Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (410)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Am vazut si eu acum pozele de pe mail.

Luy se aseamana si nu prea piticele tale, fiecare au trasaturi aparte, sunt minunate oricum.Imi plac mult pozele astea, chiar ma gandeam daca mai fac un copil cum va arata, va fi la fel ca Adelina. Am vazut ca lui Irina ii place sa doarma pe burtica la tati.

Am vazut si pozele de la petrecerea lui Michael, Piciulika sunteti o familie tare frumoasa.

Adi wow... ce casuta are Lisa, sunt niste scumpi amandoi.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am reusit si eu sa vad o multime de poze pe cretulinul Mihnea, pe cele doua printese Me si suri, ziceti voi ca nu prea seamna, dar in poza in care doarme Suri am zis ca este copia lui Maria, poate gurita ...., pe Michael si tortul lui facut de mami, pe Daria si a ei mamica( Erina imi place cum iti sta cu culoarea aceata), pe Lisa si al ei fratior catarator....am uitat pe cineva, aaaaaaaa surorile de la Cluj.

Mandarinuta, sanatate multa mititelului.

Roxana, sanatate atomicei.

Mad sanatate multa si voua, sper sa-si revina repede bona, te cred ca este greu fara ea.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Multumim tuturor de complimente. Mda, recunosc, am doi feciori de martipan, dulcidulci. Crraaaaaa...!
Adevarul e ca ne-am stressat ingrozitor cu organizarea si apoi a fost greu sa fiu si gazda si animatoare de copii: cu aruncatul animalutelor de plus prin cerc, apoi randuit "tigrii" avizi de sarti, sa le vina la toti randul, apoi cu cu pictatul pe fata... Dar am fost foarte multumiti de ce aiesit si nici nu a fost asa nebunie cum am crezut. Nu s-au incaierat pe jucarii, impins, etc. Armonie totala. Drept e ca anul asta deja am selectionat atent invitatii: mai putini si mai... mai cumintei, nu haotici. Invataminte de anul trecut.

Adi, intrebai de Alex la Jacqueline: e foarte bine si adaptat de tot. Mereu e in rand cu cei mari: se infige in actiune de-l dispera pe Micha. Cred ca si prezenta lui Michael ii da siguranta. Cert e ca e si ea talentata, dar si el e "eeaaasy".
Si duminica la o aniversare (Anna, 2 ani) era cot la cot cu cei "mari": ca argintul viu, s-a plimbat peste tot de unul singur si s-a jucat si el la bucataria Annei, in picioare la tigaite, de nici nu ziceai ca ar fi piciul trupei. N-are nicio retinere, e f social, curios, interactiv.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)

Picio, nici nu imi inchipuiam altfel!!! Ma bucur enorm ca toate merg bine si Alex e "in pita" ;) Felicitari pt petrecere. Tare fain a fost, dupa cat vad din pzoe. Si toata munca si strafocarea le uiti cand ii vezi cum zambesc si se bucura sincer. Daaa, sunt adorabili cand incep sa imite pe cei mai mari, cand incearca sa faca si ei ce fac cei mari, desi actiunea in sine cere abilitati mai "dezvoltate". Dar asa invata :P Sunt haiosi cand se baga si mezinii in seama asa, nonsalant, de parca toti ar fi de-o seama :D

Si uite asa cresc si sunt deja copiluti in toata firea - ahhh, gata bebelusia! Adam deja ne anunta ca urmeaza sa faca ceva in scutec! Eu il felicit si refuz sa incep operatiunea olita de la 1 an!!! Lisa pe la 2 ani a cooperat. Dar paote Adam e mai doritor?!? Nu cred ca vreau sa ma bag inca, desi e vadit ca il deranjeaza, dovada: schimb 12-14 scutece pe zi!!! E pofticios, vrea sa guste ce mancam noi, sa manance fix ce mancam noi, deci iti dai seama :P Dimineata cand zice T "who wants to help me make my cofee?" sunt amandoi in viteza in bucatarie si se bat pe apasarea butoanelor la masina de cafea. Sa vezi ce satisfactie pe ei!

Sa o tineti tot asa!!!! Abia astept sa mai pui poze cu ursuletii tai, sunt absolut adorabili!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Adi draga, va doresc sanatate la toti!
Daca te linsiteste, nu sunteti singrii care impart tot in familie: mai toti colegii mei cu copii mici tot asa o fac zilele astea - de noi... am demonstrat-o saptamanile trecute! Iar conjunctivita virala e foarte urata si greu de scapat de ea. Offf, nacajitilor!
Sanatate multa la toti! Mai ales soldatelei universale!
(Unde mai vad poz(n)e cu voi? Mi-e dor!!)

