Abdomen extraplat (47)
Raspunsuri - Pagina 4
z333 spune:
hello..pana acum am executat greutati cu Chalene pentru umeri
diseara mai fac un cardio cu Shaun
ma apuc de mancarica, o ciorbita de pui si chiftele de cartofi la cuptor
o saptamana cat mai faina sa aveti
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related
"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott
" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene
baby-boom spune:
Hello!
Ema, Nikole, amestecul e din 1 kg catina + 1/2 kg merisoare(facultativ...eu am facut si cu si fara) + 1 kg miere + 4-5 lamai. Eu am folosit masina de tocat pt a obtine suc din catina si merisoare deoarece nu sunt multumita de puterea de stoarcere a juicemakerului meu. Dupa ce obtineti sucul il amestecati cu sucul stors din lamai si apoi cu mierea. Am pus apoi in borcane de sticla si la frigider. Dupa 2 luni inca mai am si nu s-au alterat deloc.
Fetelor eu nu stiu ce-am. Racita nu-s. Insa ma doare gatul in asa hal incat nu am pus geana pe geana decat vreo 2 ore noaptea trecuta. Mai am si febra...acum e asa pe la 37.5, asa a fost toata ziua dar ieri am batut 39 si m-am simtit abominabil. Cred ca am facut febra de 3 ori in viata de adult si intotdeauna am fost ca moarta. De fiecare data cand inghit ma trece un junghi pe spate si transpir instantaneu...mi s-a blocat cumva maxilarul ca abia beau supa sau iaurt(in 30 minute). E ceva faringita urata tare.
Io fac asa: gargara cu ceai de salvie, galbenele si sare. Aulin de aseara, dimi si seara. Ketonal supozitoare. si combin trachisept cu strepsils intensiv. Faza e ca durerea din gat nu se duce. Mai aveti vreo idee de ce sa fac?
Daca tot asa e ma prezint maine la orl-ist....
Of
nikole spune:
Baby draga, eu is tare anti auto-medicatie, intr-o situatie similara, as fi mers la medic, sincer!
Multumesc mult ptr. reteta, am sa caut catina aici, merisoarele de fapt ce sunt??
iarta-mi ignoranta...
cum iese la gust?e acrisoare tare??
eu vreau sa fac ptr Kevin, cred ca am sa injumatatesc cantitatile, sa vad cum iese si daca accepta copilasul asta.
cat tine produsul finit?trebuie pastrat la frigider??
astazi am nevoie de yoga ptr relaxare, am avut si noi zile urate, Kevin e cu febra de doua zile care nu scade sub 39 nici chiar cu medicament, dus caldut, nu-s ce sa mai fac...
daca pana maine o tine tot asa, cu oscilatii de astea de stari febrile,incepem niste investigatii, offf...nu-mi place mie febra asa din senin, aparent fara alt simptom...
Baby...mergi la medic
aici ptr faringita la copii, li se face inhalatie in spital/clinica.
baby-boom spune:
Da Nikole, cred ca merg la urgente la orl....a crescut acum febra la 38
Noi luam cate 2 linguri de sirop dimi, ori gol ori in ceai sau cu fresh de fructe. Tine cam 2 luni asa, la doza asta. Merisoarele sunt afinele rosii..fac gura punga si au seminte mici mici comestibile...cranberries
Va pup...is tare varza
Allure spune:
good Monday to everyone! eu am avut un weekend cu vizite si colindat...musafiri din Europa, veniti in US, veniti in Canada; ieri am mincat la un restaurant fain si am impartit un desert bestial cu al meu: crepe cu berries, chocolate syrup and vanilla ice cream!
am o poza pe undeva, sa o caut si sa v-o arat sa salivati...
anyway, ieri dimineata am facut Plyo cu Shaun...am scazut sub 62 de kg (eveniment in premiera pentru mine) si in talie azi dimineata aveam 68 ...man! de la 20 de ani incoa cred ca numai 70 am avut, si cind eram slaba moarta.
acum vreau sa ma opresc din slabit ca m-am supt la fatza, asa ca incerc sa maninc mai multicel sa nu ma usuc de tot.
o sa va pun niste poze mai incolo...
va pup ca am treaba de nu ma vad; fac si sport mintenas, ceva spate si brate cred.
sanatate multa fetelor cu probleme!
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”
XIO spune:
Baby, din ce povestesti tu acolo ai trismus, asa ca du-te neaparat la urgente! POsibil sa ai vreun abces, flegmon etc etc.
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
emaaimee spune:
m-am logat special sa va urez muulta sanatate:
Lumi, Codrina, Iulia, Nikole- mergi la dr cu baietelul, Baby-fugi la dr. daca am uitat pe cineva, sorry, multa sanatate tuturor virusatilor/elor.
si dra mea e racita mild de vreo sapt. vad ca nu mi-a mai facut febra.
eu ii dau Imunopower drink de la Energetix zilnic, siropel de cranberries, din iulie si vad ca nu imi mai raceste asa rau. cu febra astronomica si eu sunt un pic virusata, ma tratez cu paracetamol de 2 cateva zile. io iau de obicei de la ea
si noi luam si catina picaturi zilnic deci cam la fel, Baby
MD: 4 rye bread cu unt arahide& mure
Snack: 2 mere verzi
Pranz: supa crema de legume, 2 sodabread& un pachetel mic unt
Snack: branza soia cu nu stiu ce
sport diseara, chiar daca-s racita si mi-a si venit.
