Abdomen extraplat (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codrina13 spune:

Raport rapid:
Ieri am mancat cumiiinte de tot si am facut sport, juma din Total body burn cu Shaun (vreo 25 de minute si apoi m-am oprit ca am zis sa nu ma omor prea tare ) si am continuat cu 30 de minute de bicicleta. All in all, zic ca a fost ok. Pana acuma n-am mai facut programelul asta, e fain, foarte antrenant, sa vedem cand oi ajunge sa-l fac pe tot cap-coada.

Azi am mancat un mar, 2 linguri de seminte de in+seminte de canepa, vreo 15 arahide crude, brocoli gratinat+piept de pui la grill. pe la 6 voi manca ou fiert+ardei verde+o feliuta de carne, si mai spre seara o farfurie de supa de pui (fara "fainoase" prin ea). greseala: 2 capucino dar cu vremea asta ploiasa si cu tot stresul care e pe aici am avut nevoie de ceva care sa ma binedispuna si trezeasca (cafeaua nu-mi place).
Azi ma intalnesc cu o prietena sa mergem la plimbare, ea e tare depresiva si am zis sa iesim sa mai pove, sa o fac sa rada sa iasa din starea ei, tare mi-e teama ca o sa ajung acasa epuizata.Oricum are talentul sa ma oboseasca, dar acum...eu sunt genul de persoana care "simte" pt ceilalti, chestia cu "vampirii de energie" la mine se aplica de minune, toti ma "golesc". Ei, dar asta e, daca nici prietenii nu ni-i ajutam.... Sper sa mai am energie cand ajung acasa sa fac sport.

Va pupacesc si ma re-apuc de lucru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

apropo de instinctul matern, la inceputul anului daca ma lua careva cu povesti si intrebari il fugaream de nu se vedea, nici nu vroiam sa aud de asa ceva, dar dupa ce am stat cu nepoata-mea am luat-o razna rau de tot.. o fi si varsta, who knows
anyway, Allure relax ca nici eu nu-s chiar normala..nu sunt pentru alaptat, deci si io tre' sa ma caut
poate atunci pe moment o sa imi schimb parerea sau daca nu, sper sa nu am cu ce sa alaptez ca sa nu ma mustre constiinta..

editez: nici cu nasterea naturala nu-s de acord..maica-mea tot incearca sa ma convinga ca e ceva minunat si unic, come on, ce poate fi asa minunat sa simti ca-s explodeaza fundu-n doua..cu asta nu ma razgandesc sub nicio forma

plec la munca nene

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

si eu rapid ca nu vreau sa ard gazul aiurea de dimineata...

Ele, nu cumva ai o candidoza care iti cere mereu zahar? Supararile de asemenea induc pofte de dulce.

eu cind am pofta de dulce maninc rice crackers cu peanut butter si poate din joi in pasti nitica miere pe linga sau sirop de agave

shake-urile proteice de dimineata sint delicioase...am unul cu aroma de vanilie si stevia...daca pun in el juma de banana sau capsuni congelate, nu-mi mai trebuie altceva.

NU mai cumparati dulciuri!! Faceti-va in casa chestii mai sanatoase pentru copii si basta! Fara zahar alb, cel putin...

Treaba cu zaharul si faina alba e foarte urita! De exemplu, de o luna si ceva de cind le-am redus drastic, mi-a disparut pur si simplu durerea de mijloc cu care ma confruntam de 3 ani on and off...
Guess what? Dupa party-ul de simbata seara la care am mincat chestii interzise (brinza in lasagna, vin rosu, zahar in niste negrese, toate la o ora tirzie) a doua zi de dimineata ma durea mijlocul, vechea poveste...dupa 3 zile sint inca cu el in pioneze si nu exista alta explicatie decit procesul inflamatoriu pe care aceste mincaruri il declanseaza.
Normal ca acum sint cu dieta mea "clean" dar raul facut o sa dureze...Invatare de minte, de acum...fara partyuri si excese!
Asa ca eu am motivatii serioase sa ma tin departe de junk...Nu stiu voi cum reactionati...

