Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (150)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Ma uitam mai devreme la pozele cu A cand avea 9 luni. Of ce trece timpul am copii maricei acum. Maine poimaine isi iau zborul ... O intrebam pe A la masa azi de ce copil ii place cel mai mult la gradi. Imi spune ca de George (nu-l stiu ) si ca ii place sa se aseze langa el . Pfff .

chiar ca Pfff .

..insa ma gandesc ca poate ei nu simt atractie de care credem noi ci e pur si simplu o atractie catre un anumit gen de copil/comportament...zic si eu..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Credeti sau nu eu si acum imi aduc aminte de iubirea mea de la gradinita . Stiu si cum il cheama ... si cum arata .. tot ... imi aduc aminte perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Al3csa am vazut si eu pozele....ce baiat superb ai ....si a luat bine in greutate,mie asa mi se pare...

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
" Nu spune nimic bun despre tine, caci nu te va crede nimeni. Nu spune nimic rau despre tine, caci toti te vor crede."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Eu sotez legumele cand gatesc si vreau sa-i dau si lui A.din papa noastra Pun un strop de ulei de masline si putina sare potasica si le sotez sub capac pana se inmoaie Sunt delicioase si sanatoase ca nu sunt prajite si poate sa pape si A.din mancarea noastra
Mie mi-e teama sa-i dau painica ca am vazut ca musca cu gingiile bucati mari si se ineaca Si bucata de mar cand i-am dat tot asa a facut si marul nu era moale Nu stiu ce sa fac ,cum sa-i dau Tot asa rau papa
Nici el nu accepta piureul de fructe si de fapt...mai nimic
i-am comandat premergator Nu ceva complicat,nu avioane ... ceva simplu Sper sa il mai preocupe si asta un pic sa mai fac si eu treaba prin casa
Acum plange ca nu-l bag in seama
Va pup !

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri
Dulcineea,eu nu stiu ce inseamna "sotez"...explici si mie,pot sa presupun,dar nu vreau sa inteleg gresit...

Sa se bucure A. de premergator

Motto-ul de azi:
" Nu spune nimic bun despre tine, caci nu te va crede nimeni. Nu spune nimic rau despre tine, caci toti te vor crede."

Multumim
Pun un strop de ulei de masline si putina sare potasica si le pun pe foc intr-o cratita sub capac pana se inmoaie Si tot amestec Si apoi pun apa,cand fac ciorbita sau carnita,depinde ce gatesc Si ficatelul asa il fac Ceapa,gogosar,morcov,le sotez si apoi adaug ficatul,il sotez un pic cu legumele si apoi adaug apa si las sa fiarba Cand e aproape gata,pun patrunjel verde si gata papa Lui A.ii place mult ficatelul asa

"Nu exista dragoste ,ca dragostea unei mame si nici o legatura mai stransa cu pamantul…decat legatura pretioasa,ce vine de la Dumnezeu,a unei mame atunci cand da nastere copilului sau''

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Buna searaaaaaaaaaaaa

Ce face fetele???

Nu am mai intrat din f mare lipsa de timp ... Cand Yannis doarme prefer sa stau si eu un pic linistita in pat decat pe scaun la calculator...

Noi cam asa cum ne stiti .. Nu am fost bolnavi DELOC ... Adica eu si sotul si toata familia bineinteles ca am fost raciti .. dar Yannis deloc ... Papa asa cum a papat si pana acum FOARTE BINE ... ORICE si ORICAND ... o sa ne pape urechile cand va fi mai mare ... Doarme toata noaptea chiar si cand lau sacait dintii ... Avem tot 2 dinti dar zilele astea trebuie sa apara ceilalti 2 de sus ca de vreo 2-3 sapt se tot chinuie cu ei.
A inceput sa stea si el in sf in fund fara sprijin dar nu se ridica singur ... TIPAA !! I se pare lui interesant asa .... face ca Tarzan .. stie cand ii pun mana la gura ca trebuie sa tipe ca sa se auda sunetul "tarzan" . Voreste ... rade in hohote oricand cu oricine ...
We trecut a fost la mama 2 zile si s-a purtat exemplar ... el se simte bine oricunde ... nu sunt probleme de acomodare ... ce sa mai cel mai cuminte copil ever!!!!
Am fost la cantarit avem 7.4 kg si 66 cm ..

