Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (150)
Raspunsuri - Pagina 19
al3csa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
chiar ca Pfff . ..insa ma gandesc ca poate ei nu simt atractie de care credem noi ci e pur si simplu o atractie catre un anumit gen de copil/comportament...zic si eu.. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Credeti sau nu eu si acum imi aduc aminte de iubirea mea de la gradinita . Stiu si cum il cheama ... si cum arata .. tot ... imi aduc aminte perfect
simplicity spune:
Al3csa am vazut si eu pozele....ce baiat superb ai ....si a luat bine in greutate,mie asa mi se pare...
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
" Nu spune nimic bun despre tine, caci nu te va crede nimeni. Nu spune nimic rau despre tine, caci toti te vor crede."
dulcineea_cj spune:
citat din mesajul lui simplicity
Sa se bucure A. de premergator Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: " Nu spune nimic bun despre tine, caci nu te va crede nimeni. Nu spune nimic rau despre tine, caci toti te vor crede." |
Multumim
Pun un strop de ulei de masline si putina sare potasica si le pun pe foc intr-o cratita sub capac pana se inmoaie Si tot amestec Si apoi pun apa,cand fac ciorbita sau carnita,depinde ce gatesc Si ficatelul asa il fac Ceapa,gogosar,morcov,le sotez si apoi adaug ficatul,il sotez un pic cu legumele si apoi adaug apa si las sa fiarba Cand e aproape gata,pun patrunjel verde si gata papa Lui A.ii place mult ficatelul asa
"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''
mami de 2 ochi albastri
al3csa spune:
citat din mesajul lui micki_mica
Ce de vesti bune! E bestial cu caciulita lui albastrica! Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare) |
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela neatza si de la noi...saruma de coffe micki...tare bine mai merge... pt ca eu in general sunt cu capul..deoarece ultimul neuron mi-a ramas de revelion la polizu.... vin sa la urez la toti pufuletii LML....si sa le doresc sanatate si mult noroc... m-am bucurat sa aud ca yanis e ok...si creste, vesti si de la onitza... eu cu intarcatul...habar n-am , chiar nu stiu cand se va intampla. oricum pana la un an intentionez sa-i dau sa suga..insa la ce disperat de dupa tt...asta nici la 40 nu renuntza ale3csa..nici jiji nu se ridica singur in fund..io tot zic ca seamana cu tasu (cica a mers pe la 1 an si 2 luni...adik puturos) inca nu mi-am fc griji prea mari. ieri, nearanjat a venit patriotul pe la noi..nu l-am mai vz demuuuuuuult. pe langa faptul ca mi-a cercetat toata casa...nu mai seamana a bb...gata...e un copil in toata regula. offff ce mai trece timpul. jiji era asa crudutz pe langa el.... legat de meniu..ieri am fc fasole verde cu piept de pui( am pus la fiert bucatele de piept, ceapa, morcov, fasole, spre final suc de rosii si putin ulei de maslina cand am luat oala de pe foc) evident am gatit pt toata familia...doar ca pt noi am condimentat...am pus si o portie la cong.. pt zile..fara chef jiji a adormit pe la 11...si sunt zombie...dupa trezirile lui fara numar...dar mergem mai departe... mor de vremea asta......si totusi va doresc o zi superbaaaaaaaaaa Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!... |
A da? Mai exista pufuleti care inca nu s-au ridicat??? Eu am crezut ca suntem noi mai in urma ca deh .. m-am linistit atunci . Ms mult de raspuns .
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu neata fetele dragi! multumim de cafea miki lml daria lml stfan lml madalina lml mirunaca am restanta lml kytyrestanta mai veche o zi frumoasa sa avem! |
Subscriu si eu
simplicity spune:
Dulcineea,multumesc de lamurire
Ariana incepe sa se irite la fata,nu stiu de la ce
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
" Nu spune nimic bun despre tine, caci nu te va crede nimeni. Nu spune nimic rau despre tine, caci toti te vor crede."
cris_mario spune:
citat din mesajul lui al3csa
Subscriu si eu de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis |
subscriu si eu
dulcineea_cj spune:
LML tuturor sarbtoritilor din zilele astea !
A auzit sunetul tastelor si s-a trezit
Mi-e drag si il iubesc de nu mai pot dar uneori simt ca o iau razna Macar o jumatate de ora de relax daca as avea Dus fac cu el ,il pun in scaunul de masa si trag cortina si ma spal nevoile fiziologice cam tot asa le fac Cum dispar din raza lui vizuala,tipa E grele
nu stiu cum fac mamele cu 2 bebei Jos palaria in fata lor
Micul dictator ma cheama FUUUUUUUUUUUUUUUG !
"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''
mami de 2 ochi albastri
dulcineea_cj spune:
Inca una si ma duc
Simplicity,cine ti-a spus ca daca alaptezi ramai mai greu insarcinata ?
Nu e o regula,depinde de femeie Ovulatie ai,oricum Poate daca iti faci dozarile hormonale si acestea spun ca ai sanse minime la alta sarcina cat alaptezi,atunci ...da
e doar o parere
mami de 2 ochi albastri