FIV in Ungaria 117

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Buna am si eu o intrebare se gaseste merional in romania?...trebuie sa fac maine seara o fiola de 75 ui si nu mai am din pacate am stricat-o in seara asta din greseala...stiti gasesc in bucuresti , maine as ajunge in bucuresti deasta intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Irina, felicitari! Sa-ti traiasca fetitele! Sa fiti sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Fetelor spuneti-mi si mie va rog se gaseste merional la noi in tara?, scuze ca dau buzna asa dar nu stiu pe cine sa mai intreb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenus26 spune:

Buna Melisa!
Eu stiu ca nu se gaseste Merional la noi.
Se gaseste Menopur(echivalentul lui).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

mairis, felicitari! refacere usoara si numai bucurii alaturi de Vanessa si Anais .
Frumoasa data de nastere . Ai ales-o tu sau fetele?

in alta ordine de idei, eu am facut aseara ultimul Menopur (mai corect spus, ultimele 4; credeam ca nu se mai termina - am avut 15 zile inhibare si dupa aia 13 stimulare (9x3 + 4x4)). Duminica dimineata am punctia. Sper sa fie totul in regula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

elenush nu fug soro de nimeni, ce, te tacanisi acum, pe ultima suta de metrii? O intrebam pe ochioasa daca ramane in Bucuresti ca pe langa faptul ca-i haioasa, mai e si o enciclopedie ambulanta in ale fiv-ului. Iar ultima data am fugit de la intalnire...am fugit si degeaba, ca pana la urma mi-am pus antena satelit O tineti minte pe blonda uscata si inalta? Si ea vrea sa vina si ea se gandeste la al doilea fiv. Din pacate, ieri m-a lovit ideea de a-mi mai deschide putin parul (deci cred ca ajung blonda in curand) si am programare sambata la 13:00. Asa ca poate o lasam pe alta data.

Felicitari fetelor!
adi cum sunteti?
mami nu te-am mai vazut de mult? Poate ne vedem in carne si oase. Iau menopurul in geanta!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Irina sa va traiasca printesele, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de aceasta imensa fericire!

Salutari la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Mairis felicitari, sa-ti creasca fetitele mari si sanatoase.
Da' am si eu o curiozitate : au iesit sau nu pe tocuri? Va iesi soarele si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

mairis,felicitari,sa-ti traiasca printesele,tu sa te refaci repede si sa fiti fericiti toti 4 pana la adanci batraneti.

melisa,nu se gaseste Merional in Romania...iti pot da eu o fiola daca ai nevoie.
trimite-mi pm daca nu ai gasit in alta parte.

elenush,cum sa ne vedem fara tine???
mai ai putin fata draga,cand te-ai programat pentru eco de chisturi???
nush de ce am eu un presentiment ca voi veni in ziua 6 la Buda...ar fi prea frumos sa-mi iasa schema cu ziua 8.

va pup fetelor.

lauriciule,astept mailu ala de la tine.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada81lina spune:

Draga mea, mi-a soptit o prietena de pe alt forum, ca tu aici postezi
Felicitari Irina pt bebite, cred ca fericirea este imensa
Abia astept sa le vad, dar sa mai creasca nitzel
Pupici

Mergi la inceput