Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (150)
Raspunsuri - Pagina 12
onitza spune:
TOMACA, ce ma bucur pentru tine ca te duci la concert! Sa ne povestesti cum a fost!
Am inceput sa ma gandesc la intarcat dar nu cred ca am nicio sansa. Deja mi se pare ca imi fac mult rau singura, alaptez numai in suspine si cand ma uit in ochisorii lui ce mult isi doreste imi dau seama ce lupta imensa se da in sufletul meu: pe de o parte gandesc "la recE" ca i-am oferit totusi imunitate cu laptele matern pana la 8 luni, suficient zic eu, pe de alta parte ma amagesc ca il mai feresc de virozele cu care se intoarce paul darnic de la gradi, plus satisfactia lui care i se citeste in privire cand ia sanul in gurita. Nu stiu cum sa mai fac, am vorbit cu mama sa ma ajute cand m-oi hotari clar ca il intarc, sa il tina ea 2 zile sa reusim dar mi-a spus ca nu se va putea. (adevarul e ca ia niste pastile ca sa poata dormi...) Uaf, cum sa fac sa fie bine pt amandoi? Nu credeam ca ajung la 4-6 luni cu alaptarea si uite ca la 8 luni nu ma indur sa il intarc.
La Multe Lunisoare, Miruna!!!!!!!!
miremia spune:
LML Miruna! Sa cresti mare, sa o bucuri pe mami mereu!
Tomaca sa va simtiti bine la concert!
Painica si eu ii dau de vreo 2 saptamani si este in culmea fericirii. Eu i-am dat din comert...ori painica mai speciala luata de la targuri ori un tip de franzela care seamana la gust si textura cu painica facuta la tara in cuptor. O data a adormit in scaunul de masa si si-a tinut strans in pumn bucatica de paine care ii ramasese 1 ora! Pufuleti inca nu, dar nu sunt nici anti. Daca aveam prin casa, ii dadeam.
Mara mai mananca bine si rondele de orez cu mar de la organix.
Pe langa Al3csa a disparut si rox_y tot asa deodata. Ce mai faceti fetelor?
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_g LML Miruna, pui mic! sa cresti mare si sanatoasa! stiti ceva de al3csa? parca a disparut asa pur si simplu....ca si alte fete.... vreme nasoala...............chef de nimic........as sta culcushita cu o carte buna in mana......cu puiul dormind langa mine, asta ca sa pot citi i-am da si eu pufuleti azi, s-a naclait tot, dar i-au placut.... mama unui pui...Stefan |
Ca bine zici..., chiar multe fete sunt pe lista de disparuti, norok ca a revenit Cris M...si ea cand si cand...Onitza a lasat un mesaj si a disparut....Andrelina nimic, face patriotu un an maine poimaine si noi nu stim de el.... am devenit neinteresante, de aia nu ne mai scrie lumea
de Yannis
Editez sa-mi cer scuze Onitza a mai scris si al 2 lea mesaj cand am scris eu nu postasei al doilea . Esti o eroina cu alaptatul, zau!
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia LML Miruna! Sa cresti mare, sa o bucuri pe mami mereu! Tomaca sa va simtiti bine la concert! Painica si eu ii dau de vreo 2 saptamani si este in culmea fericirii. Eu i-am dat din comert...ori painica mai speciala luata de la targuri ori un tip de franzela care seamana la gust si textura cu painica facuta la tara in cuptor. O data a adormit in scaunul de masa si si-a tinut strans in pumn bucatica de paine care ii ramasese 1 ora! Pufuleti inca nu, dar nu sunt nici anti. Daca aveam prin casa, ii dadeam. Mara mai mananca bine si rondele de orez cu mar de la organix. Pe langa Al3csa a disparut si rox_y tot asa deodata. Ce mai faceti fetelor? Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Mima eu o sa ma fac ca nu vad postarile tale ca mor de oftica la fiecare vorbulitza despre Mara ca nu reusim sa ne vedem mi-e tare dor de voi! Dar nici vremea nu ne ajuta ...nici macar cu Jiji nu m-am vazut si el e aici aproape...
de Yannis
mamidepuiuti spune:
tomaca,distractie placuta!
mi-am amintit ce arata gemanutele lui larisel...cand ma gandesc ce greu iti este...jos palaria,mamico de gemanute!
si admiratia mea si pt onitza cu
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
micki_mica spune:
Onitza dar de ce sa il intarci? Trebuie musai? Ca ma gandesc eu ca e f bine ptr ei sa pape. Al meu are 10 luni si inca ii dau si o sa ii mai dau pana la 1 an fara nici o problema. Acum daca nu o sa mai fie asta e. Dar chiar si peste un an cred ca o sa ii mai dau daca o sa fie. Mie recomandarea a fost sa ii dau cat am (din motive de mastita in luna 5 de sarcina si chisturi).
Te intreb ptr ca nu stiu cat si cum e bine si de ce si bla bla.
Miremia ce mai faceti? Cum va e?
Tomaca bravo! Distractie placuta! Si multumim pt urari!
Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)
lucia2000 spune:
Fetele am vazut o prezentare de moda la protv marca familia guta.....
cica scrie ep eticheta lor NG- haine senzationale
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui micki_mica Onitza dar de ce sa il intarci? Trebuie musai? Ca ma gandesc eu ca e f bine ptr ei sa pape. Al meu are 10 luni si inca ii dau si o sa ii mai dau pana la 1 an fara nici o problema. Acum daca nu o sa mai fie asta e. Dar chiar si peste un an cred ca o sa ii mai dau daca o sa fie. Mie recomandarea a fost sa ii dau cat am (din motive de mastita in luna 5 de sarcina si chisturi). Te intreb ptr ca nu stiu cat si cum e bine si de ce si bla bla. Miremia ce mai faceti? Cum va e? Tomaca bravo! Distractie placuta! Si multumim pt urari! Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare) |
Faza cu alaptatul sta asa.
Unul pierde si unul castiga. Mama pierde si copilul castiga.
Eu una am dintii demineralizati si inca nu pot face nimic caci alaptez.
Plusc ca organismul mamei are ceva carente in urma alaptarii.
Eu zic ca o sa alaptez pana la un an.
Acum nu tsiu daca nu cumva o s-o fac si mai mult
miremia spune:
Micki, lucia la onitza e cu totul alta situatia. Ea are dureri cand alapteaza din cauza unei pb cu mameloanele.
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 3.5 kg
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui miremia Micki, lucia la onitza e cu totul alta situatia. Ea are dureri cand alapteaza din cauza unei pb cu mameloanele. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 3.5 kg |
Stiu de Onitza, dar inafara de problema ei sunt alte dezavantaje valabile pt toate mamele.
oricum jos palaria pt onitza