Mancare ieri(1 cafea decaf, 3-4ceai verde, 2 de fructe de padure,1- 1.5l de apa):
MD: cereale, goji berries, lapte, seminte susan& pudra in
Snack: un minipateu( 3cm), o minola
Pranz: ryebread cu hummus& salata de mungbeans, baby corn cu ulei de alune
Cina: linte verde cu salata de varza rosie si desert o minigogosica cu frisca ca am cam sarit peste snack
ieri nu am facut sport, dar sambata da.
va pup
claucia spune:
Buna seara dr5agutele mele,
eu scriu rar da' si cand ma apuca nu ma mai lasa, zic de toate.
In principiu am intrat sa ii spun lui Nikole ca o viroza poate debuta cu febra mare, si noi am trecut prin asta si asa stiu, ca poate dura 2 zile. Si eu am avut-o pe cea mica asa, cu febra 2 zile care ceda la antitermice dar crestea din nou la 4 ore, chiar si mai devreme. Alternam Panadol cu Nurofen la 4 ore.
In a 3-a zi ar trebui sa nu mai aiba febra sau sa aiba ff mica, 37 cu ceva sau deloc. Ideea este ca se poate sa aiba o viroza care sa debuteze cu febra (Xio poate sa confirme ca ea stie ) dar daca si a 3-a zi face febra, trebuie verificat gatul sa nu aiba/sa apara puncte de puroi, sa fie altceva.
Si eu m-am panicat initial si o sunam pe sora mea care e medic ORL la 3-4 ore si o intrebam aceleasi lucruri bineinteles (ea radea si imi spunea ca pacientii obisnuiti nu o suna la 4 ore , in loc sa se bucure ca ii dau un feed-back valoros!)
Cu trismus am avut si eu o experienta tare rea si tin minte ca mi-au dat antibiotice ceva enorm, multe si dese, nu mai stiu cum dar stiu ca e periculos. Eu am facut de la o masea de minte extrasa (singurele mele probleme cu dintii sunt ca sunt prea multi , glumesc, asa zice sotul dar am maxilarul mic si se cam inghesuie, normal ca mi-am scos maselele de minte, ele mai imi trebuiau!) Dar stiu ca e groaznic, nu poti deschide gura, e ceva oribil, dureros si nici sa vorbesc nu puteam...of, asta chiar ca e de medic nu de stat acasa.
Elena, ce frumos ca ai avut intalnire cu cataratul! Super, mi-a placut mult cum ai povestit. Ca m-ai intrebat cum a fost la Remos, sau Nikole m-a intrebat...a fost frumos, frumos ca am fost invitati de seful sotului si am avut masa centrala, ca am dansat pana la 5 dimineata, nu am fost f incantata de cum am fost imbracata, bine erau pe acolo pipite cu rochite negre scurte rau si mulate si cu buze mari si sani la fel de mari, blonde of course cu mocute de pitipoance nu ceva deosebit insa eu cu 2 copii acasa..chiar daca nu varsta a 3-a dar ele erau tinere rau! Eu m-am distrat si am dansat si el a fost super, o suepr atmosfera, din aia cu farfurii (de carton) pline de flori care costau scump de tot si se cumparau cu tona ca sa arunce pe scena, la un moment dat se dadeau la o parte florile de pe scena cu o chestie de impins zapada, erau pana la genunchi
Asaaa, altceva am facut astazi: am fost la un workshop/team building de la servici (oricum reincep pe 1 nov) si a fost surpriza unde mergem, cu autocarul, si ne-au dus la studiourile Media Pro de la Buftea. A fost ff frumos, ne-am imbracat cu rochii de epoca, am facut poze, am avut o masa superba, am avut un curs de comunicare de 2 ore, si mai ales am vizitat studiourile (este printre cele mai mari din Europa), am vazut case care nu sunt case, strazi intregi (str franceza, poloneza, belgiana etc), farmacii, cladiri arse (de dragoni ) studioul unde se filmeaza Happy Hour (mi-am facut poze pe hepilica si unde se filmeaza Dansez Pentru tine. E f frumos insa foaaarte mic. Bine, oricum ne spunea baiatul de la PR, nu stiti ca televiziunea va minte oricum? :-)
Dar foarte frumos. Acolo se fac multe filme, frantuzesti, canadiene si americane, f multe, a fost impresionant.
La sfarsit am facut o poveste pe echipe pe baza unei fotografii cu noi imbracati in hainele de epoca si noi am facut ceva cu 8 personaje Shakespear-iene care fac diverse.
Cam asta am facut, sport - yoga dar ieri ca astazi am fost toata ziua plecata si cam asa o sa fie de la 1 nov, mancat putintel si destul de sanatos, n-o ajung eu pe Alure la 62 kg... dar incerc.
Vineri plecam la Roma, eu cu sotul, fara copii, 2 zile sa vizitam tot ce putem.
Va pup si o seara frumoasa!
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
Allure spune:
Claucia eu am trecut binisor de pragul de 62...ieri aveam 61.5 dar mi-am dat seama ca nu m-ar coafa ceva mai putin si ma potolesc aici...deja am o fatza luuunga...
am pus poze edificatoare...
"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*
“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”