Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (410)
Raspunsuri - Pagina 22
greyeras spune:
Salutare fetelor!
N-am reusit sa citesc din urma, oricum am ochii impaienjeniti de somn, aseara am fost la o nunta & botez, nu am stat pana la sfarsit ca a mers si Adelina cu noi, doar ca pe la 23 noaptea am simtit ca frige. A facut febra noroc ca avea mireasa nurofen dupa ea. De dimineata ne astepta surpriza, are varsat de vant - varicela si mai mult ca sigur a luat-o de la gradi. Imi pare rau doar ca in ultimele zile ne-am tot intalnit cu prieteni si am iesit impreuna si au si ei copii si se pare ca e contagioasa cu cateva zile inainte sa apara primele semne de boala. Si vaccinul nu am apucat sa-l facem, am tot amanat pt ca a fost racita.
Cam astea de la noi!
Teo eu abia astept sa mai fac un bb, la noi e clar problema spatiului, eu zic ca merita, poate mai faci si o mica printesica, nu mai astepta.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)
greyeras spune:
Am citit ce a scris Papanash despre baietelul bataus, se pare ca si la Adelina in grupa este unul, asta prefera sa altoiasca fetitele. Saptamana trecuta mi-a zis Adelina ca a lovit-o cu pumnii un baietel, d-na nu-mi spusese nimic, doar ca in ziua respectiva a plans, ca a doua zi cand am facut scandal sa recunoasca ca a vazut faza, dar ca a intrebat-o pe Adelina de ce plange si Adelina i-a zis ca nu are nimic. Si sa-mi spuna ca baietelul ala asa face bate fetitele. I-am zis ca daca se mai repeta fac scandal mare, nu e normal asa ceva, nu-mi duc copilul la gradinita ca sa fie batut. Nu e suficient sa vorbesti cu parintii lui, cred ca ar trebui sa faca si educatoarele ceva. Sper ca au inteles mesajul ca au de furca rau cu mine.
Papanash multa sanatate va doresc la toti 3!
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)
mihailescu teodora spune:
Greyeras,offff ,cat de rau imi pare de Adelina!De la gradi a luat-o clar.Mihnea de aproape 3 saptamani nu merge la gradi,in grupa lor a fost epidemie de varicela,au facut pe capete in frunte cu educatoarea
Mi-a fost frica si mie sa nu faca,mai ales ca urma ziua lui si tare nu mi-ar fi placut sa fie in carantina,dar acum,zau ca nu mi-ar parea rau s-o faca,mai ales ca el e si vaccinat si probabil va face o forma mai usoara si ar capata imunintate pe viata!
Educatoarea a facut o forma foarte nasoala si a fost si internata in spital
Ar trebui sa-l duc maine,ultima data a fost inainte de greva!Acum nici nu vrea sa mai auda de gradi:imi zice ca doamna si copiii merg la gradi,el sta acasa cu mami,tati si mamaie!
Tocmai ce ne-am intors din parc...sa nu aprindeti vreo tigara,ca sunt pe punctul de a exploda!
Mihnea a facut tot ce i- a stat in putinta sa ne dispere.A plans cca 1 ora fara pauza,in hohote,ca nu l-am lasat intr-un tobogan gonflabil.N-ar fi fost vreo pb sa se dea,doar ca era ud,si el doar in ciorapi s-ar fi facut leoarca.Asa ca s-a pus pe bocet.
Nu ne-a tihnit nimic,as fi vrut sa cumpar multe chestii faine,dar am venit cu coada intre picioare acasa si turbati pe deasupra
Acum se joaca cu un lego Thomas si canta singur melodia de la Scooby Doo
Mi-amluat o placinta ,,poale-n brau''si un kurtos colacz
Mi-ar fi placut niste pastrama de berbecut,ceva carnati uscati,gutui,mere,morcovi,halvita,sorici,miere,ciocolata de casa.
Daca ne mobilizam,ne mai ducem dupa amiaza inca o data!
Acum papam de pranz!
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihailescu teodora Mi-amluat o placinta ,,poale-n brau''si un kurtos colacz Mi-ar fi placut niste pastrama de berbecut,ceva carnati uscati,gutui,mere,morcovi,halvita,sorici,miere,ciocolata de casa. Daca ne mobilizam,ne mai ducem dupa amiaza inca o data! Acum papam de pranz! Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007) Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1" target="_blank">Mihnea 3 anisori Nasi 2009 Povestea nasterii |
Ahhhh...vorbesti de lucruri interzise...pai se poate,lesin aici de pofta.
Si varianta no2 de model-camera mi-a placut.Asta pentru ca am eu o problema cu pat langa geam.Ca decor,arata toate 3 super.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
mandarinutza spune:
Greyeras, multa santate Adelinei, sa scape cat mai usor de varicela.
Iar cu bataia nu e normal, ar trebui parintii baietelului sa il tina o perioada acasa pana se potoleste.
Nu stiu daca v-am povestit, cand am fost la sedinta preliminara la ggradi, la care au participat parintii si direcctoarea + toate educatoarele, erau in sala si parinti cu copii, cred ca in jur de 15-20 copii, ei si era un baietel, care exact cand a inceput directoarea sa vorbeasca, a inceput si el si vorbea urat cu mamica, si noi ceilalti parinti nu intelegeam nimic. Dar mamica n-avea nici o treaba, nu o interesa ca deranjeaza o sedinta cu 100 de alti parinti. Pana la urma au rruigat-o niste mamici sa il duca pe baietel afaa, si a plecat foarte suparata. Eu ma intreb ce cauta copilul acela in gradinita, ca sigur avea sa faca probleme, bine ca nu e la noi in grupa. L-am mai vazut in parc cu amma lui, si tot timpul urla, se da cu fundul de pamant.
Teodora, sa stii ca si Antonia a avut o faza ca a lui Mihnea exact dupa ziua ei, primise multe cadouri si fusese in centrul atentiei familiei si prietenilor, apoi tati a fost plecat in Germania si i-a adus de acolo jucarii Playmobil-preferatele ei, si era cam mofturoasa, nu ii mai convenea nimic, vroia sa faca numai ce vrea ea, dar a trecut repede.
Si la noi in parc de sfantul Dumitru, am fost si noi mai devreme si am facut cumparaturi.
Poze