Viatza in Germania (cap. 64)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Iara va cer ajutorul, m-a sunat prietena mea acum si saraca era asa dezamagita... In vara au venit niste neamuri aici la ei si fata cumnatei ei a venit cu prietenul. Acel baiat a tras de pe net 2 filme si mai multa muzica si acum prietena mea a primit scrisoare acasa cu amenda de 1000 euro ca a tras unul din filme. Ce poate face prietena mea ca sa nu plateasca amenda? Stie cineva ?
Eu am sfatuit-o sa-l puna pe baiat sa scrie scrisoare semnata si stampilata la notar, tradusa cum ca recunoaste ca el a tras filmele si sa incerce asa.
Avocatul ce le-a trimis scrisoarea a spus ca nici sa nu incerce ca nu vor reusi si ca ei sa plateasca, dar ei zic ca nu au nici o vina (stiu sigur caci chiar imi povestise prietena asta vara ca uite a tras de pe net si i-am avertizat dar baiatul nu a vrut sa asculte si a zis ca stie el ce face)
Saracii sunt asa dezamagiti, caci ei ajuta pe toata lumea, sunt oameni cu inima si acum sotul prietenei zice intr-una ca el nu e verbrecher ca uite in ce rahat a intrat ca il vor trata ca pe un verbrecher si el a incercat sa faca totul in viata lui bine si corect.
Poate stie cineva, cum pot iesi din situatia aceasta.
PS prietena mea m-a sunat acum 10 min sa-mi povesteasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Claudia, din pacate nu cred ca functioneaza faza cu scrisoare.Vor tb sa plateasca, s-a folosit IP-ul tau(chiar daca nu ai dat tu jos filmul, se presupune ca ai dat acceputl), ar scapa numai daca ar dovedi ca IP-ul a fost furat.Dar nu cred ca merge.Daca baiatul ar scrie scrisoarea, tot tb sa plateasca,asa ca mai bine vb cu cel in cauza, sa-i arate ca datorita lui au pb si sa plateasca el.Oricum 1000 e este foarte mult, de fel avocatii acuzarii isi pun niste tarife f mari,stiu ca in astfel de cazuri cam 500 e este taxa.

Bafta multa prietenei tale.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Claudia, e asa cum zice Tumpi. Nu prea au ce sa faca decat sa plateasca. Acum vreo 4-5 sapt. in fiecare zi auzeai la radio exact tema asta: descarcatul ilegal de pe de a muzicii si filmelor.

Succes prietenei, caci, din pacate, chiar are nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ce fel de film era ala de a venit amenda? cam ciudat ca mai toata lumea descarca dar nu am mai auzit de amenzi. Chiar auzisem ca daca descarci in scop personal nu intereseaza pe nimeni...numai sa nu vinzi

Panseluta, sper ca sunteti bine! nu stiu de ce aveam in minte ca nasti prin cezariana...

Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Claudi@

Iara va cer ajutorul, m-a sunat prietena mea acum si saraca era asa dezamagita... In vara au venit niste neamuri aici la ei si fata cumnatei ei a venit cu prietenul. Acel baiat a tras de pe net 2 filme si mai multa muzica si acum prietena mea a primit scrisoare acasa cu amenda de 1000 euro ca a tras unul din filme. Ce poate face prietena mea ca sa nu plateasca amenda? Stie cineva ?
Eu am sfatuit-o sa-l puna pe baiat sa scrie scrisoare semnata si stampilata la notar, tradusa cum ca recunoaste ca el a tras filmele si sa incerce asa.
Avocatul ce le-a trimis scrisoarea a spus ca nici sa nu incerce ca nu vor reusi si ca ei sa plateasca, dar ei zic ca nu au nici o vina (stiu sigur caci chiar imi povestise prietena asta vara ca uite a tras de pe net si i-am avertizat dar baiatul nu a vrut sa asculte si a zis ca stie el ce face)
Saracii sunt asa dezamagiti, caci ei ajuta pe toata lumea, sunt oameni cu inima si acum sotul prietenei zice intr-una ca el nu e verbrecher ca uite in ce rahat a intrat ca il vor trata ca pe un verbrecher si el a incercat sa faca totul in viata lui bine si corect.
Poate stie cineva, cum pot iesi din situatia aceasta.
PS prietena mea m-a sunat acum 10 min sa-mi povesteasca.

de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=47a82b5dea7c19b5ab80ea&source=category&category_id=all" target="_blank">Tony 07.04.07 si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8455390b7c8da0bcea185a&source=category&category_id=all" target="_blank"> Nico 23.02.09
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=429b4df014c3faeb7eb9ff&source=category&category_id=23" target="_blank">Nunta

Poze

Hi, ti-am trimis PM cu rezolvare buna zic eu... sa nu plateasca, ca nu se merita asa de multi bani... si daca mai descopera altul ca a luat altceva si vine si vrea si el bani? ce faci atuncea?

