Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 20
dayanara spune:
vladi eu am avut cu apa cand am avut caine si da pt par de animale e bun, aici la apartamentul ar fi prea mare si inutil sa.l car in fiecare zi
eu prefer unul mic si potent cum spune gabi
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
vladimirescu spune:
L=am scos azi pe Floricica in Ergo prin cartier. L-am pus in ergo cum era imbracat in casa, plus o caciulita, si am tras geaca mea peste ergo, asadar a stat la mami la caldurica.
A ris toata lumea de el, ca ii iesea numai capul din geaca mea, iar din spate parea un catel (are de la DPAM o caciulita f simpatica, cosmonaut, care inafara de urechi are pe spate ochi , nas si gura de catel, de la departare pare ca port in haina un catel de plus :))
Bun Ergo asta, intr-adevar, daca-l echilibrezi bine nu trage de umeri deloc, nu simt durere de spate, doar la articulatiile bazinului simt pur si simplu greutatea, ca m-am cam rablagit cu virsta :))
babyangel spune:
Gaby, mi-a dat 3 picuri de vigantol, si sa-i maresc portia saptamanala de branza calcica-deci facuta cu pastile de ca. Peo luna mergem la control!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
babyangel spune:
Stanucel, mie mi-a dat Fe de la 5 luni, pt ca a avut o crestere prea mare si mancarica nu este suficienta in astfel de situatie. Ii dau 3 luni consecutiv, doar 20 de zile pe luna, pt ca este preventiv. Ii dau 5 picuri de Ferrum haussman, cu suc de portocala..cam 20 ml.
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a
oanaiacovita spune:
(bonus cazatura in direct)
Nu pot sta, ca sunt cu maimutica de gat!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
elba spune:
Buna seara!
Ina scump Robin cantaretul.
Child imi pare rau ca aveti probleme cu constipatia.Si noi tot asa am ramas.Azi i-am dat niste pruna si...nimic.Si tare agiat a mai fost azi.Off sper sa scapam repede ca ma streseaza.
Roxana foarte frumos imbracata Silvana si pare grosuta geaca.Eu ma gandesc ca nu i-am luat inca ceva asa gros.
Am vrut sa intru pe gmail si mi-am adus aminte ca ati schimbat parola.
Pls vreau si eu noua parola.
Sper ca nu m-ati bagat iar pe lista neagra!!!
mai citesc..
mamica lui Filip(30.04.2010)
elba spune:
Vladi si eu il mai duc pe Filip in Ergo dar cateoadata ma mai doare spatele.Cred ca nu strang centurile prea bine si bb nici nu prea sta.Parca se afunda in el.Dar mi-a prin tare bine cand am plecat in Ro prin aeroport si cand am schimbat avioanele.
elba spune:
Andira oare nu s-a intors din Canada?sau am pierdut eu mesajele ei?
oanaiacovita spune:
Fac repede capitol nou.
oanaiacovita spune: