Abdomen extraplat (47)
Raspunsuri - Pagina 17
claucia spune:
Mercic draga mea, am pus cateva si pe contul comun. Sarumana pentru aprecieri, te pup.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
Elena_R spune:
Salut,
Sportul de ieri a constat in 40 min de banda cu inclinatie ca mai mult de atat nu am avut timp.. Mancat constiincios, baut apa multa = sunt fata cuminte
Azi merg la bootcamp!
Claudia, ce bine ti-a stat la nunta! si in excursie ai aratat tare bine!! se vede ca v-a priit , cred ca a fost o escapada binevenita..
Eu as vrea sa merg cateva zile la munte dar nu am unde muntii adevarati sunt la jumate de America departare si o gramada de bani pe zbor si aici in stat nu sunt decat niste delulete, ca munti nu se pot numi. Vreau sa fac excursii pe munte si sa stau la foc de lemne intr-o cabana draguta Ce frumos era la Predeal..
Pupici, o seara frumoasa!
Deus spune:
Claucia- nasol cand ai un copilas bolnav...of, sper sa se faca bine repede
daca se infunda si nu are aer noaptea sa fcai aburi in camera(oala cu apa fiarta langa pat - stai si o pazesti, in care daca nu o deranjeaza sa pui ulei mentolat.
pe langa cele prescrise de doftori da-i si ridiche neagra (tai capacelul, scobesti cu lingurita, pui miere si in cca 8 ore se strange acolo suc bun la gust,il bea, mai pui miere si tot asa pana se stafideste ridichea)
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.
iarina spune:
Fetelor...eu sunt in urma cu toate. Care-i link-ul si ce parola imi trebuie ca sa vad pozele...eventual sa pun si io. Sa-mi trimita si mie careva pe privat pliiiz
claucia spune:
Elena, multumesc de aprecieri, esti o scumpa, cum sa fac oare sa trimit un pic de munte pe la tine? Nu ca as fi vazut vreun munte in ultimii ani si faci vreo 2 ore cu masina dar nu prea s-au nimerit momentele.
Sanda, esti o dulce ca imi dai sfaturi, sunt super, as pune ulei mentolat sau eucalipt am auzit ca e tata problemelor respiratorii (as fi spus mama dar imi pare asa masculin :-)), cu ridichea nu stiu ce sa zic, inca stau in cumpana cu ceaiul de ceapa, cea mare l-a baut fara probleme cand i-am facut in trecut, dar cea mica are deja o hiperractivitate bronsica, cu alte cuvinte ea mai mereu face secretii multe si le tuseste productiv, dar nu ca la un copil cu o raceala normala sa tuseasca si sa le elimine, parca tot se formeaza si se formeaza si nu se mai termina. De unde iau uleiurile si de unde stiu care sunt pt ce?
Joi ii fac si radiografie, stiu ca e destul de invaziva dar trebuie sa vedem cu arata plamanii, daca are vreo pneumonie, am fost uimita sa vad cati copilasi sunt cu asa ceva, cu cateva pneumonii in cateva luni, cu astm si wheezing si de toate.
Acum ii fac aerosoli peste aerosoli, asta e tratamentul unic, cu ventolin si flixotide, unul e vasodilatator, deschide ce trebuie pe acolo, celalalt este antiinflamator. Insa mi-e teama sa nu cumva sa ii provoc si mai multe secretii, dar totusi parca ridichea si ceapa le subtiaza nu le inmultesc nu?
Ah, si ii dau extract de muguri de coacaze si extract de muguri de calin. Nu mai auzisem de ele dar cand mi le-a dictat doctorita (nu e homeopat, e pediatru) prin tel si le-am cautat, se pliaza exact pe alergie/astm/probleme cu plamanii etc. Sper sa rezolvam si cu astea, sunt restanta si cu 2 vaccinuri, si luni ma duc la servici si nu mai stau sa vad daca bea sau nu, daca are febra sau nu, of. Sper sa ii treaca de tot de tot pana luni!
Scuze pentru off topicuri, ca sa fiu on-topic, nici abdomenul nu mi-e extraplat si m=am si ingrasat 3 kg (nu acum, acum cateva luni), ma rog, fata de asta vara cand faceam sport regulat la sala si eram supla si draguta...acum am pus 3 kg din cele 6 date jos in vara. Bine, stagnez de mult si incep sa pierd, sper! Ca ma intorc si la birpu p[arca vad ca incep sa fiu din nou supla, stati pe aproape ca pun poze si eu cu before is after dar nu chiar acum.
Pupici si noapte buna
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009
Ele spune:
Scriu numai de nervi..sa vedeti la ce ma duce capul.
Propunere mea de luni era pana in we fara dulciuri.
Azi ziua Denisei..6 ani..alergatura prin magazine dupa cadouri si dupa tortul cu Hannah Montana, mers la gradi si sarbatorit copilu ..venit acasa si bagat tort o tooona. Acuma pe seara si cioco alba si as mai putea continua ca am trecut si pe la KFC. Am nervi pe mine si pe Allure ca zice nu a pus gura pe dulce de o luna.
Flamanda pot sta dar fara dulce nuuuu.
Una ca imi innec oboseala , frustrarile si alte bube de pe creier in dulce, a doua e ca imi place si e dependenta curata.
sa vedeti ce cuminte merg la munca cu pachetul sanatos..si ajung acasa si sigur nimeresc in ceva dulce de la copil.
Allure (ca tot la tine ma duce gandul) iti doresc sentimente materne. Poate atunci nu o sa fiu singura ce ma scald in poftele astea.
Elena & Denisa
claucia spune:
Ele, esti o haioasa, desi ai folosit emoticoane din alea cu capul de zid si plangaciosi, m-a pufnit rasul, si eu tot pe Alure sunt suparata cand mananc dulce iar pe Deus cand mananc portii mari.
La multi ani Denisei, super varsta, cum sa nu gusti din tortul copilului? Nu mi-e clar ce cautai la KFC si nici cu ciocolata alba (eu aia chiar nu cred ca e cioco, pai ciocolata are o urma de ceva bun, adica de cacao, cum sa o mananc fara cacao ci doar niste zahar cu chestii de se cheama ciocolata?) mai mai mai, si e doar marti!
Vestea buna e ca mai ai 3 zile pana in weekend, poate si cu sambata cu tot, deci 4, in care sa nu pui nici buzele nici sa nu mirosi si nici sa nu privesti prea mult ceva dulce
Pup
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claucia Ele, esti o haioasa, desi ai folosit emoticoane din alea cu capul de zid si plangaciosi, m-a pufnit rasul, si eu tot pe Alure sunt suparata cand mananc dulce iar pe Deus cand mananc portii mari. La multi ani Denisei, super varsta, cum sa nu gusti din tortul copilului? Nu mi-e clar ce cautai la KFC si nici cu ciocolata alba (eu aia chiar nu cred ca e cioco, pai ciocolata are o urma de ceva bun, adica de cacao, cum sa o mananc fara cacao ci doar niste zahar cu chestii de se cheama ciocolata?) mai mai mai, si e doar marti! Vestea buna e ca mai ai 3 zile pana in weekend, poate si cu sambata cu tot, deci 4, in care sa nu pui nici buzele nici sa nu mirosi si nici sa nu privesti prea mult ceva dulce Pup Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009 |
Eu la dulce nu fac figuri, imi place toooot ce e dulce...si la kfc cautam airpioarele picante...ca doar trebuia sa ne rasfatam de ziua copilului. Ea nu papa, dar noi daaaa.
Si zici ca imi spui povesti aici cu nemancatul de dulce pana duminica. Daca nu as cunoaste "porcul" din mine. Noroc ca fac sport sa nu se depuna. Dar stau in 64 de asta vara.
Imi vine sa ma impusc ..asa nervi am.
Inca ma mai gandesc pe cine..pe ziua copilului, pe cioco alba adusa de husband, pe mine ca sunt slaba (nu la corp ) sau.. pe Allure?
Elena & Denisa
onitza spune:
ELE, na ca nu-s singura zuza care da yama in dulciurile copilului , mama denaturata ce sunt!!!! Ce bine ai descris tu acolo cu inecatul amarului in dulciuri si alte bunataturi! Hai mami ca am glumit!
In primul rand, da-mi te rog voie sa o pup dulce si sa o imbratisez cu drag si dor pe dulceata de fi-ta, La Multi Ani, draga Deni! iti ureaza o posibila soacra! Sa fii sanatoasa , multe bucurii sa le aduci parintilor si te rog sa stai cu batul la panda sa iti pazesti dulciurile, da? Sper sa nu vada paul ce am scris, sa ii dau idei!!!
CLAUCIA, sanatate din plin Elisei! Of, e tare greu sa vezi cat de mult sufera puiutul mic; din cate vad te ocupi f bine de ea, ai putea incerca intr-adevar remediul cu ridichea...si mie mi-a confirmat doc pediatru-nutritionist a lui daniel ca in ultimii 2 ani au aparut cazuri f multe de astm la copii, din acest motiv m-a sfatuit sa nu ii introduc iaurtul si alte preparate din lapte de comert inainte de 9 luni jumatate. SPer sa nu fie totusi astm....am o prietena buna ce a intampinat cam aceleasi probleme cu fetita (are 6 ani acum), a fost tratata mai mult in Brazilia, stiu ca acum e mult mai bine, dar nu stiu exact ce a pus-o pe picioare, daca vrei o sun sa o intreb.
Am vazut pozele, imi dau si eu cu parerea: esti cea mai frumoasa de la nunta, nu ai zice ca ai doi copii, pari o domnisorica eleganta si gingasa. Si imi place f mult parul tau olundat. E de la mama natura sau ti l-ai facut la salon?
Azi am reusit sa fac un pic cu Shaun si un pic cu Tony. Dar am papat pizza si alte nebunii, nu mai spun ce ca nu mai are rost.
Maine va fi o noua zi si sper sa am de partea mea timpul ca aliat nu ca dusman.
Va pup, o noapte linistita.
PS: Lumi, o sa ai ajutor cu bebe? In afara de sot? Va conta enorm.
iulix spune:
Mai fetelor ce tot vorbiti voi de dulciuri???? Vreti sa ma ispititi si pe mine??? Ca tot venii vorba de dulciuri, dulcele meu preferat (scuzati repetitia) e ciocolata cu alune sau amara. Hi hi... ma mir ca vorbesc de asa ceva si nu imi e ...
Ele LA MULTI ANI DENISEI!!!! Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa.
Ca tot vorbiti de munte eu tot incerc sa il conving pe al meu domn sa mergem la Ranca 2-3 zile acum cat mai sunt frunze in copaci ca am un chef nebun sa merg prin padure (sper sa fie pe acolo) si sa ma relaxez mergand prin frunze. Am gasit chiar si o pensiune mica, cocheta, care nu e scumpa deloc (75 RON/noapte) asa ca tineti-mi pumni ca sa accepte.
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"