Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

La multe lunite sarbatoritilor de azi:

Alexandru (de Dianami) , Vlad Alexandru (de catus76_ro) , Alex Cristian (de cristinicuta), Adelina (de Stanucel) , sa creasca mari, sanatosi si fericiti!!!

multumim inca o data pt toate urarile de ieri

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Mami si tati: supa cu galuste, pui cu smantana. salata beof, salata vinete (poate dau idei la fete)

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

mamaaaa, nici de Craciun nu gatesc atat de multe feluri

sa stii ca e buna ideea ta cu "meniu adulti"

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana merci, l.am vazut pe al lui aless, sa.l stapaneasca sanatos

tot brevi a avut si ivan , modelul asta
http://s1.comprar.es/fotos_productos/1317/3905214824b0f8530ac81c_d.jpg

oana sunt frumusei pantofiori lui eric (am scris ivan si m.am corectat:))) din ultimele poze!

denisa tare frumoasa e maya cu vestuta de oitza:)

am fost si.am probat geox si pablosky , pt mers, nu stau bine, nr 18 ii sunt imensi de la geox si 18 de la pablosky mici, adica acum sunt buni dar in primavara cand se va ridica, nu.i vor mai veni
si cei cu talpa tare de mers adica, stau ciudat, ea avand piciorul moale neformat, ma duc mai tarziu la chicco si iau ceva pt primii pasi

dimineata
2 borcane mar+para+cereale adaugate de mine
a mancat tot, a iesit mult si de data asta a luat.o somnul imediat :))

pranz
piure facut de mine, orez+dovlecel+morcovi+ cartofi+apio+ardei verde
a mancat foarte putin dupan care a bagat un bibe de lapte si a adormit

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

Ioanact misto de tine la Iulius.Am auzit ca e fain.Dar sotul unde e?E si Oanka cu voi?Wow ati iesit cu totii?Cred ca ce va distrati!Va invidiez!Si eu am chef de iesit dar acu cu Geo racit....Have fun in continuare!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Buna!
N-am scris complet mesajul, si anume ca eu si Ioana eram la un loc de joaca pt copii, iar tati era cu Justina tot in Iulius Mall.
Oana si Maria erau acasa.
Da, e frumos.
Sanatate multa lui Geo!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am pus si eu poze cu tinuta de iarna de azi, cu toate ca nu.i foarte frig :)))
http://picasaweb.google.es/roxana1777/Silvana6Luni#5528658777475821890

azi i.am luat o jucarie draguta de ros, supt etc si se poate agata la carucior, lui ivan cate ceva, in fine...ideea e ca am gasit alta "prostioara" :))) feeder cu capac , cum au suzetele de la avent, sa nu se murdareasca, dar n.am luat :))

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Gaby de ieri tot vreau sa iti spun ca am citit de nuci macinate - se pot da de la 9 luni (sau 8, am uitat ) am gasit intr-un material despre diversificare de pe contul comun (fetelor descarcati de acolo materialele trimise de fete ca sunt mii de retete pt bebei, timp sa fie de gatit, am gasit si retele de la Miria si multe, multe altele)

pun meniul:

- mango+branzica+cereale
- carne de pui cu sos de rosii si mamaliguta (am pus si o jumatate de catel de usturoi la fiert si o bobita mica de cimbru), a mancat de i-au saltat falcile
- budinca de branza de vaci cu gris - Ami sa traiesti 1000 de ani - bina ca a iesit mai multa si am avut si eu

Va recomand budinca lui Ami, la care eu am pus doar 2 galbenusuri si un pic mai mult lapte la final, ca sa iasa mai moale

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Buna seara,

Am vazut poze, am pus ceva comentarii,mai am dar nu mult.
La Multi Ani si pupam iepurasii sarbatoriti azi si ieri.
Oana Am votat mereu, si de pe telef si de pe laptop, o data dimi, o data seara.

