Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (410)
Raspunsuri - Pagina 20
luy spune:
papanash, bine ai revenit ! Imi pare rau de toate problemele vostre de sanatate, sper ca Adi sa se rafaca repede, iar voi sa primiti vesti bune la investigatii. Va tin pumnii !
Despre baietelul bataus... Educatoarea ce spune despre asta ? Poate daca vorbiti mai multi parinti cu ea si cu parintii 'agresorului' se va gasi o solutie.
Te-am sunat zilele astea sa vad daca ne putem vedea luni sa-ti dau cadoul lui Andrei, la ora 11 am programare la Med Life Unirii si daca tot ajung in zona... voiam sa rezolv si aceasta 'restanta' a mea.
Mandarinutza, offf, cred ca ti-e tare rau daca ai ajuns de urgenta la dr. Vorba Ceciliei, exact ce-ti lipsea, nu era de ajuns ca bebe Filip e bolnav... Ai primit tratament care iti permite alaptarea ? Sper ca da... Multa, multa sanatate pentru amandoi !
Am admirat pozele, sunt foarte frumosi , se pare ca Antonia a gasit pacientul ideal . Ai doi copii minunati, zambareata ta carliontata va frange multe inimi. Am citit cu bucurie despre placerea cu care merge la gradinita si despre prieteniile pe care le-a legat acolo . Bravo, Antonia !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
luy spune:
Cecilia, petrecere frumoasa ! Bravo lui Cristi, vezi cum te surprinde el in mod placut ?
gabitz, concisa ca de obicei . Tu esti mereu pe 'fast-forward', ne bucuram ca ai trecut si postat si aici .
Pupici zambaretei tale, sa uite curand de muci ! Stefan vrea sa calce pe urmele unchiului ? Bravo scolarului cu program asa plin , cu scoala cum mai e ?
Multe pentru mamica minunata !
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
luy spune:
Gabriela , tinem pumnii pentru Sara, sa se reintoarca la gradi cu drag si sa nu aiba nici un fel de probleme de sanatate o perioada cat mai lunga de acum incolo. un pupic pe nasucul dulcei Sofia, sa iasa dintisorii fara dureri
adi, bravo pentru rezultatele bune de la control. Nu ma mir ca Adam a cucerit-o pe asistenta, are niste ochi ... De domnisoara Lisa nici nu mai vorbesc, auzi, sa-si sune singura prietenii cu i-phone... Peste 2 ani o sa-si faca singura cont pe facebook
Sunt ceva de speriat copiii astia, sper sa tinem pasul cu ei cat mai multa vreme...
isabeluta, noroc ca te-ai imbolnavit , uite asa mai citim si despre voi cate ceva ! Glumesc, desigur, imi pare rau ca esti bolnava . Of, vad ca si la voi s-au adunat ca la papanash si v-ati 'captusit' toti cu cate ceva . Multa, multa sanatate ! Macar Vladutz e bine acum ?
Hai, sa te faci bine, ca are nevoie de tine !
luy spune:
Ana , sper ca sunteti mai bine. Pupici gradinarului si scolaritzei !
Erina, va doresc ca David sa scape repede de mucisori ! Ce bine ca Daria e incantata de engleza ! Maria nu prea, ca nu-i place profesoara . Dar perseveram...
Am vazut ultimele poze, chiar ca zici ca David e bebelus de reclame . Dar ce zic eu, am vazut ce misunator este , in curand termina cu bebelusia... Sa te buccuri din plin de perioada asta !
luy spune:
Si acum despre noi...
Precum vedeti, eu bantui pe forum, stau pe canapea cu marmota adormita pe burta mea si cum nu ma pot ridica de aici, profit la maxim si epuizez capitolul . Problema e ca nu stiu sa fac altul, asa ca sa vedem cine ma va opri din scris
Maria e cu tati la Carrefour sa faca aprovizionarea, asa ca e liniste in casa
Ma uit la Irina si observ ce mult i-au crescut genele - va anunt ca e posibil sa-i semene surorii la acest capitol . Vom vedea... Am studiat problema si am observat ca nici Maria nu avea gene cand s-a nascut ( adica le avea f.mici ).
Oricum, ii seamana Mariei cu siguranta intr-o privinta: ii place sa stea in brate, daca o las jos si este treaza nu trece mult si incepe sa planga . Iar eu nu-i pot rezista, recunosc . Ma 'consolez' cu gandul ca asta-i ultima mea ocazie de a dragali un bebelus si trebuie sa profit cat mai mult de ea
Joi seara a fost tati cu Maria la control oftalmologic - ne recomandase pediatra. Pur si simplu sa stim ca totul e in regula.
Maria a fost foarte cooperanta. Ni s-a spus sa revenim cu ea peste 6 luni, pana la varsta de 4 ani, ca este posibil sa aiba o usoara miopie ( noi amandoi purtam ochelari ). Sotul crede ca spre sfarsit sa fi fost plictisita si de aceea sa fi zis ca nu vede cele mai mici imagini.
Am vazut ca cei de la Medicover au deschis in clinica de pediatrie si cabinet stomatologic, am zis ca vom merge si pe acolo la un control in urmatoarea perioada.
luy spune:
Irina inca mai fornaie noaptea ceva mucisori, pediatra ne-a recomandat joi sa o curat in continuare doar cu ser fiziologic si sa o aspir cu pompita. Si sa o scot cat mai mult afara
Din pacate de ieri ii curge nasul si Mariei, ea insaare muci de-aia aposi, ieri dimineata s-a sculat cu nasul infundat iar in cursul zilei au inceput sa curga din ce in ce mai multi, ca atunci cand au luat-o de la grafi i-a atras educatoarea atentia sotului ca i-a curs nasul si i-a zis ca i-au dat ei Vibrocil. In noaptea asta nu i s-a mai infundat nasul, insa ii curg destul de multi. I-am spus sotului sa ia niste Ophtamesone, sper sa scapam doar cu atat.
Oricum, imunitatea Mariei s-a imbunatatit f.mult fata de acum un an. Sper sa nu-i faca nici un cadou Irinei la capitolul raceli sau alte boli. Macar in perioada asta in care Irina e asa mica ...
Au inceput la gradi un proiect legat de igiena orala, ieri au fost vizitati de un dr stomatolog care le-a povestit despre dinti si igiena lor, iar la final le-a dat cate o diploma ( pe ea scrie ca a castigat o consultatie gratuita la clinica respectiva ), o carticica de colorat cu tematica 'dinti-masele-carii-zana maseluta-dinozaurul Dizzy' si o carticica f.frumoasa 'Dizzy va spune o poveste' care contine o poveste ( destul de lunga ) pe aceasta tema. Toate personalizate cu sigla clinicii respective.
Saptamana viitoare ii duce sa viziteze clinica ( grupa Mariei merge luni ).
Mi se pare o initiativa laudabila, in felul acesta afla intr-un cadru relaxat multe lucruri interesante si folositoare.
luy spune:
La multi ani, Alesia !
Sa ai o viata minunata, sa te bucuri alaturi de fratiorul tau si de parinti de fiecare zi !
adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandarinutza Adimercedes, am admirat pozele si filmulete cu voi, dar nu am apucat sa scriu cred. Sunt superbi amandoi, ce haios e Adam cand incearca sa se urce in pat. Iar Lisa e frumusica si cocheta. Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si Filip Alexandru 12 07 2010 Poze |
Mandarinutza, multumesc.
Multa sanatate va doresc, sa va refaceti repede.
adimercedes spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luy adi, bravo pentru rezultatele bune de la control. Nu ma mir ca Adam a cucerit-o pe asistenta, are niste ochi ... De domnisoara Lisa nici nu mai vorbesc, auzi, sa-si sune singura prietenii cu i-phone... Peste 2 ani o sa-si faca singura cont pe facebook Sunt ceva de speriat copiii astia, sper sa tinem pasul cu ei cat mai multa vreme... |
Luy, multumesc .
Multa sanatate fetelor, sper sa nu fie mai mult de muci.
Faina ideea cu proiectul de igiena. La gradi la Lisa au facut ceva similar, dar oftalmologic. Insa numai cu copiii de peste 4 ani. Pe Lisa am dus-o la dentistul nostru la un control de rutina si totul ok. I-a numarat dintii si i-a zis ca are 20 :P Si ca e fantastic ca se periaza dimineata si seara si are grija de ei . A fost putin ingrijorata, surprinsa si nesigura, ca nu prea stia dentistul cum sa o ia (probabil nu are multi pacienti de varsta ei), dar eu ii explicasem de acasa ce si cum si tot ii ziceam si acolo ce se intampla. La oftalmolog inca nu am ajuns cu ea, dar vreau sa merg curand.
P.S. Ce bine ca Irina doarme calare pe voi ;) Ai mei numai in miscare (deh, asa s-au obisnuit din burta) si cand ma opream, deschideau ochii . Nici vorba sa ma asez, darmite sa ma intind si sa mai si iau o carte sau laptop . Viseeeee....