Imi vine in cap o vorba spusa de cine altul decit Tony, cind a fost intrebat cum merge antrenamentul cu actrita Kirstie Allen (intr-un timp facea cu ea pe antrenorul: http://www.youtube.com/watch?v=CnzTQBiE6Qw) si el raspunde:

Very few people are willing to give up the wrong kind of pleasure for the right kind of pain...

Tipa a renuntat la sport bineinteles...e la fel de mare si probabil nefericita. Pacat. A fost o femeie frumoasa. Si inca ar putea fi...

Totul vine din creier. Acolo trebuie umblat.

Eu azi fac Chest an Shoulders...ma doare fundul de ieri. Culmea, nici BBL nu imi provoaca dureri de fund cum imi da Tony cind fac picioare si fund cu el!

Bolnavioarelor mari si mici sa va faceti bine!

XIO tot absenta e...

Hannen, tu ne mai citesti?

Codrina, tu nu scrii cu saptaminile si cind o faci parca nici n-ai lipsit nu ne spui si noua care mai sint noutatile? cum te mai simti? ce stare de spirit mai ai? cu depresia aia ai rezolvat-o?

ma duc sa-mi fac un ceai verde din frunze (NU la plic) si sa ma bag la transpirat!

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Nu's absenta, va citesc dar nu prea am ce sa scriu, sport fac doar marti (baschet, evident, love it!) , si de mancat mananc prajituri, paste si porcarii, ca pana acum am stat cu prietenul meu la el, ca ramas singur si n-am timp sa gatesc nimic, pastele merg repede si cartofii pai (bine, cartofi am mancat doar de 2 ori).

Lumi, de ce nu esti de acord cu alaptatul?
Vezi ca e oarecum crucial pt. copil si benefic pt. tine, scade riscul de cancer mamar printre altele, sau altfel spus, lipsa alaptatului creste riscul de cancer mamar.
Cu nasterea sunt de acord, n-as naste natural nici batuta Am avut un cosmar ca am ajuns prea tarziu la spital, la un prieten (ala la care te-am trimis, tanar) si plangeam in hohote si injuram
Bine, alt cosmar a fost dupa discutiile cu colegele despre copii ( in afara de mine instinctul matern e la fiecare ), am visat ca eram la spital, nascusem, au venit mama-mea si prtietenul la mine, eu ma plimbam pe coridor si ziceam ca nu-i adevarat, nu se poate si cand colo...ma uit la mana si zic "nu creeeed, e fata :((((((((( " , dupa care am izbucnit in hohote de plans si am strigat ca in filme, printre sughituri "eu nu vreau copil, eu vreau sa operezzzzzzzzzz "

Groaznic a fost

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Azi mi-a venit CM, prima data dupa ce an nascut. Bine ca am facut sport pe ziua de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Lumi, total pe aceasi lungime de unda cu tine:-) nu ma explic pe larg ca nu toata lumea intelege ce am simtit eu..stiu ca alaptatul este sanatos dar eu una nici batuta nu as putea sa alaptez 1 an sau 2, am alaptat 4 luni dupa care m-am dus la job si laptele a scazut drastic, pana la nimic intr-o saptamana...cand mi-am facut eco mamara doctorita mi-a spus ca in 15 ani de facut ecografii si mamografii ea nu a vazut sani frumosi/obraznici la femeile care au alaptat. Si ca multe vedete aleg sa foloseasca din primul moment pastile care sa le intrerupa productia de lapte si eventual cauta mame tinere/sanatoase de la care primesc lapte pt copilasii lor sau ii trec pe formula automat. Exista oricum acuma n variante prin care sa-ti repari sanii asa ca asta nu-i o problema.
In legatura cu nasterea naturala - cezariana, iti scriu pe pm daca vrei amanunte:-)))

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Lumiiiii...te bagi la bebe???
Bafta, sa prestati cu spor, o sa aveti un bebe fofooooo!!!!