Si iar ne asemanam si la capitolul timp - nu am citit ceva cap coada de... (Lasa, ca o ia Suri la picior si gata "relaxarea" lui Luy (nu, nu e rautacios! ). )
...ah, da, am citit azi vara la mare, ceva tare mic si super-fain: 'Seta' de Alessandro Baricco. (In germana "Seide") Mi-a placut teribil si mi-a dat o satisfactie...! WOW! O carte cap-coada! In rest doar capitole diparate de puericultura - ah, si cartea: "Raising Boys" a lui Biddulph (Tasmanian ). Asa, ca sa stii ca ritmul de viata e comun, lipsa de timp cronica asisderea...

Hai, nu ne mai plangem pe umeri: sa se faca iute sanatosi copii, ca prinzi aripi si zbori mai departe si totul pare atat de usor!
Te imbratisez strans!

P.S. Bafta in continuare intrepenorului / free-lancerului!

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010)

Picio, daaa, imi zicea mie cineva acum cativa ani ca nu iei de la nimeni asa boala ca de la copii :P Ce pe ei ii incomodeaza cateva zile, pe un adult il pune gramada 8-10 zile!!!

Cat despre Suri, nu stiu. Cred ca depinde mai mult de personalitate, decat de varsta si abilitati fizice . O prietena cu fete cam de vasta alor mei a fost socata cand a vazut ce energie au ai mei non-stop. Adica, nah, nu era doar la o vizita :P A zis ca ea nu ar face fata daca fetele ei ar fi asa energice ca ai mei si ar face atatea nazbatii. In plus, se incumeta sa plece singura in Chile cu amadoua pt 6 sapt!!! Eu merg cu inima stransa si la mall cu amandoi, darmite la drum de +24h singura cu 2

Vezi mail.

Am sa caut 'Seta' de Alessandro Baricco (cred ca in engl e "Silk"). O au la biblioteca locala ;) Ai citit si "Lands of Glass"? Abia astept sa mai pun mana pe o carte buna. Acum citesc caramida de "Encyclopedia of Home" a lui Bryson. Se preteaza la multe intreruperi, citit neregulat, nu trebuie sa iti framanti prea mult creirii sa intelegi, nu e filosofic, adicatelea...

"Raising Boys" o am si eu in vizor, am asteptat sa gasesc ultima editie revizuita si mi-o cumpar cred zilele astea. Da, Biddulph e Aussie, nevasta lui impreuna cu el au scris si "Raising Girls" pe care o am deja . Tare faine, structurate si concise sunt!

Copiii sunt bine acum. Sper ca le-a trecut si conjunctivita, ca Lisa refuza cu indarjire picaturile, chiar si in somn se lupta daca incerc sa i le pun . Prin urmare, e inutil sa ii pun doar lui Adam. Sper ca au scapat de tot si nu dam inapoi, ca imi iau campii . Si T e mai bine, desi inca pe antibiotice, dovada ca azi se duce la rock-climbing! Sper sa doarma Lisa azi la gradi, ca ieri seara am avut show major de istericale - e varza daca nu doarme la pranz sau daca ii e foame! In rest e o scumpa, isteata, independenta si matura, grijulie cu Adam, de cele mai multe ori (daca nu e obosita sau fflamanda, ca atunci il cam scot din mainile ei si ea urla "Don't take him away, he is my best friend, my best brother and I wanna play with him!"), o placere sa vorbesti cu ea. De cateva ori am surprins interactiune de genul (Lisa catre Adam): "I love you, cheeky one (imbratisare aici si continua cu imbratisarea si canta) - I love you inthe morning and in the afternoo, I love you in the evening and underneath the moon, I really do!" Mi-au dat lacrimile!!!! E absolut incredibila. Dupa petrecerea ei a vrut sa ii sune pe toti invitatii si sa le multumeasca pt cadouri si ca au venit la ziua ei!!!! Daca nu au raspuns, a lasat mesaj! A fost absolut bestiala. T radea pe infundate in dining, eu ma abtineam cu greu langa ea :P

Si cu asta eu imi iau zborul (cra-cra-craaaa) in bucatarie sa pregatesc pranzul ca se trezeste imediat Adam.

Va pup cu drag si zii mai des de baietii tai, ca tare imi place ce citesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Am vazut si eu acum pozele de pe mail.