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Ce fel de film era ala de a venit amenda? cam ciudat ca mai toata lumea descarca dar nu am mai auzit de amenzi. Chiar auzisem ca daca descarci in scop personal nu intereseaza pe nimeni...numai sa nu vinzi

Panseluta, sper ca sunteti bine! nu stiu de ce aveam in minte ca nasti prin cezariana...

Adriana mami de Isabelle Marie - 1 luna si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Hi,

de descarcat nu e problema dar depinde de pe ce motoare descarci ca in momentul in care descarci deja pui la dispozitie pachete mici din ce se descarca si acolo-i buba.. stiu ca suntem "patiti".. se rezolva dar tot cu anwalt care costa si el....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina30

Hi, ti-am trimis PM cu rezolvare buna zic eu... sa nu plateasca, ca nu se merita asa de multi bani... si daca mai descopera altul ca a luat altceva si vine si vrea si el bani? ce faci atuncea?

poate ne spui si noua ,daca nu e asa secret, cine stie poate cineva mai are nevoie de sfaturi vreodata.

Eu am niste prieteni patiti, au dat jos in interes personal niste filme.Stiu ca daca intri de ex pe torent,sau seituri in genul dar cu .de o poti patii.

Asa cum aveti mare grija cele care aveti bloguri sau seturi, mare atentie daca va puneti poze care nu va apartin ca o puteti patii la fel ca si cu descarcarea de filme.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Citat:
citat din mesajul lui cristina30

poate ne spui si noua ,daca nu e asa secret, cine stie poate cineva mai are nevoie de sfaturi vreodata.

Eu am niste prieteni patiti, au dat jos in interes personal niste filme.Stiu ca daca intri de ex pe torent,sau seituri in genul dar cu .de o poti patii.

Asa cum aveti mare grija cele care aveti bloguri sau seturi, mare atentie daca va puneti poze care nu va apartin ca o puteti patii la fel ca si cu descarcarea de filme.

nu e secret e vorba de o kanzelei din Köln specializata impotriva acestor probleme... de costa costa cam 500-600 eur, da iti poti face cu banii astia un schirm impotriva oricarei alte amenzi de genu asta...Kanzelei Wilde und Beuger , http://www.wbs-law .de/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

Neata dragele mele,

revin printre voi in noua postura, de mamica!

Baietelul meu, Julius s-a nascut joi, 14.10, cu greutatea de 3805g si 51 cm. Nasterea a fost provocata (cu pastilute, ce povestea mai devreme Anda), am asteptat o zi si nu s-a intamplat nimic, asa ca de comun acord cu doctorul mi-au "rupt apa". Din acel moment pana am nascut a durat doar 2 ore! Faza finala a nasterii a fost din pacate cu complicatii pt ca bebe avea cordonul la cap si il presa, deci pt 3 minute nu a avut "alimentare". Echipa de medici s-a miscat extrem de repede, a fost increcibil cat de eficient au intervenit, controlat, fara sa ii bage pe cei din jur in panica. Cert e ca l-au scos cu Saugenglocke (?), plus presa pe burta mea, plus eu la impins. M-am ales cu rupturi nasoale in zona respectiva, dar important e ca bebe nu a patit nimic, era perfect ok.

Din spital am venit ieri acasa, a trebuit sa stau mai mult pt ca bebe a facut icter si l-au pus la UV licht.

Cam atat cu detalii legate de nastere - spital.
Cert e ca sunt bucuroasa ca sotul a fost alaturi de mine, a contat enorm!, ca echipa din spital, in special Hebamma a fost f.buna, ca totul s-a terminat cu bine. Nu acelasi lucru pot spune despre Stillberatungul din spital, a cam lipsit, ceea ce mi-a cam dat batai de cap cu bebele.Bebelache are niste plamani de invidiat, a avut ceva colici si ma tine in trap noptile! Am constatat ca se linisteste daca ii dau degetul meu mic la supt. Asa ca ma gandesc ca el o fi un Sauger-kind, de suzeta pesemne ca nu voi scapa. Nu stiu insa daca e bine sa ii dau deja suzeta (Beruhigungssauger)...sau ce sa fac ca sa il linistesc cand plange. Ceva tips und tricks?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Felicitari Panselutza si mult noroc in viatza pt bb Julius!

Mergi la inceput