Fluturasi de martie-aprilie 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Fetelor sa va fie de bine tot ce ati papat

Eu mai devreme am mancat zacusca si struguri si am facut un burtoi...adevarul e ca nu ma prea stresez cu greutatea eu si sarcina trecuta in cateva luni am reusit sa-mi revin la kg inainte de nastere.Si daca cand ami este foame nu mananc atunci mi se face rau
Eu am si patut de lemn si pliant de la Timeea asa ca nu-mi fac probleme,de real ajutor mi-au fost amandoua.

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

si eu am patutul pliabil de la iasmi, dar e roz.. si oricum vreau unul mumos tare de lemn.

anaxena, tu ce program de papa mai ai ziua???

anaxena, roxy, pai simt pe mine ca pun chiar daca nu prea mananc....

roxy, au venit musafirii cu cate ceva, unii cu praji si altii cu galuste cu prune....dar eu nu am mancat, ca mancasem un bol de budinca facuta de sotz pe la 19 fara ceva si si asa era destul,.....

millie, eu am mai spus, si am dat jos fff repede cele aproape 25 de kg adunate in sarcina plus inca 10 kg (asta era ambitia mea...sa ajung la cate kg aveam la 17 ani cand l am cunoscut pe al meu ) dar asta nu e o scuza sau un motiv sa mananc iarasi fara limita si sa ma fac cat o purcica..... cum am fost...

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

sunteti la nani toate????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

nu nu sunt eu pe aici

mami de Maria Natalia(10.04.2009) si 22+ cu Rares Alexandru

Mergi la inceput

ce mai fac fetele? cand intru eu nu mai e nimeni in zona :D

nu am cand sa citesc din urma insa sper ca sunteti bine toate,imi e asa dor sa mai stau de povesti cu voi

pe mine ma cam doare spatele si ma simt asa obosita

Mergi la inceput

alina eu sunt!! eu sunt!! joc un remmy

Mergi la inceput

ce mai faci yasmi?cum de nu faci nani?
ia zi si mie ceva noutati pe forum?am pierdut ceva ?

Mergi la inceput

alina noi de obicei ne culcam dupa 12.30. al meu baga un joc pe comp si eu sunt calare pe laptop....
tu ce mai zici?? creste burticu'?? tot nu vrei sa ne arati pozici cu burticu'....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata

La ora asta deja am luat micul dejun...nu prea am putut dormi, Matei e cam racit, ocazie pentru a-mi lua si eu medical de luni..macar citeva zile sa-mi dea sa rezolv una alta...
anaxena, ce diferenta au facut astea 2 zile la burtica!!! mama-mama
Lavi, mie mi-e si urit de cintar...dar nici nu prea fac eforturi sa ma abtin de la mincare. Eu zic ca esti bine oricum, chiar dc ai mai pus un kilogram. Te-ai mentinut atita timp, trebuie sa apara si hopul la un moment dat...Uite,eu n-as fi putut sa ma abtin de la galuste cu prune....
Ally, tocmai voiam sa imi faci si mie un masaaaaj...Glumesc, stai cumintica sa fie totul bine cu baiatul
Millie, de citeva zile ma gindesc la zacusca.Nu-mi fac curaj sa-mi cumpar un borcan. Mmmmm
Alina, da mai pune-ne o pozica...De ce esti obosita? AI facut vreo curatenie ceva??
Roxy ai fost haioasa cu budinca

Astea fiind spuse ma duc sa fac ciorbitza si mazarea (am comanda iar de mazare...dupa ce nu mincam cu lunile, acum de doua ori in 2 sapt). Mai avem de umbblat si azi prin dedeman, etc...sunt nespalata pe cap si mi-e o lene...dar ce sa fac...Bine ca- adica sper ca miine sa stau acasa....
Si tre sa ma si vopsesc, parca a crescut mai repede luna asta...

Simona, mami de baieti David si Matei si 19+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata!!!

Imi place tare mult sa scriu duminica dimineata fiindca mi se schimba semnatura
Ieri am umblat dupa chestii pentru casa noua, am inceput sa cumparam. Cica bucataria vine in 2 saptamani, cred ca am ales si canapeaua, azi probam pozitia unor mobile...
Apoi am fost la resto, si lumea zice ca incepe sa se vada burtica, sunt tare mandra

Anaxena - esti absolut geniala cu chestiile despre carucioare, mi se pare atata de util! Multe multe flori si sa te faci bine!

Cu patuturile, ce ziceti de cele de la IKEA? Am auzit de la prietenele mele ca sunt cele mai cost-efficient, si ca sunt simple dar foarte reusite.

Va pup pe toate

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! 15+

Mergi la inceput