Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (410)
Raspunsuri - Pagina 21
adimercedes spune:
Ha, se pare ca bantui singura pe aici si lungesc capitolul. Deci hai sa o fac lata!!!
Nu stiu cum se face, ca de vreo 3 saptamani ne cam ploua in weekend, asa ca nu putem iesi cu copiii in parc :( Azi am avut un tantrum de toata frumuseteadin partea Lisei Musai sa gasesc cauza si sa o eradicam, ca e tare greu pt ea sa piarda chiar asa controlul si pt mine/noi sa nu pot/putem face mare lucru...
In alta ordine de idei, acum seara am vazut "Prince of Persia, Sand of Time". Fff frumos filmul, ca o poveste, bine realizat, de la producatorul "Piratilor din Caraibe". Aseara am vazut la repezeala "No Reservations" cu Catherine Zeta Jones. Frumos, romantic, relaxant, mi-a facut placere.
Acum ar trebui sa ma duc la dus si somn ca e 12:20am si la 6:50 am trezirea! Mai nou Lisa se trezeste prima si apoi vine la noi si ne da trezirea la toti . Cu nici un chip nu o pot face sa ne lase sa mai motaim.
Va pup.
P.S. De Sabinescu mai stiti ceva?
gabitz78 spune:
luy - se pare ca nu vrea nimeni sa inchida capitolul....asa ca sa ai spor la scris.
stef cu scoala e mult mai bine fata de anul trecut, deh..a mai crescut si s-a mai cumintit.sper eu!sa sti ca seamana cu fratele meu!
foarte faina faza cu stomatologul.
pup.ma cheama datoria.
adimercedes spune:
Hehehe, eu sting lumina, eu fac cafelele??? Haideti la cafea cu lapte!!!
La noi ploua in continuare. Ma duc sa il pun pe Adam la somn.
adimercedes spune:
Am vazut ca a bantuit si Gabitz pe aici la ore mici (la mine). Probabil orbecaia pe intuneric ;). Felicitari pt "cumintenia" lui Stef
SabinaY. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adimercedes Hehehe, eu sting lumina, eu fac cafelele??? Haideti la cafea cu lapte!!! La noi ploua in continuare. Ma duc sa il pun pe Adam la somn. ---------------------------------------------------------------- www.youtube.com/watch?v=KHi2dxSf9hw&feature=fvst" target="_blank">Children SEE, children DO. Make a change, be a positive influence "A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown Povestea obtinerii primei sarcini Lisa Maria 01.10.2007 Adam Joshua 07.10.2009 |
Azi ne sincronizam...ne cam ploua si pe noi.Au facut fetele jaf in casa...dar macar asa se joaca fericite.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
mandarinutza spune:
Neatza
Multumesc tuturor pentru urarile de sanatate. Azi ma simt mai bine, am reusit sa dorm noaptea. Si Filip e mult mai bine , o sa ies cu el afara pe la pranz, ca saracutul nu a mai fost de o saptamana la plimbare.
Luy, mi-a dat Paracetamol, Augmentin (se poate lua in timpul alaptarii) si Olynth. Eu am racit acum 2 saptamani, m-am tratat cu oscilo si vit C si cate un paracetamol, dar nu ma vindecasem complet si tot mai aveam secretii si de aceea am ajuns la sinuzita cu puroi.
Poze
mandarinutza spune:
Cecilia, cum a fost la mot?
Luy, a fost sotul ieri si a luat poneiul si dvd-ul, multumim mult!
Poze
mihailescu teodora spune:
'neata si de la noi!
Am o stare de nervi,ceva de nedescris.Mihnea face ORICE sa ne scoata din sarite si rabdarea mea a ajuns pe fundul sacului
Am bagat o urlatura la el,ca altfel nu ma puteam descarca,si acum ma mustra rau constiinta
Ca sa ma pedepseasca,nu mai vrea la mine deloc,il striga doar pe taticu
Cred ca bag un Budimex cu el,are muci copti de ieri,si dimineata cand s-a trezit a tot tusit(de la muci).Scot tone din nasul lui cu BB!
Offff....
Mandarina,asa imi suna de cunoscut ce zici tu acolo...de 1 luna nu reusesc sa ma vindec de o sinuzita rebela.am luat augmentin,paracetamol sinus,antiinflamatoare si mi-am pus 1 kil de picaturi in nas
Vibrocil,Olinth,Bixtonim Xilo,Pivalone,Ophtamesone n,Pinosol,Biorinil!
crede-ma ca si acum suflu tone de puroi,nu credeam ca se poate asa ceva.
Am zis ca ma duc la spitalul Panduri,ca medicul de familie
Adi,SabinaY,nashpa cu ploaia,si pe noi ne-a murat rau sapt trecuta!
Aseara am avut finutii 1 in vizita(sa-l sarbatorim a 3-a oara pe Mihnea )-sapt trecuta erau in Egipt si n-au putut veni,a fost o seara superreusita,am facut vita chinezeasca si prajituri de la o cofetarie turceasca
Ne-am culcat la 0:00 ,inclusiv Mihnea
Papanash offf ce de pbsi la voi.Cat despre bataus,prefer sa nu-mi imaginez nimic,ca fac urat,zau!
Cecilica,petrecere frumoasa la mot,nashico!
Luy,ai incins ieri forumu'Ce belfereala pe tine..
Ti-am mai zis-Irina e adorabila ,nu seamana cu Maria,e fata ta 100 %.Ma bucur ca e asa de cumintica,nici nu trebuie sa-ti faci pb cu luatul in brate.Si Mihnea a crescut numai in bratele mele.
Iubitele,ma gandesc din ce in ce mai des la BB2,dar mi-e asa de teama,ma mai apuca cate-un elan muncitoresc dar mi se taie repede cand are Mihnea cate-o iesire de-asta ca azi dimineata.
Din greseala,n-am cum sa raman ca sunt protejata 100%,asa ca...
Plus de asta,stam in 2 camere si e cam complicat si cu spatiul.Bine,stiu ca-s scuze puerile astea,ma mai gandesc...
Noi ne pregatim sa plecam la targul de produse de toamna,organizat de Piedone in Parcul Copilului.Am chef de fructe proaspete!
O duminica super va urez!!!!!
mihailescu teodora spune:
Trebuie sa-i fac mobila lui Mihnea,reconfiguram cumva casa.
O sa va rog sa va dati putin cu parerea la 3 modele asupra carora m-am decis:
http://www.flickr.com/photos/51234678@N02/?saved=1
Sunt conditionata de verde,de-aia toate au nuanta asta inclusa!
Va tzuc dulce