Fluturasi de martie-aprilie 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Miki, da, si eu am luat acum fara BFA. SIncer mi se par oribile galbene asa...PArca nu sunt curate cand sunt goale. In fine. Cu scoica, evident plimbari scurte , la noi a mers carutul de la 4 luni ptr ca scaunul cu fata spre maner se poate fixa la orizontala perfect.

Anaxena, pompa Medela ti-o recomand. Nu se compara cu Nuk, Avent, Primii pasi etc. Eu am avut si Avent si Nuk, de fapt le am, si sunt noi.

Mamica fluturasului Andrei si 21+

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

ce model?

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

www.medela.com/IW/en/breastfeeding/products/pumping/symphony.html" target="_blank"> Modelul asta!

Mamica fluturasului Andrei si 21+

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

eu l-am avut pe asta: http://www.medela.com/IW/en/breastfeeding/products/pumping/swing.html
si da, e 7 mil..insa tipa care mie mi-a imprumutat-o ( ca n-a fost a mea, am primit-o temporar ) a dat pe ea acum vreo 2 ani douazeci si ceva de mil..abia aparuse la noi si nu stiu cine i-a adus-o pe comanda ..deci as zice ca acum e convenabila..nu stiu, eu daca nu reusesc sa imprumut iar probabil o s-o cumpar..ca stiu ca a facut minuni pt mine

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

ce fac burticile???

mie una mi se pare exagerat de mult o pompa de muls 7 mil.....

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

simo ai reusit sa iti iei concediu medical???

cine mai merge la eco saptamana asta??? mada parca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Neata burtici, ...

Ma simt comsi-comsa..cam obosita...vremea nu ma ajuta deloc. Asta este... Simonacip zici ca vii la geamuri? eu le-as spatge...le urasc de numa... Iti multumesc oricum! Sper ca ai pruncul mult mai bine, ..sa se insanatoseasca complet, ..si tu sa reusesti sa-ti iei concediu. Succes!

bb_yasmi si mie mi se par scumpe, dar daca si-or merita banii, ce sa zic? O finuta de a mea avea 4 pompe la un moment data...nici una utila... Deci...decit 4 proaste mai bine una si buna, zic si eu ...

Eu am o alta problema, ...pe un sin, chiar linga sfirc am o alunita dar din aceea alba nu maro-negruta, si tare imi este teama cind va fi sa alaptez... ce ma fac? Trebuia s-o fi scos inainte, ..sau acum...fara anestezie? sau cit de utile sun acele protectii pt sin, fara a chinui pe bb prea tare. Care sunt cele mai bune? Ce sfat imi dati? Nu de alta...dar nu as vrea sa se trezesca bb cu alunita in gura...ca asa cit un bob de orez,..si la baza este strangulata, sta sa pice... Ce sa fac?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 15+

Mergi la inceput

Aaaaaaaa v-am vazut burticile... una si una, care mai de care.
roxy, bb_yasmi, anaxena, stefyapost cite o floare pt fiecare!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+

Mergi la inceput

catank eu din pacate nu stiu sa iti raspund. si eu am o alunita dar e intinsa nu e in relief...deci nu ma deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Buna dimineatza burtici!!!
O saptamana super sa aveti!

Am emotii, diseara merg la eco si poate s-o indura pruncu' sa stea mai cracanici sa aflu si eu ce carucior pun la semnatura.

La prima sarcina am folosit doar crema "Doina" si mai rarut ulei de masline si nu mi-a aparut nici o vergetura, eu zic ca depinde de la femeie la femeie.

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 18+

Mergi la inceput

koko te asteptam cu vesti bune de la eco si cu o culoare de carucior!! la ce ora mergi???

eu zic ca depinde DOAR de materialul genetic al fiecaruia.

Mergi la inceput

koko_1 Trebuie sa stea cumintica sau cumintel...musaiBafta multa!

bb_yasmi Multam oricum! Eu ma gindeam ca mi-ar fi necesare mameloanele, dar care or fi mai bune? sa nu se chinuie mititica cind o suge, ... Fetelor care ati mai folosit?

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koko_1 spune:

Sunt programata la 19 dar la cum sunt decalate programarile la dr-ul meu sigur intru pe la 21.
Eu am folosit mameloane de la chico si in primele 2 zile a fost bine dar apoi smecheroiu' meu cum le simtea nu vroia sa mai suga, noroc cu garmastanu'...ca mi s-au vindecat repede sanii.

----------------------------------------------------------------------
mami de Cezar - 22 aprilie 2009 si 18+

Mergi la inceput