Abdomen extraplat (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Cum vrei Lumi abdomenul? cu bebe?
atunci mergeti doar voi doi intr-un weekend romantic la munte

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Si refacere rapida, Baby!

Iti sta dragut portocalie, mai fain decit bruneta oricum (sau parul negru era peruca?) Nici blond cenusiu nu-ti vine rau deloc insa.
Eu ma uit mereu cu drag la pozele alea din spectacole si tare as vrea sa te vad jucind. Pe la Iasi nu ajungeti? M-as bucura mult pentru ca am o oarecare slabiciune pt arta dramatica (de fapt asa o relatie mai love-hate ) Multi prieteni si cunostinte de-ale mele sint actori la TNI asa ca ma simt apropiata de lumea teatrului.

Deus, multumesc, multumesc, m-ai topit cu complimentele

Allure, superbe bucle, ten, talie, tot.... :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SAlutare!
Incerc sa tin pasul cu voi, macar citindu-va!
LA mine situatia nu e f roz, bebe se trezeste de n-spe mii de ori pe noapte si ziua nu mai am energie decat pt treburile casnice si avut grija de micut. Azi mergem la ziua unei prietene,sper sa nu dau yama in nimik si sa ma limitez la ceva de baut fara bule.
SUnt obosita as dormi o zi si o noapte neintoarsa.
LUMI, esti hot!
ALLURE, iti sta bine blonda. Incercam sa mi te imaginez un saten deschis cu suvite blonde.
Voi incerca azi sa fac sport desi vad ca nu ma lasa fi-miu, m-am chinuit o ora sa il culc si mi-a dormit 15 min. Dar trece ea perioda asta dificila si o sa am timp si de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

daaaaaaa Sanda, asa il vreau..luna asta ce vine, dupa ce imi trece ciclul ma duc sa imi fac toate analizele si investigatiile necesare si daca totul este in regula la munca asidua taticule..nu o sa ma mai vedeti prea des:-)))

pana si vecina mea de deasupra, cu sexul la maxim este insarcinata..dintr-o data mi-e asa drag de ea, cand o vad cum se misca ea ca un robotel..peste cateva luni o sa umble cu catelusul legat de caruciorul copilului

va las, ca fetili p'aci au alte probleme abdominale:-) si incep sa devin plictisitoare cu obsesiile mele

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Gata prima parte de sport pe ziua de azi (abdomene si brate); urmatoarea e diseara ca atunci mai am timp.
Luminita de abia astept sa te vad cu burtica. Cred ca o sa fii super sexi!!!
toate fetili si fug la facultate.

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

Cardio power and resistance cu Shaun

Onitza..zic mai bine sa te odihnesti ca mai rau te extenuezi in situatia ta actuala, o sa ai timp si de sport dupa ce se mai linistesc apele cu bebelu'

ma pregatesc de munca

I'm smilin' cuz I love it~ every day!
http://www.youtube.com/watch?v=3nD-cj9B894&feature=related

"A glass of wine and a little fine dark chocolate,a lunchtime massage,sociable nights out and a funny movie may add years to our lives as well as life to our years" S.Marriott

" Jealous people are usually those who have too much time on their hands. If your busy, who has time to worry about what everyone else is doing, wearing, saying? You're too busy for that! Ignore 'em!" Chalene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

blah! nu s-au inventat blugii pentru mine...toti sint scurti si prea strimti peste fund, m-am lasat pagubasa...

nici sport n-am apucat sa fac ieri, decit am mers pe jos citiva kilometri, tot e ceva...

Baby, iti sta bine cu orice culoare de par, pe bune...ai asa o personalitate ca nu exista granite pentru ce poti sa porti...foarte versatila, cred ca si verde te-ar prinde

Onitza, si eu zic la fel...daca esti nedormita, obosita, lasa-o moale cu sportul ca mai rau iti faci...lasa ca e timp destul mai tirziu!

Eloise, esti o dragutza
Deus, la fel

Pearl, tu ce mai faci draga de tine? Cum mai esti cu sarcina?? Te-ai mutat la gravidute? Mai da si pe la noi din cind in cind...

Luminitza, te invidiez...eu nu pot sa am sentimente din-astea materne si pace! Nu-mi vine...Trebuie sa ma duc sa ma caut

Xio, tu ce mai faci? Ai inceput sa lucrezi?
Nikole? Anca? Claucia? Ce mai ziceti?

Ma duc sa bag o tura de ceva usor ca nu ma simt "in vana" azi...incep sa simt adiere de "winter blues"

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Gata: Legs and Back cu Tony. Dupa ce m-am introdus cu Shaun la miscari de gherila, acum Tony mi se pare baiat bun parca nici nu simt ca m-am miscat...

o zi/ seara buna sa va fie!

"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*"*

“Today I will do what others won’t, so tomorrow I can accomplish what others can’t.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara dragele mele,

Noi pe aici, sunt un pic suparata ca cea mica e bolnavioara, a n-spea bronsiolita acuta, are o hiperractivitate bronsica si la orice raceala micuta adusa de surioara de la gradi ea face uratel. Acum are febra de 5 zile, am facut analize de sange si nu are nici o infectie, nu e de antibiotic dar nu ii mai trece...si are secretii multe, tuseste productiv, nu prea mananca si nici nu a baut vreo zi jumatate de urma sa ne ducem la branula cu perfuzie. Insa acum bea, bea bine, nu mai este cazul. In fine, este si suspecta de astm, se va diagnostica mai tarziu, are niste valori mai mari care arata alergie. In fine, ne facem noi bine.

Pe chestia asta nu prea am mancat, sunt in limite, nu slaba, tind spre acolo dar nici nu prea m-am ocupat de mine, ce mananc, ce beau, ce sport fac, etc. Insa nici nu am dat iama in nimic. Si de citit tot v-am citit. :-)

Am fost saptmana trecuta 2 zile cu sotul la Roma. Prima oara in 3 ani si ceva cand am mers in 2, fara pui. Sincer, puteam sa le luam, nu ne deranjeaza cu nimic, si daca mai stateam si inca vreo saptamana era si mai bine :-) insa oricum a fost superb. De mult nu am mai savurat o excursie cum am facut-o acum. Totul a fost perfect si ne-am inteles, ne-am iubit, am ras, am alergat, am mers pe jos de dimineata pana seara, iar am ras, ne-am distrat, ce mai! Am stat chiar in centru si eram non stop pe afara, la Fontana di trevi ca era langa casa tot mereu. A fost o frumusete, m-am indragostit de Roma, as putea sta acolo. Ne-am reincarcat bateriile pt ca de luni ma asteapta canadienii mei si sa te tii, upa un an si un pic!

Luminita esti o scumpa si o frumoasa si cu bebelus both in burtica si de manuta, vei fi cea mai frumoasa. Eu inteleg sentimentele materne mult de tot, of course ca da mi se pare ca te fac si mai femeie si mai feminina, parca fara, avem preocupari mai rutinante si prea tipicare, parca avand copii devenim din nou adolescenti :-), bine, parerea mea.

Alure, frumoasa ce esti, iti dai seama ce frumusete de copil ai face tu? Cu niste ochi albastri si pometi frumosi? poate te apuca sentimentele materne, numai si pentru ca se uita in ochii tai cu niste ochi fara urma de substraturi si subtilitati si te iubeste sincer. Eu nu-mi pot imagina viata fara iubirile mele, parca si cu sotul si cu ele suntem o familie tare unita.

Scuze de off topicuri, daca vreti sa ma vedeti, uite aici Roma: http://www.facebook.com/album.php?aid=99348&id=1200789351&l=96d39989c4

si aici de cand am fost nasa: http://www.facebook.com/album.php?aid=99372&id=1200789351&l=2a9f6108ce

poate daca am cand, pun si in albumul nostru comun cate o pozica 2, sa fie pentru posteritate :)

pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Buna seara.
Claucia ce nasica frumoasa ai fost... si de la Roma sunt superbe pozele!!!!
Eu doar ce am terminat de papat dupa o zi de rabdat ca nu am avut timp sa mananc decat 1 baton fitnes iar acum stau putin si ma duc la plimbare apoi mai bag tura a doua de sport.

........................................................................

"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"

Mergi la inceput