Allure, eu nu-s sport addicted, dar iti spun sincer ca as da bani grei ptr o ora de chat cu Tony asta al tau, imi place ff mult cum gandeste/vorbeste
as avea multe sa=l intreb

Allure, cum mancai in tara?
aveai un regim de viata, inclusiv alimentar asemanator celui de acum??
corpul tau s-a dezobisnuit de junk-uri, de asta cum bagi ceva in gura nepotrivit(nu-mi vine alt cuv in minte) cum se revolta

eu pe drmuri...slabut la capitolul sport, incredibil, nu am timp deloc
Luana incepe sa mearga de-a busilea, baga in gura de toate, tre' supravegheata non-stop...
nu-i chiar usor dar e...mirific de frumos, is amandoi sanatosi, frumosi...puii cioarei, stiti cum e

Onitza bebe mai bea laptic de la titi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Asta cu nascutul alaptatul, alegerea cred mult ca tine de caracterul, educatia, instinctul fiecareia dintre noi.
Eu am nascut, si peste 2 ore ma plimbam cu bebe in brate, nici o durere, jena, nik...
oricum daca iti face epiziotomie...hmmmm...asta e nasoala, as indura durerile facerii, dar durerile epiziotomiei...never!
nimeni nu merita asa ceva, plus ca si acum ma deranjeaza f tare

Daca simti ca nu poti/vrei, nu te tin puterile, pishicul, sa nasti natural, atunci nu nasti natural si basta.
La fel si cu alaptatul desi eu mi-s pro alaptat pana la...maritis/insuratoare.
Eu dupa alaptatul la Kevin, aveam sani f frumosi,slabisem, imi revenisem cu kg , sanii s-au saltat, implinit, erau perfecti.
Acum insa...arata nasol, asta-i riscul meseriei de mama...
am slabit brusc, s-au lasat, well...nu-i o tragedie, ma gandesc serios la implant, sa vad...

Insa asa sunt eu...in 30 de ani, cu mana pe inima spun ca bebe cu gurita lui mica la san e cel mai pur, deosebit, intim, fantastic, e absolut divin...pentru mine

Eu ieri am bocit, ca Luana da sa se intarce singurica...la 7 luni...asta e...nu mai vrea sa suga.
numai noaptea doarme mufata la titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Deus, vedetele alea nu's de laudat, ca nu le intereseaza sanatatea ci creionul de sub san. Alaptat inseamna sa alaptezi, nu sa alaptezi 6 luni, 1 an sau 3 ani, conteaza doar sa o faci atata timp cat poti si se vrea, ca e benefic pt. sanatatea ta si a copilului.
Inteleg multe motive si argumente ca sa nu alaptazi sau sa nu nasti natural, dar cand au de celebrele "se lasa sanii " si "se "largeste" vaginul" , simt ca innebunesc.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

suntem diferite toate pt ca asta ne face unice, nu va cautati please
eu de ex, nu stiu daca as mai putea sa alaptez 18 luni. cu toate ca mi-a placut si stiu cate beneficii aduce, etc, etc. m-am si chinuit destul cu toate ca am fost extrainformata si am stiut ce sa fac. eram atat de obosita.
despre nascutul natural, ce pot sa zic: nu sunt pt durere, clar insa am avut parte de nastere megarapida in conditiile in care am ajuns la spital cu dilatati maxima si in 10 min am si rezolbat pb dar nu as ezita sa apelez la epidurala.
Niko, felicitari pt Luana si sa fiti sanatosi cu totii!
Allure, asa este te simti excelent daca mananci mancare sanatoasa si fara dulciuri/chestii procesate/faini albe
am pus poze cu mine sa vedeti si transformarea mea de care sunt fff mandra

Mergi la inceput