Viatza in Germania (cap. 64)
Raspunsuri - Pagina 3
blackpanterro spune:
Panseluta, pt colici incearca neaparat BiGaia!!!!!!! nu pot sa spun cat de bine ii merge Isabellei de cand ii dau. Este un probiotic L.Reuteri. Am incercat sa il iau din America dar trebuie sa stea la rece in tranzit asa ca m-am dus la farmacie si nu mi-a venit sa cred ca l-au putut comanda, in Germania e distribuit de InfectoPharm.L-am avut in jumate de zi.
Inainte de asta, a avut colici ingrozitoare cu plans/urlat toata ziua, nimic nu a functionat, sab simplex e apa de ploaie si mai e si medicament nu e natural...
Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
tinatache spune:
Panseluta, felicitari si sa-ti traiasca micul urias! Pt colici exista un leac: rabdare In rest, pernuta calda din samburi de cirese la noi a mers dar nu au avut decat f putin. Se incalzeste la microunde, eu ma trezeam noaptea si i-o mai incalzeam si a fost ok.
Suzeta poti sa-i dai daca vrea, ori acum ori mai tarziu, nu are importanta. Abia cand ii ies dintii tb sa te vezi daca intr-adevar mai are nevoie sau nu.
Numai bine!
blackpanterro spune:
Yep si perinuta e foarte buna, noi avem cu samburi de struguri.
Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
Amonar spune:
Eu locuiesc mai la deal, la 500 metri altitudine si de obiceie mai rece la noi decat la 'vale' Iarna trecuta a fost o iarna grea rau de tot.
Panseluta, felicitari cu puiul tau Julius!
Si eu urmaresc discutia asta cu torrent. Stiu ca sotul trage de multe ori filme, dar nu l-am auzit vreodata sa fie ilegal. Si nu foloseste .de dar Ip-ul este german. Oare asta nu conteaza? De la cine primesti amenda in Germania? Chestai asta inca nu am auzit-o in Olanda.
Claudi@ spune:
Panseluta, felcitari pt bebe mic.
Si feltelor, va multumesc mult pt. raspunsuri.
Nu mai stiu cine a scris, dar a avut dreptate. Trebuie sa mergem ori cu un contract de munca ori cu angajatorul la arbeitsamt (asa cresc sansele sa primeasca dreptul)si sotia celui cu care am vb se cam pune de-a curmezisul, ca ea are alte info de la steuerberater .Ii este cumva frica si nu inteleg de ce!?
Putem incerca si sa mearga fratele sg. si sa ceara dreptul de munca dar nu prea are sanse de reusita. Acum nu stiu ce sa facem, imi vine sa merg sa-i trag 2 palme tipului, caci el a zis sa-l chem ca sigur nu vor fi pb si acum face sotia pb. si fratele meu si-a lasat jobul in Ro.
Of, m-am saturat de pb. si-mi vine sa ma tot duc naibii.
Claudi@ spune:
Nu stiu de pe situri a tras , dar scrisoarea au primit-o de la un avocat. Filmul era cu subtitrare romaneasca si ma si enerveaza ca prietena mea vazuse 2 parti de la mine si ultima in kino si in germana si nici nu-l vroia in ro. Twilight il trasese, 2 parti si ii e frica daca recunoaste pt prima parte va veni amenda si pt a doua. Si daca nu-l vazuse mai, ziceam ca na e brand neu, dar asa nici nu-l vroia si nici nu a spus tipul ce face el pe calc.
Cristina, nici nu cred ca se pune pb. sa plateasca 500 euro la avocat, de unde sa dea atata banet? Chiar acum i s-a imbolnavit o matusa si vor trimite in tara 2 mii, de unde si alti bani, ca sunt oameni normali ce castiga normal si au 2 fete mici.
Multumesc mult ca m-ati ajutat chiar am sunat-o de dimineata si i-am spus ce a-ti spus voi. Angiuta mersi de PM, sper sa ajute.
Claudi@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Claudi@ Panseluta, felcitari pt bebe mic. Si feltelor, va multumesc mult pt. raspunsuri. Nu mai stiu cine a scris, dar a avut dreptate. Trebuie sa mergem ori cu un contract de munca ori cu angajatorul la arbeitsamt (asa cresc sansele sa primeasca dreptul)si sotia celui cu care am vb se cam pune de-a curmezisul, ca ea are alte info de la steuerberater .Ii este cumva frica si nu inteleg de ce!? Putem incerca si sa mearga fratele sg. si sa ceara dreptul de munca dar nu prea are sanse de reusita. Acum nu stiu ce sa facem, imi vine sa merg sa-i trag 2 palme tipului, caci el a zis sa-l chem ca sigur nu vor fi pb si acum face sotia pb. si fratele meu si-a lasat jobul in Ro. Of, m-am saturat de pb. si-mi vine sa ma tot duc naibii. Edit: am citit din urma, Aschiutza, da asa trebuie sa facem si noi, mersi. |
sunshine2009 spune:
Panseluta: in primul rand FELICITARI!!!!!!!!!!!! Cred ca te simti in al noulea cer!
Imi pare rau ca te-au kristellen-uit astia, bucura-te ca ai scapat numai intr-o parte cu rupturi, la unele ajung si la coaste, fcat, splina... Pentru Dammriss, daca se umfla zona poti pune Diclofenac Zäpfen, la dureri incearca sa te relaxezi (cat se poate), evita statul in picioare sau in fund iar pentru ingrijire Sitzbäder cu Tannolact-zusatz si Globuli Arnica.
Despre colici ajuta cam asa: pernutele cu diversi samburi inauntru incalzite, masaj in sensul acelor de ceasornic pe burticuta cu ulei caldut, supozitoarele cu kümmel, exista si ceva homeopatic-cred ca chamomilla D6 , COlocynthis D6+wärme, Magnesium phosphoricum, Nux vomica- toate astea 4 le poti obtine de la farmacie pt ca sa-ti dea ei exact pt copil doza!, tinuntul bebelusului pe mana cu fata in jos (fliegergriff), sab simplex, ceaiuri contra colici,atentie la ce mananci tu (de ex ciocolata provoaca blähungen!) tragetuch la maxim, si ...rabdare mai ales! Dupa o perioada dispar la cei mai multi, din pacate nimeni nu stie exact cand!
Te asteptam pe la Alaptatul-Help Line daca ai intrebari+ cauta o Stillberatin buna care are ausbildung fie LLL fie AFS (ai dreptul la ele, sa intrebi totusi inainte daca cumva vor sa fie cumva platite!).Vezi ca poti sa iei de la doctorul de copii adresele si telefoanele lor. Sau direct de pe paginile lor de internet, poti cauta dupa cod postal una sa-i fie mai aproape.
harnici la de 10 luni
Cresterea in greutate
Claudi@ spune:
Panseluta m-am luat cu ale mele si am uitat sa-ti spun ce ne-a ajutat pe noi impotriva colicilor. I-am dat lefax, dar nu stiu cat a ajutat, in schimb ce cred eu ca a ajutat mult a fost tinutul pe burtica.Ne asezam pe canapea, eu sau sotul si puneam bebe pe burta noastra, si se linistea subit, mai puneam si o paturica subtirica pe el. Moasa zicea ca e bine, caci aude bataile inimii, burtica se incalzeste de burta noastra si paturica ii da sentimentul de ocrotire, ca un pantecul mamei.
Asa s-au facut bebeii mei mari, tinuti pe burta, asa imi este dor sa-i mai tin iar acum nu mai vor si fug
liviaki spune:
Felicitari Panseluta!!!
Eu as amana sa i dau suzeta!!!!! M am gandit si eu de multe ori sa i dau suzeta cand nu are liniste dar mai bine nu....este prea devreme, o plimba sotul prin casa sau ii punem muzica :))