Despre fier, noi am facut analizele, intepat in deget si nu avem nevoie. Dar daca nu aveam posibilitatea sa intepam in deget, as fi dat preventiv, mie mi-e frica tare de anemie. Eu sunt super anemica si voi avea grija sa controlez treaba asta si la Kira.

Vreau si eu pantaloni de fas, asa ca aia de schii, gen salopeta sa pun peste geaca. Unde gasesc, stie cineva?

Despre premergator, deocamdata nu am luat si nici nu cred sa iau, sa vedem. Da' sa puneti poze ca nu se stie ce ma apuca. Eu trebuie sa studiez piata pentru scaun de masina.

Pupam fetele si iepurasii frumosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

am pus si eu poze cu tinuta de iarna de azi, cu toate ca nu.i foarte frig :)))
http://picasaweb.google.es/roxana1777/Silvana6Luni#5528658777475821890

azi i.am luat o jucarie draguta de ros, supt etc si se poate agata la carucior, lui ivan cate ceva, in fine...ideea e ca am gasit alta "prostioara" :))) feeder cu capac , cum au suzetele de la avent, sa nu se murdareasca, dar n.am luat :))

Dooooamneeee, este superba Silvana. Serios, este un copil foarte frumos. Si nu seamana cu mami, cum naiba?
Noi asa avem feeder cu capac.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

honeybaby in parcul Bordei am fost de mai multe ori toamna asta si nu e nici un ciine, nimic. Deci, daca-ti place, poti sa vii, e ok acum :)
(imi pare rau ca Honey e discriminata )

erina casa alba am vrut si eu sa construiesc si mi-a iesit maro inchis :))
Intii nu au vrut ei cu termopanele pe lemn sa faca pe alb, au zis ca nu pot sa baituiasca alb. Iar vopsit alb lemnul arata a plastic - PVC, asa e tehnologia de vopsire acum, juri ca nu e lemn. Dupa aia cei cu sile de interior au facut la fel: doamna, ori lemn baituit maro cda ' se vede ca e lemn, ori lemn vopsit alb da' ziceti ca e plastic! Dupa care, firesc, scara a trebuit sa o fac tot maro... si uite asa am doar peretii albi, si podeaua din mansarda, pe care am refacut-o de 3 ori ca nu stiau niciunii cum sa baituiasca in alb-unt :((
Dar sper ca tu reusesti sa faci casa alba!

Aspiratoare ... mi-ati dat multe idei bune dar mi-am dat seama ca am o limitare la dimensinile lui si greutate, ca moare menajera carindu-l zilnic pe scari 2 etaje si mansarda;;; basc ail pocneste de scari, ca si pe scari dau zilnic :)

Oricum, voiam sa va zic ca abia acum mi-am dat seama ce important e ce aspirator ai in casa cind e copilul de virsta la care sta mult pe jos, se titiie etc... S-au inventat tare multe de cind mi-am cumparat eu ultimul aspirator, nici nu stiam la ce performante s-a ajuns cu purificarea aerului, strinsul parului de animale etc...

dayanara inteleg ca tu ai aspirator cu filtru de apa si esti multumita?

cristina30 multumesc de sfaturile f profi ! ca intotdeauna :))
M-am uitat pe link-urile pe care mi le-ai dat la dyson dar nu pricep nimic, ca nu stiu nemteste deloc-deloc :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

premergator eu nu recomand. Un alt obiect voluminos si scump de care va folositi doar 2 luni maxim. Plus ca ii cred pe medicii care-s de parere ca intirzie invatatul mersului, obisnuindu-i pe copii sa inainteze fara sa-si sustina bazinul, si inca intr-o pozitie ne-nenaturala.

Vladimir nu a folosit si la 10 luni mergea, desi el e anti-sportiv din fire :)
Anm folosit in schimb ham, ca sa nu ne rupem spatele cu el tinindu-l de mina pina a invatat sa aiba echilibru bun.

Mergi la inceput