Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (410)
Raspunsuri - Pagina 19
mandarinutza spune:
Isabeluta, ma bucur ca ai mai scris!
Annisia, dristractie placuta la mare si la munte!
Luy, merci pentru cd, poate il trimit pe sot in weekend sau ma duc eu luni-marti sa il iau.Bravo pentru datele de la control! Sa o tineti tot asa.
Adimercedes, bravo pentru control, ce copiii cuminti!
Poze
mandarinutza spune:
Si eu am fost racita saptam na trecuta si de 2 zile ced ca am ajuns la sinuzita, a mai tratat cineva sinuzita in timpul alaptarii, cu ce?
Poze
mandarinutza spune:
Am mai trimis si eu cateva poze mai recente cu Antonia si Filip.
La multi ani Sonia!
Poze
Gabriela77 spune:
Adi,
Luiza, felicitari Irinei, ce date grozave!
Ana, stiu cat esti de ocupata, pupici tie si copiilor
Roxana, ce frumosi sint copii, iar tu arati de milioane
Mandarinuta, of, dragul de Filip, sanatate puiului!
Erina, sper sa scape David doar cu mucisori, mi-e groaza si mie, de luni reincepem gradi, deci cred ca si bolileSofi sufera cu dintisorii, nu a mai iesit nimic de la 6 luni, doar saliva la greu si gingii inflamate.
Isabeluta,
Annisia, distractie la munte si la mare, si asteptam pozele, daaaaaaaaaa? Despre tine, nu aveam nicio indoiala de cate putere aduni tu
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
gabitz78 spune:
buna si de la noi.
n-am citit din urma...asa ca nu vreau sa dau test.
noi suntem binisor, cu mucisori de sezon, dar ce sa facem.suntem in pregatiri de petrecere pentru saptamana viitoare.eliza isi canta singura multi ani traiasca prin casa.
in rest, eu sunt multumita de progrese, la gradi ii prieste, mananca ambele feluri de mancare(ceea ce acasa nu face).
stef e un mare cavaler, face actorie si scrima si ii plac foarte mult.
eu nu mai stiu incotro s-o apuc ca numai pe drumuri sunt toata ziua.
cam atat despre noi.
pupici dulci si multa sanatate tuturor.
papanash spune:
BINE V-AM REGASIT !
noi incepem sa fim mai bine, am trecut printr-o perioada mai dificila si mi-a lipsit total energia si cheful de forumeala.
probleme doar de sanatate (toti 3, chestii diferite, dar ne-a pocnit concomitent ! ) .
Adi nu s-a adaptat inca la gradi, in sensul ca niciodata nu merge cu drag, de bunavoie.Negociem zilnic mersul acolo, vrea la serviciu :)sa singur acasa.Deja e hotarat ca nu-i place sa mearga la scoala, a zis ca el direct de la gradi merge la serviciu. Care serviciu e cand pe vapor, cand in masina de pompieri, cand in diverse utilaje pe santier.
L-am mutat la step by step, in aceeasi gradi, dar alte educatoare, alta metodologie, mai apropiata de ceea ce a facut el. Problema aici este ca are in grupa un coleg care vine acolo numai sa bata/muste copiii.O face zilnic de 2 ani si inca nu s-a gasit nimeni care sa ia o masura concreta in acest sens. Dimineata, in 5 minute cat stau acolo sa-l schimb pt clasa, vad cum vreo 3 copii sunt trantiti, muscati, sau primesc diverse lovituri.
Acum e de o saptamana la mama, e racit rau, are cistita si a fost cu pampers saracul, facea din 5 in 5 minute.
in timpul asta m-am mai relaxat si eu un pic, si cand zic relaxare zic somn , cate 10 ore/zi. Mi-am mai revenit, iar saptamana viitoare o sa merg la un control temeinic, prin punctele importante, ca m-am cam lasat de-o parte de cativa ani si nu-i bine.
Acum si tati de Adi e in niste investigatii mai complexe la medlife, speram din tot sufletul ca rezultatele sa fie bune si problemele sa fie remediabile.
In rest, munca ! Munca la greu !
Va multumesc mult pentru mesajele cu urari frumoase si calde pentru ziua baiatului si a mea. Intorc inzecit pupaturile si imbratisarile !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
mandarinutza spune:
Papanas, multa santate la toti 3!
Eu noaptea asta nu am putut sa dorm deloc de pe la 3 din cauza de dureri groaznice de cap, asa ca la 9.30 eram la control la ORL la Medicover, am rinosinuzita in forma destul de grava si sunt pe tratament, sper sa imi revin. Nu m-am simtit niciodata asa de rau ca acum, nici dpa cezariana nu m-am simtit asa rau.
Poze
mandarinutza spune:
Gabitz, sanatate si voua. Wow, ce frumos ca face Stefan si actorie si scrima.
Poze
cecilia L spune:
Papanash, sanatate multa la toti 3...
gabitz, sanatate si voua.
Mandarinuta sa treaca repede si la tine problemele, era tot ce-ti lipsea.
Nu-mi place cand citesc vesti rele, sper cand revin sa scrieti ca sunteti bine si in forma maxima....un sfarsit de saptamana placut.
Cristi este la somn (dupa ce mancat de m-a speriat, asta ca voiam sa ma plang ca, de cand merge la gradi parca nu mai papa asa de bine)...noi azi mergem sa luam motul finutului....a inceput sezonul turte/mot la noi.
Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007)
gabitz78 spune:
papanash - multa sanatate tuturor.e bine ca merge treaba si aveti de munca.
mandarinutza - refacere rapida.