Luy se aseamana si nu prea piticele tale, fiecare au trasaturi aparte, sunt minunate oricum.Imi plac mult pozele astea, chiar ma gandeam daca mai fac un copil cum va arata, va fi la fel ca Adelina. Am vazut ca lui Irina ii place sa doarma pe burtica la tati.

Am vazut si pozele de la petrecerea lui Michael, Piciulika sunteti o familie tare frumoasa.

Adi wow... ce casuta are Lisa, sunt niste scumpi amandoi.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Greyerash, daaa, nu ne asteptam sa fie asa de mare . Am fost si noi surprinsi cand a montat-o sotul. Dar Lisa a fost incantata . Si uite asa se reduce mereu spatiul locuibil .

Pup Adelina cea gradinarita - ce dulce e ea pregatita cu gentuta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Neata si de la noi!

Minunata casa Lisei, Sara a admirat-o indelung, ce frumos cred ca se joaca cu ea, si ce bine roade Adam mobila. Sper sa fi trecut bolile si la voi, Adi draga!

Luy, m-a dat gata Irina, asa frumoasa si delicata e, vor semana mult surorile, cat de dulci sunt

Cuscra mea draga, ce baieti frumosi ai, si ce petrecere minunata a avut Micha. Alex mi se pare asa mare. Si ce ochi tulburatori are. Nu o vad bine pe Sofia, zau! Tu arati de milioane, parca toata ziua stai si te odihnesti

Sanatate lui Filip, sa se faca bine!

Teodora, fix la asta ma gandeam si eu intr-o zi, ce apropiate va simt, chiar daca eu nici macar nu v-am vazut

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza ! va zic si eu, chiar daca ceva mai tarzior. Nu va mai ofer cafea, desi eu tare as mai bea una - insa ma abtin, nu cred ca Irina ar fi prea incantata.

Mandarinutza, a uitat sotul meu sa ia ieri dvd-ul, poate ajunge azi cu el. Te anunt, ca sa nu faci un drum degeaba.
Sper ca bb Filip e mai bine, multa sanatate !

Am vazut si eu pozele cu cangurasi curiosi si neastamparati, sunt super ! E tare iute de picior Adam

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna dimineata!

Cecilia, Prisi, Gabriele , multumim pentru urarile de sanatate, Filip e mult mai bine, mai tuseste dar putin,asa ca suntem sore vindecare.

Luy, multumesc, stai linistita ca oricum nu ajungeam azi, caci Filip e inca bolnavior.

Poze

Mergi la inceput

Greyeras, nu stiu cate trasaturi fizice comune au fetele mele, insa cu siguranta au acelasi loc preferat de somn . Dovada e pe mail

Sabina, cum te mai simti ? Esti la munte ?

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Alina, multa sanatate, sa va refaceti cat mai repede ! Dvd-ul tau cu petrecerea de 3 ani este la Marta, mi-a zis ca ti-l poate aduce ea. Multumesc inca o data de ajutor, prisilica-frumusica ! ( Asa mult am admirat-o sambata , ii sta tare bine cu burtica, e pur si simplu stralucitoare )

Rox, acum ascult selectia spre care ne-ai dat tu ieri link. Imi place, multumesc ! Am niste poze de sambata tare frumoase cu Andrei, am sa le trimit pe mailul comun si ti le salvezi tu de acolo, da ? Mai apar si ceilalti copii din gasca, cine le vrea sa le ia de acolo, ok ?

Mi-a parut tare bine ca am reusit sa ajung sambata si sa va vad, chiar daca a trebuit sa stau numai dupa Maria ( cea salbatica, speriata de copii ) si nu am reusit sa schimb decat cateva cuvinte cu fiecare. Nu puteam sa nu-l felicitam live pe frumosul sarbatorit . Am vazut in poze si tortul, daca era la fel de gustos pe cat de aratos, imi dau seama ca am pierdut mult. O sa-mi iau revansa la anul !
Maria nu a vrut sa vina la party ( ca sunt copii ), dar la final nu mai voia sa plece ( de la bile si tobogan ).
Teo, sa te bucuri de carliontatul tau si sa-i 'fabrici' curand si o surioara ( va dati seama ce frumoasa si cocheta va fi ??? )

Mada28, ma bucur ca in sfarsit v-ati recuperat dupa raceala. Tare greu cred ca mai e, nu vreau sa aflu prea curand ! Sper sa revina si bona cat de curand si sa ai iar ajutor. Au intrat banii, multumesc mult !

Mergi la inceput