Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (150)
Raspunsuri - Pagina 5
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
LML Kiti! sa cresti mare, sanatos si norocos langa mami si tati ,ca frumos esti deja! tort trimiti la pachet? mami de Radu si Alex asa creste Alex |
Trimitem si la pachet!
Stii cum e sa stai cu dusmanul in frigider?
Decenuela...tu ma intelegi ............
Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Salutare de la noi! Azi va cinstim cu motiv intemeiat KITI a implinit 10 LUNI va invitam sa serviti, dupa placul inimii si la final o felie de tort facut de mine (poze il album ) si pentru cine prefera... Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare) |
OOOOOOOOOOOOOO ce tort frumos!!!! Vin in parc sa ne dai si noua? (glumesc)
LML KITI!!! Sa cresti mare, sanatos, destept si frumos!!!
Micki , dar chiar e mare! am vazut pozele! Doamne cand s-a facut asa de mare?!?!?! cat are in inaltime? ca mi se pare marisor bine
de Yannis
ayanna_xem spune:
Neataaaaaa!!!!!
Sper ca a mai ramas si pentru mine o feliuta de tort 'a la Kiti' ca arata delicios.
LML Cristian sa cresti mare si sanatos, ca frumusel esti foc...ai cu cine semana!
Am vazut si pozici cu gemanutze...m-am topit! Cat sunt de scumpeeeee...LARI, desi cred ca uneori ti-e greu in ingrijirea lor, trebuie sa fii o mamica tare mandra...pentru ca ai de ce!!!
livia1980 spune:
LML KITTI SI MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI!
AM APARUT SI NOI!
Aseara am avut musafiri pana la 2 noaptea....asa ca eu sunt putin zombilica!Alexandru a dormit toata noaptea bine...cu exceptia faptului ca am mancat eu niste bors de fasole....si saracu' a tras cateva vanturi!
Afara e urat..e vreme de dormit....dar poti cu ghemotocul?nu...el are chef de bantuit
asa ca stam si ne uitam la filme astazi...si poate plecam la o prajiturica mai spre seara...
Mami fericita!
miremia spune:
Buna dimineata!
Doamne micki cum arata tortul tau! Sa-ti traiasca puiul mic si frumos!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
dastefa spune:
citat din mesajul lui micki_mica Salutare de la noi! Azi va cinstim cu motiv intemeiat KITI a implinit 10 LUNI va invitam sa serviti, dupa placul inimii si la final o felie de tort facut de mine (poze il album ) si pentru cine prefera... Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare) |
ce bine prinde tratatia
LML pui mic si frumos
micki_mica spune:
citat din mesajul lui alexutzzza OOOOOOOOOOOOOO ce tort frumos!!!! Vin in parc sa ne dai si noua? (glumesc) LML KITI!!! Sa cresti mare, sanatos, destept si frumos!!! Micki , dar chiar e mare! am vazut pozele! Doamne cand s-a facut asa de mare?!?!?! cat are in inaltime? ca mi se pare marisor bine de Yannis |
Multumim!
Nu stiu daca a crescut asa mult, dar are 74 cm inaltime si greutate...8300-8500gr... Dar cred ca la trasaturi s-a mai schimbat E baiat mare, dom'le!
micki_mica spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Neataaaaaa!!!!! Sper ca a mai ramas si pentru mine o feliuta de tort 'a la Kiti' ca arata delicios. LML Cristian sa cresti mare si sanatos, ca frumusel esti foc...ai cu cine semana! Am vazut si pozici cu gemanutze...m-am topit! Cat sunt de scumpeeeee...LARI, desi cred ca uneori ti-e greu in ingrijirea lor, trebuie sa fii o mamica tare mandra...pentru ca ai de ce!!! |
Mai e tort! Ieri am ras jumatate, azi dimineata un pic...a mai ramas dar sunt cu ochii pe el!!!
Vorba sotului "a murit Monti si va faceti de cap?"
micki_mica spune:
citat din mesajul lui livia1980 LML KITTI SI MULTI ANI FRUMOSI SI SANATOSI! AM APARUT SI NOI! Aseara am avut musafiri pana la 2 noaptea....asa ca eu sunt putin zombilica!Alexandru a dormit toata noaptea bine...cu exceptia faptului ca am mancat eu niste bors de fasole....si saracu' a tras cateva vanturi! Afara e urat..e vreme de dormit....dar poti cu ghemotocul?nu...el are chef de bantuit asa ca stam si ne uitam la filme astazi...si poate plecam la o prajiturica mai spre seara... Mami fericita! |
Odihna placuta! Suna frumos cum o sa fie ziua asta.
micki_mica spune:
citat din mesajul lui miremia Buna dimineata! Doamne micki cum arata tortul tau! Sa-ti traiasca puiul mic si frumos! Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Multumim!
si... AMR 3.5! ha!
nu vrei si tu putin tort?