Pufuleti de Ianuarie - Februarie 2010 (150)
Raspunsuri - Pagina 10
micki_mica spune:
Tocmai mi-a zis sotul, ca in zona Ghencea, unde lucreaza, NINGE!
Deja ninsoare?!?!?!
Mai ninge pe undeva prin Bucuresti?
Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui micki_mica
Bravoooo! Uite ca l-a luat pe Kiti. El inca nu papa pufuleti! Nu-i dau pt ca pana acum a papat fara sare si ce am mai luat pt noi sunt cam sarati...Deci nu pupa! Dar papa biscuiti. Intati deschidea gura sa i-l tin si el doar sa il molfaie. Si m-am enervat si i-am zis ca daca mai vrea sa si-l tina singur!!! Si ma intrebai daca a mai crescut...pai nu mi se pare. Poate s-a inaltat 1cm acolo...Dar o prietena ieri, care nu l-a mai vazut de la nunta, ca s-a mai inaltat dar a mai slabit. Se poate. Nu imi prea dau seama. Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare) |
Poate ai dreptate si s-a schimbat mult la expresie si trasaturi, dar mie mi se pare nalt tare . Acuma....pare sa fie cat Yannis ca si Yannis are 74-75 de cm si 8,720 kg. Si are 8 luni si 3 saptamani.
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica Tocmai mi-a zis sotul, ca in zona Ghencea, unde lucreaza, NINGE! Deja ninsoare?!?!?! Mai ninge pe undeva prin Bucuresti? Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare) |
poate face misto de tine sau poate e o ploaie mai burnitzoasa. Din cate stiu eu, ca sa ninga trebuie sa fie temperaturi de sub 0 grade, ori nu cred ca e chiar atat de frig, sau ma insel? La mine pe balcon arata 11 grade...
de Yannis
blue_flower spune:
citat din mesajul lui lorex Fetelor, am vazut la iepurasi meniuri curioase: piure de sfecla rosie, paste?? Voi dati paste la BB? integrale? cum le dati? si sfecla rosie?? eu stiu ca sfecla rosie se da mai tarziu..eu o pun la fiert dar o scot la blenduit... Cu peshtele cand ati inceput? De care? Sa nu care cumva sa dati Pangasius ca e nasol..crescut fortat, adus tocmai din vietnam, folosesc nush ce hormoni extrasi din urina...multe...detaliez daca intereseaza pe cineva. _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Buna dimineata, nu stiu daca ti-a mai raspuns cineva, eu acum am intrat sa citesc si raspund pe masura ce mai am ceva de zic :)
Eu nu i-am dat inca paste, in schimb sfecla rosie i-am pus in aproape toate ciorbitele si i-am pus si cate o bucata la blender. E o alta leguma. Eu asa am privit-o.
Peste i-am dat pastrav si salau, i-am portionat si pus la congelator. Ieri am facut noi somon la gratar si i-am facut si lui o bucata fara sare si piper. A mancat cu piure de cartofi si nitel iaurt.
Paste eu ma gandesc sa ii dau de pe la 9-10 luni. Deja ii dau cate o bucatica mica de paine facuta in casa. Paine cumparata nu ii dau.
Si tot ieri i-am dat niste bucatele mici mici de telemea de oaie, primita de la cineva care are frate cioban si mi-a zis ca e facuta cu cheag natural.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Anuntz primul finger food reusit! Pufuleti!!! e si prima oara cand ii dau, dar dupa ce pe primul l-a studiat, pipait, masurat, strans in mana, intors pe toate partile si apoi mancat, urmatorii au disparut rapid in guritza lui. A priceput faza si ii mananca rapid acuma...cati ii dau atatia mananca...i-am dat numa 4, acum nu stiu pe ei scrie 100% natural si 0.08 sare... sa ii cred? Voi ati dat pufuleti la bebei? Mananca? cat am voie sa ii dau? de Yannis |
Deci nu sunt singura!!
Eu i-am dat o jumatate de pufulete pentru ca mancam noi si ne cerea. Doamne, e atat de dragalas cand cere, vine cu gurita deschisa inspre mine, imi da cu palmele peste fata sau peste mine, daca e jos, tipa, chiraie.....i-am scuturat bine de sare un pufulete si i-am dat cate o bucatica mica-mica....mai mult de crantaneala....
