Imi e dor de viata

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Doamnelor, propun sa mutam "mobilizarea" si discutiile in legatura cu acest ajutor pe privat sau mail, si sa lasam acest topic doar de suport, la tema.
Stiti ca regulamentul este foarte strict cu astfel de actiuni, exista sectiuni dedicate, cu anumite conditii - si ar fi pacat sa fim avertizate.
Sunteti de acord?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ok.nUma ca eu nu pot trimite Pm .trimiteti voi la mine...sau mail chloe_19770602@yahoo.com ca normal ca putem sa trimitem si carti si ce mai putem..ai dreptate media..etc..e mult de scris la numele tau.
deci fetelor...........go.......

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

ptr voi, f frumos v-ati mobilizat!

Media, de acord, mi-am editat mesajul.
Stardust, zici ca merge puiul tau la facultate, atatea rechizite se cer in tara???
Ce varsta are puiul?

Capul sus, vei reusi sa te mobilizezi, ai sa vezi, cu vointa ta, ajutorul Celui de sus, o mana de la noi...

Pan la urma eu cui trimit pm??
eu mada, trimit la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stardust spune:

Azi mi-am clatit ochii cu o mica plimbare pe faleza. Singura. Simteam nevoia sa respir, si pentru ca am avut ocazia sa ajung in oras, am profitat de ea.
Am aruncat cu pietricele in apa, am zambit si pentru o clipa m-am simtit din nou copil. N-am rezistat mult pentru ca mi s-a facut dor de pitic si ... am plecat acasa.
Pentru fetele care m-au intrebat si am omis, fara intentie, sa spun, piticul meu are 5 anisori.
Vreau sa multumesc tuturor care mi-au scris fie aici, fie in pm, si sa va spun cu toata sinceritatea ca, de cand am venit aici, pe DC, nu ma mai simt atat de singura.
Va multumesc!

Stardust - Suflet de mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mediajust de acord...ne mutam pe PM

Stardust un we frumos iti dorim

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Buna fetelor
Azi a fost o zi mai grea... cel putin de la pranz incoace. In week-end dupa-amiaza este acasa si...
Dupa ce a ajuns sotul acasa, piticul a vrut sa stea cu el... il iubeste atat de mult, uneori parca nu inteleg cum de il poate iubi atat cand nu primeste decat vorbe urate si repezeala... Dar e un copil, si un copil tare bun.
A inceput sa tipe la el sa il lase ca are treaba... la masina... am uitat sa va spun ca de cand a "intrat " in viata noastra, masina este pentru el cel mai de pret lucru. Nu am intalnit un barbat atat de obsedat de o masina cum este el. Adica..totul pana la jucaria lui: pentru ea gaseste oricand bani daca e nevoie sa schimbe ceva.
Si astazi a avut ceva treaba pentru ca si-a cumparat o piesa noua. Baiatul a vrut sa stea cu el afara, in curte, mai ales ca a fost si vremea frumoasa azi... si toata dupa-amiaza noastra s-a impartit intre plansul baiatului care vroia la taica-su si tipetele lui taica-su care il trimitea in casa...
Intr-un final l-am pacalit sa ma ajute sa fac mancare si i-am dat tot felul de sarcini usoare ca sa se simta util.
Am ajuns sa urasc zilele in care e mai mult acasa... si nu e bine.
Nu mai stiu ce inseamna cu adevarat un week-end ... la mine zilele sunt date peste cap.
Sper ca maine... va fi mai liniste.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Doamne, bietul copil...imi pare atat de rau, offf...
iti doresc putere si intelepciune sa faci alegerea corecta.
Sper ca baietelul va merge la gradinita, acolo va socializa, isi va face prieteni,isi va lua atentia de la atmosfera apasatoare din casa...
cu timpul, vei reusi sa te mobilizezi, sa va puteti oferi mai multe, pana atunci, suntem aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Stardust, multumesc, sanatate tie si baietelului, un zambet pentru tine!

Sa stiti, fetelor, ca asa e lista de lunga, stiu asta de la giuliaelena (caz pe blogul meu), ca am ajutat-o cu rechizite in septembrie, tot pentru gradinita.

Serios ca ma gandesc ca ti-ar fi mai bine fara "sotz"... Muta-te la Braila... :D

CorinaDani, si mie mi-a trecut acelasi gand prin minte, daca ala se ia de ea, cum a intrat in contact cu fetele care o ajuta, ce le-a spus de le-a convins sa o ajute, daca afla si de poveste, praf o face... Scandal ma tem ca o sa fie si asa, cum adica, de la niste necunoscute incep sa soseasca pachete, nu e lucru curat...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
candal ma tem ca o sa fie si asa, cum adica, de la niste necunoscute incep sa soseasca pachete, nu e lucru curat...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

fetelor nu puteti sa i trimiteti pe POST RESTANT??
Si ea sa le bage incetisor in casa (ca sa nu se prinda capcaunul???
_
Sper sa si puna cod pe calculator( sa nu se deschida windows-ul) ca sa nu se mai omoare cu stersul ISTORICULUI de fiecare data.

Mergi la inceput

Neata fetelor... mi-am facut cafeluta si am venit sa o beau cu voi cat sunt singura si e liniste :P
Selene Bunny ma crezi ca as veni si maine? Mai ales ca mie Braila mi-a placut mereu. Acolo mi-am sustinut proiectul cand am terminat scoala si stiu ca nu ma mai saturam sa ma plimb pe strazile pline de copaci :) Daca as avea unde sa stau si, ceea ce este cel mai important, un job, da, m-as muta. Nu imi e frica de schimbare mai ales daca asta inseamna sa plec de aici. Dar nici nu pot sa plec fara sa gasesc intai ceva sigur.

In ceea ce priveste coletele, el lucreaza de dimineata pana seara si este total absent de la orice se intampla acasa. De exemplu nasa mi-a dat niste sabotei acum o saptamana, si mi i-a trimis prin el, deci stia de ei. Ieri m-a vazut incaltata cu ei si m-a ironizat " opaaa avem bani, ne inoim ".
Daca insa ma va intreba eu am sa ii spun ca mi-am facut niste prietene noi, ca mi-am refacut prietenii vechi, si ca mamicile au copii mai mari decat al meu si au vrut sa ma ajute. Oricum ma va ironiza si ma va lua peste picior pentru ca el este convins ca nu mai sunt in stare sa mai socializez.
Nu stiu, eu asa gandesc, daca credeti ca gresesc spuneti-mi :)

Abia astept sa il trimit pe pititc la gradinita. Ma ingrijoreaza. Devine cam salbatic si il cred, pentru ca vad cum ma afecteaza pe mine izolarea asta, dar pe el care e un copil...
Am inceput sa le "scap" si parintilor mei cate ceva din jignirile de care avem parte, si vad in ochii lor ca imi dau dreptate cu decizia de a divorta. Insa ei nu se implica si apoi... ei sunt genul acela de oameni care si-au scris poezii, s-au casatorit din dragoste si pentru ei nu exista decat o singura casnicie in viata asta. Tata de exemplu merge pe ideea ca, bun sau rau, e sotul tau. Mama imi spune ca e viata mea si e decizia mea.

Astept sa soseasca actele de divort, am inteles ca poate dura luni de zile chiar pana la prima infatisare. Probabil ca atunci cand va vedea actele cu ochii lui va rabufni, sunt sigura de asta. Am sa incerc insa in timpul ramas sa imi gasesc un job si sa fiu plecata de aici.

Fug sa incerc sa fac focul ca e tare frig. Va pup si va doresc o duminica placuta.

Mergi la inceput