Sapt trecuta am fost si la un neuropsihiatru pt ca ma intrebam daca nu este o problema ca nu se ridica inca singur in fund si mi s-a spus ca este perfect sanatos, din toate pct de vedere sa asteptam ca in viitorul apropiat se va ridica si singur.

Cam atat despre noi. Am pus si cateva poze.
Va pup

Ce de vesti bune!
E bestial cu caciulita lui albastrica!

Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

neatza si de la noi...saruma de coffe micki...tare bine mai merge...

pt ca eu in general sunt cu capul..deoarece ultimul neuron mi-a ramas de revelion la polizu.... vin sa la urez la toti pufuletii LML....si sa le doresc sanatate si mult noroc...

m-am bucurat sa aud ca yanis e ok...si creste, vesti si de la onitza...

eu cu intarcatul...habar n-am , chiar nu stiu cand se va intampla. oricum pana la un an intentionez sa-i dau sa suga..insa la ce disperat de dupa tt...asta nici la 40 nu renuntza

ale3csa..nici jiji nu se ridica singur in fund..io tot zic ca seamana cu tasu (cica a mers pe la 1 an si 2 luni...adik puturos) inca nu mi-am fc griji prea mari.

ieri, nearanjat a venit patriotul pe la noi..nu l-am mai vz demuuuuuuult. pe langa faptul ca mi-a cercetat toata casa...nu mai seamana a bb...gata...e un copil in toata regula. offff ce mai trece timpul. jiji era asa crudutz pe langa el....

legat de meniu..ieri am fc fasole verde cu piept de pui( am pus la fiert bucatele de piept, ceapa, morcov, fasole, spre final suc de rosii si putin ulei de maslina cand am luat oala de pe foc) evident am gatit pt toata familia...doar ca pt noi am condimentat...am pus si o portie la cong.. pt zile..fara chef

jiji a adormit pe la 11...si sunt zombie...dupa trezirile lui fara numar...dar mergem mai departe...

mor de vremea asta......si totusi va doresc o zi superbaaaaaaaaaa

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

A da? Mai exista pufuleti care inca nu s-au ridicat??? Eu am crezut ca suntem noi mai in urma ca deh .. m-am linistit atunci . Ms mult de raspuns .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

neata fetele dragi!

multumim de cafea miki

lml daria

lml stfan

lml madalina

lml mirunaca am restanta

lml kytyrestanta mai veche

o zi frumoasa sa avem!

Subscriu si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Dulcineea,multumesc de lamurire

Ariana incepe sa se irite la fata,nu stiu de la ce

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

neata fetele dragi!

multumim de cafea miki

lml daria

lml stfan

lml madalina

lml mirunaca am restanta

lml kytyrestanta mai veche

o zi frumoasa sa avem!

Subscriu si eu

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

subscriu si eu

Mergi la inceput

LML tuturor sarbtoritilor din zilele astea !
A auzit sunetul tastelor si s-a trezit
Mi-e drag si il iubesc de nu mai pot dar uneori simt ca o iau razna Macar o jumatate de ora de relax daca as avea Dus fac cu el ,il pun in scaunul de masa si trag cortina si ma spal nevoile fiziologice cam tot asa le fac Cum dispar din raza lui vizuala,tipa E grele
nu stiu cum fac mamele cu 2 bebei Jos palaria in fata lor
Micul dictator ma cheama FUUUUUUUUUUUUUUUG !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Inca una si ma duc
Simplicity,cine ti-a spus ca daca alaptezi ramai mai greu insarcinata ?
Nu e o regula,depinde de femeie Ovulatie ai,oricum Poate daca iti faci dozarile hormonale si acestea spun ca ai sanse minime la alta sarcina cat alaptezi,atunci ...da
e doar o parere

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput