Abdomen extraplat (47)
Raspunsuri - Pagina 7
baby-boom spune:
Georgia 4 u:
http://www.verticalspirit.ro/
http://www.sala-escalada.ro/
http://www.funromtour.ro/sport_fun_clienti_admin_20_sport/ecran_club.htm
...ar mai fi panourile in aer liber, eu stiu de acela de la Scoala Britanica si cel de pe str. Constructorilor, dar asta la vara, probabil
have fun!!!
p.s. ma simt mai bine, azi chiar m-am ridicat din pat
va
z333 spune:
baby, ma bucur ca esti mai bine
raport sportiv, ca restul prea putin conteaza
Core cardio and balance cu Shaun 45 de min
Shoulders, legs, back cu Chalene 35 de min
sa aveti o zi faina
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
Elena_R spune:
Neatza!
Raport sportiv: 1 ora bootcamp
Partea proasta e ca merg la antrenamentul asta de vreo 3 luni deja si scoate untul din noi de fiecare data acolo, dar cu toate astea cantarul asta e incapatanat rau de tot! Ieri imi arata cu vreo 2kg mai mult decat acum 2 luni cand m-am cantarit ultima data.. sunt si muschi, dar chiar asa 2 kile?? offf cred ca trebuie sa iau si eu masuri drastice: fara zahar si grasimi! (pe cat se poate)
Clau, ai fost haioasa Bine ca nu v-a ridicat masina! Eu tot nu stiu ce e aia hipilica...
Georgia, trebuie sa mergi macar o data sa vezi cum e O experienta unica care creeaza dependenta
Baby, ma bucur ca te simti mai bine!
Iulix pe unde e?
pupici
Allure spune:
si eu cu spovedania ca sint mindra tare de constiinciozitatea mea: High Intensity Interval Training 20 min cu Chalene din Turbo Fire si vreo 40 min cu BBL - imi simt fundul arzind si aripioarele suspinind a moarte vesnica
multumesc de complimente, mai pastrati si pentru mai tirziu ca nu am terminat transformarea
am terminat de slabit dar mai vreau muschi pe colo, pe colo...
dieta mea e sub control. a voastra cum e?!?
mi-e dor de Caro, Conchita, Anda Extravaganta (cine si-o mai aminteste..) Eunice n-a mai venit pe la noi...Iarina nici ea...
caramba la dush, apoi la munca.
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”
Allure spune:
uit mereu: Elena, ce faine poze ai pus la catzarat!!!
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”
Elena_R spune:
Merci Allure! sper sa pun poze in curand si cu transformarea mea fizica, ca asta e cel mai important.. deocamdata salivez la pozele voastre
"aripioarele suspinind a moarte vesnica" f tare!
Baby, chiar vroiam sa te intreb.. cum sunt echivalate traseele acolo in functie de dificultate? Aici sunt intre 5.6 - 5.14 (desi unii zic ca e si 5.15, cel mai cel!) dar eu de-abia am ajuns la un 5.8 si inca nu le stapanesc nici pe astea f bine, mai trebuie multa practica..
M-am uitat pe siteurile alea cu sali in Bucuresti.. cam micute panourile, primul mi s-a parut cel mai acceptabil. E interesant ca multi termeni sunt preluati din engleza. Cel putin nu o sa imi fie rusine sa zic ca fac bouldering ca intelege toata lumea Chiar se deschide in curand o sala noua de bouldering mai aproape de mine asa ca sper s-o frecventez mai des sa capat forta
baby-boom spune:
Da Elena, multi termeni sunt preluati din engleza, dar nu numai in Ro, in toata lumea. Spre exemplu la specialitatea boulder exista varianta Ro de escalada bloc (mie-mi place mult cum suna) dar se foloseste doar la anumite concursuri....nici nu poti sa mergi la nujtiu ce bolovani si sa zici ca mergi sa faci escalada bloc, nu, mergi la boulder
Cat despre sali sunt nasoale tare...mergem sa ne antrenam forta si anduranta niciodata nu cataram la sala pe verticala trasee lungi ca-s naspa, asta o face la stanca, la sala doar antrenament...prizele-s bune ....de aia ma si miram eu ca iti zice ce grad ai facut in sala...aici numai la stanca exista gradatie, la sala neam!
Uite aici un tabel de conversie al gradelor usa(astea nu se folosesc aproape deloc si ca atare nimeni nu le prea stie). Cel mai des se folosesc gradele franceze. In ro e un fel de lalaiala a alora franceze, mai in mare asa. Asadar: http://www.alpinist.com/p/online/grades
edit: pt doua specificari, prima e aia ca in ro se folosesc gradele uiaa(union internationale des asociationes d'alpinisme)
si a doua consta in faptul ca pentru a ajunge spre gradele mari trebuie sa muncesti intens, zilnic cel putin 2 ani (si asta pentru un 5.13a...sa zic b). Am zis 2 ani in conditiile in care ai toate atuurile, strong mind de la dumnezo , super forta in maini si picioare si mega tehnica si anduranta din nascare...si pe langa asta te antrenezi draconic, cu program strict de cantonament, acasa pe placa dar si la sala de escalada. Intre fiecare grad este o prapastie enorma si zone de platou pe care numai cu o vointa imensa le treci. Io's la 5.10 d..p-acolo si mai mult nu pot acum. Clar! Stiu ca ma pot antrena mai mult si ca asta doresc sa fac si o s-o fac caci am sperante spre grade mari de tot....doamne ajuta
zic faza asta cu gradele pt ca atunci cand am inceput sa ma catar ma gandeam ca o sa schiez asa printre grade si in scurt timp fac gradul 8/8+(adica 5.11d/5.12a)...ei bine nu e chiar asa deloc si m-a frustrat la un moment dat asta. Mai ales ca prietenul meu face 5.14b
...mai zic daca te mai intereseaza
Nu e rau 5.8 pt inceput,..
georgia_c spune:
asee..ziceam ca mai trec?ce vorbesti neica ,... munca de numa..apropos daca cunoasteti o plantatie , ziceti-mi si mie , ca ma duc negru pe ea
baby, mei dar voua nu v-a fost frica ca picati din hamurile alea ... ca io numai la gand si ma ia cu clantaneala ..cred ca m-am babaciunit de tot ca tinerica eram mai curajoasa asa
claucia, ce sa zic m-ai dat gata cu vecinul care l-a sunat pe vecinul , care vercin a sunat la tine , care te uitai la trenulet , si in final mi-ai ars o miscare din "poanie" asa ...ca de banii astia mergi la roma ..ete da , d-aia n-ajunsai io la roma ca noi , fara vecini daduram 12 meleoane pe ridicat de troaca
vorbeati de alimentatie ... io dimineata "papacesc"..ma rog mai corect , beau un suc de fructifere , e cam pastos el asa ca e facut cu blenderul , la pranz papacesc salata (mai mare asa , cu ceva branzic si ou) iar seara apa paie si bataie..glumesc .. un iaurt de soia sau alte alea ..dimi mai mi se intampla ca pana la 13.30 cnd merg la pranz a mai papacesc cev fructe sau iaut
apropos , eu am incercat un iaurt de soia , de la alpro (parca asa le zice) de cioco , care e.... yamyyyy..ca o sarlotica asa .. si mi-e pe post de dulce de numa .. azi am mai avut in meniu si o pulpita dezosata de pui , la gratarel ...dar , paine deloc , decat expandate (rondele de fulgi) dulce mai ha si restul junk food , doar privit si facut poza cu ele ca la circ
fug la sport
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
Elena_R spune:
O, da, sigur ca ma intereseaza Baby, merci mult pt detalii!!
Sunt sigura ca nu e asa usor sa ajungi peste 5.10.. nu-mi fac iluzii la grade asa mari dar sper sa pot sa avansez in ritmul meu si cred ca este o realizare personala cand reusesti sa stapanesti bine un traseu si sa treci la urmatorul. Nu am timp sa ma antrenez chiar asa des, daca merg o data la 1 sapt- 2 e bine, altfel nu imi da voie programul..
Acum cu atuurile nu stiu daca le am chiar pe toate dar mi le dezvolt pe parcurs. Anduranta sigur n-am! la aia trebuie sa lucrez.. iar cu mintea, se pare ca nu e asa slaba cum credeam daca incep un lucru si imi pun ambitia nu se poate sa nu il duc la capat si sa nu imi infrang frica! cam asa e si cu cataratul
Wow, prietenul tau e profesionist in toata regula!! mi-ar place sa fie si al meu asa aventurier! de-abia il mut de pe canapea pana jos la sala dar cica cataratul e usor nu ii trebuie sa se perfectioneze
Hai ca mai am ceva intrebari de echipament dar ti le trimit pe privat ca sa nu acaparam tot subiectul
Merci !!
Deus spune:
Buna dimineata!
am doua ore la sala dupa care intru in noul meu program:-)
program de ordine, mancat bine si sanatos, aranjat intens, sport diversificat
o sa revin mai tarziu cu raportul
vasa aveti o zi frumoasa
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.