Nu cred ca e bine sa dam pufuleti. Dar na...
micki_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
poate face misto de tine sau poate e o ploaie mai burnitzoasa. Din cate stiu eu, ca sa ninga trebuie sa fie temperaturi de sub 0 grade, ori nu cred ca e chiar atat de frig, sau ma insel? La mine pe balcon arata 11 grade... de Yannis |
cica nu mai ninge. ploua iar. o fi lapovita.
Mihaela, mami lu' tanar sagetator, Florin Cristian (prima lui ninsoare)
livia1980 spune:
hop si noi!
Am citit repejor ce-ati scris si incep sa ma intreb daca sa incep sa-i dau si eu altceva decat meniul obisnuit adica:
9.30-10fructe blenduite-cat mai naturale(daca se poate)-ananas, mere, avocado, pere, ortocale, mango, piersica, nectarina, struguri(suc)....in diverse amestecuri
14.30-15 - legume cu carnita sau ficat sau ou(=unt sau luei de masline)-acrit cu bors uneori
18.30-19 branza cu banana sau ar copt.
Asta e meniul zilnic!=multa tatzi!
Ce-as mai putea sa incerc!Tinand cont ca intr-o saptamana face 8 luni!
N-am mai fost la pediatru...ca baza o stiu!Si decat sa-l scot acum cand e plin de viroze- mai bine nu....asa ca inspirati-ma...
Conopida la abut si blenduita o fi buna??
Mami fericita!
blue_flower spune:
Neata la fete. Am fost cu Dani la analize de sange. Mama, mama, ce urlete....ce lacrimi...si toate pentru ca era imobilizat si nu putea el sa miste mana.....A durat cateva secunde, dar a urlat. A trecut, l-am alaptat acolo, pe un scaun intr-un cabinet, a suspinat el nitel dar a trecut, gata....
Maine punem si punguta de pipi...sa vedem daca reusim sa ducem si pipi...caca am dus azi. Am fost la Centrul Medical Matei Basarab, sunt privati dau au contract cu CASMB, e super ok acolo, eu mi-am facut de mai multe ori analize acolo.
Azi nu m-am mai dus la servici, e prea urat afara si prea multe masini in trafic...lucrez de acasa.
In uichend am fost la piata, apoi la shopping doar eu cu mama, Dani a stat acasa cu tatal lui si cu tatal meu ...damele la cumparaturi. Ce bine a fost!
E o vreme ingrozitoare,,..imi vine sa ma culc si asa am patul aproape....
Spor la trebi.
Va pup.
blue_flower spune:
citat din mesajul lui livia1980 hop si noi! Am citit repejor ce-ati scris si incep sa ma intreb daca sa incep sa-i dau si eu altceva decat meniul obisnuit adica: 9.30-10fructe blenduite-cat mai naturale(daca se poate)-ananas, mere, avocado, pere, ortocale, mango, piersica, nectarina, struguri(suc)....in diverse amestecuri 14.30-15 - legume cu carnita sau ficat sau ou(=unt sau luei de masline)-acrit cu bors uneori 18.30-19 branza cu banana sau ar copt. Asta e meniul zilnic!=multa tatzi! Ce-as mai putea sa incerc!Tinand cont ca intr-o saptamana face 8 luni! N-am mai fost la pediatru...ca baza o stiu!Si decat sa-l scot acum cand e plin de viroze- mai bine nu....asa ca inspirati-ma... Conopida la abut si blenduita o fi buna?? Mami fericita! |
eu i-am dat conopida si in alta zi brocolli. I-a placut. Si pastai ii mai pun in ciorbita.
Eu ma feresc sa ii dau piersica si nectarina acum ca le-a trecut timpul. Cica nectarina e f chimizata ca sa tina.
Eu ii dau banana+mar+branza de vaci+cereale la 10 (de la portocala face iritatie la fund)
ciorbita cu mai multa sau mai putina zeama/piure de legume + carne/ou/peste la 1
iaurt cu sau fara fructe la 18 + tztz + fructe la feeder.
la culcare bibe cu lapte si cereale + tztz.
In unele zile ii mai face mama suc de fructe + legume.