Fluturasi de martie-aprilie 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

bb_yasmi ai o burta rotunda si perfecta...nu te potzi compara cu sarcina cu Iasmi,iar de cele 500gr eu nu m-ash agita..acum 500gr la 3 sapt eu zic ca e cu obraz,mai ales ca acum bb creste,creshte si nu se mai opreshte...organele s-au format,nu i-a ramas decat sa se faca baietzoi mare si sanatos!!!

eu am recuperat pierderea de 1kg,nici nu ma mir!! si eu am burta mult mai mica decat la Maria,dar am si mai putzine kg!si eu mai intru in blugi,dar dupa 20s nu mai raspund de burta mea ca shtiu ce ritm de creshtere am avut la Maria,ma dau cu ulei de migdale si sper sa nu apara vergeturi

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Miki, da, si eu am luat acum fara BFA. SIncer mi se par oribile galbene asa...PArca nu sunt curate cand sunt goale. In fine. Cu scoica, evident plimbari scurte , la noi a mers carutul de la 4 luni ptr ca scaunul cu fata spre maner se poate fixa la orizontala perfect.

Anaxena, pompa Medela ti-o recomand. Nu se compara cu Nuk, Avent, Primii pasi etc. Eu am avut si Avent si Nuk, de fapt le am, si sunt noi.

Mamica fluturasului Andrei si 21+

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Miki, da, si eu am luat acum fara BFA. SIncer mi se par oribile galbene asa...PArca nu sunt curate cand sunt goale. In fine. Cu scoica, evident plimbari scurte , la noi a mers carutul de la 4 luni ptr ca scaunul cu fata spre maner se poate fixa la orizontala perfect.

Anaxena, pompa Medela ti-o recomand. Nu se compara cu Nuk, Avent, Primii pasi etc. Eu am avut si Avent si Nuk, de fapt le am, si sunt noi.

Mamica fluturasului Andrei si 21+

Am produse la bazar. Ajuta si tu!

ce model?

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

eu nu prea sunt pro sh-urilor,dar pe okazii sunt pompe super la pretz...

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

patutz pt bb,e la o prietena acum,dar arata impecabil

si pe mine ma intereseaza o pompa electrica BUNA,pt ca eu sunt MILKA dupa ce nasc,am lapte pt toata scara si tre sa ma mulg dc nu vreau sa las dare prin casa ca melcul

apropo fetelor,un sfat de care nu am tzinut cont,incepand cu luna a 7a incercatzi sa va frecatzi sfarcurile cu un prosop,putetzi citi pe google,deorece mie mi s-au rupt ambele sfarcuri,a fost groaznic,nu ash vrea sa treaca cineva prin asha ceva...asha ca mai bine spun acum sa shtitzi din timp...la momentul respectiv va voi aminti!

ia sa intru pe picasa sa o vad pe big mami bb_yasmi

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

anaxena eu am inceput deja sa insist cu prosopul pe sfarcuri. nu prewa tare ca stiu ca provoaca contractii, dar vesnic e acolo ceva uscat, un fel de colostru care iese daca ma mulg putin.

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Lavi...burtica e foarte frumoasa!!! A mea e chiar mai maricica din cite am impresia...Deci nu spune nimic. Picioare slabe, vergeturi putine...eu observ acum unele noi in dreptul buricului...E ceva ce ma sperie deja... Unde vor sa urce?

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

simo, vergeturi putine??? ufff mami.....toata burtica e brazdata!!! momentan nu am altele noi, dar la prima sarcina au aparut cand am intrat in luna a 9-a si intr-o luna am fost plina toata....:((
simo mai pune si tu pozici cu burticul!!!

Mergi la inceput

eu sunt calare pe okazii!!!am gasit si un suport pt bb1 care se pune pe caruciorul lui bb2

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

bb_yasmi ai o burta rotunda si perfecta...nu te potzi compara cu sarcina cu Iasmi,iar de cele 500gr eu nu m-ash agita..acum 500gr la 3 sapt eu zic ca e cu obraz,mai ales ca acum bb creste,creshte si nu se mai opreshte...organele s-au format,nu i-a ramas decat sa se faca baietzoi mare si sanatos!!!

eu am recuperat pierderea de 1kg,nici nu ma mir!! si eu am burta mult mai mica decat la Maria,dar am si mai putzine kg!si eu mai intru in blugi,dar dupa 20s nu mai raspund de burta mea ca shtiu ce ritm de creshtere am avut la Maria,ma dau cu ulei de migdale si sper sa nu apara vergeturi

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

daca vine acest compliment de la cineva care stiu ca e "aspru" cu kg si cu aspectul fizic e de bine!!
cat despre creme/ulei/vergeturi, totul tine de materialul genetic si al tau din cate se vede e fff bun.
eu m-am dat la prima sarcina din luna a 4-a cu creme speciale de gravi, antivergeturi, etc si degeaba.... m-am rupt toata pe burta in ultima luna.

Mergi la inceput

uaauu aproape 7 mil o pompa electrica medela?????

Mergi la inceput

cred ca am luat-o prea in serios cu caruciorul,nici nu shtiu dc am sa cumpar unul nou!!dc ash putea face alte huse...al meu e perfect!dar e un roz de roz!!

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput