Imi e dor de viata
Raspunsuri - Pagina 5
eumada spune:
ideea e ca mie imi spune ca nu poti primi PM.trimite-mi pe mail si mie ce trebuie sa vedem ce putem lua.
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
Stardust spune:
Sper ca am rezolvat cu PM, mie imi spune acum ca este activat si am si primit un mesaj.
Am sa postez aici lista de la gradinita, nu e absolut nici o problema, Doamne fereste, nu am de ce sa ma feresc.
250 coli de xerox
10 coli carton colorat
2 seturi hartie glase
caiete foaie velina
un caiet dictando
un caiet matematica
2 caiete desen
2 seturi acuarele ( borcanele )
pensule
2 seturi carioci
1 cutie plastilina Modelino
10 folii protectoare
1 set creioane colorate
1 set creioane cerate
2 carti de colorat
2 tuburi lipici lichid
2 tuburi lipici solid
1 set abtibilduri
1 set etichete
1 dosar plastic
1 ascutitoare
10 plicuri
1 mapa cu buton
un prosopel, un sapun solid, un sapun lichid, 2 pachete servetele umede, 2 pachete servetele, 10 suluri hartie igienica
Asta este ceea ce trebuie luat si lasat acolo, la gradinita. Daca vrem sa ne jucam si acasa, ii trebuie altele...
Baiatul meu isi doreste tare mult sa coloreze, ii plac cartile, ii place sa vada poze ilustrate, insa nu am cum sa i le iau. A avut doar doua carti de colorat pana acum, si prima e adevarat ca mai mult a stricat-o, dar avea si 3 anisori. Insa tatal lui a considerat ca baiatul nu stie sa aiba grija de jucarii sau ce are asa ca... nu ii mai pasa.
Singurele jucarii pe care le are sunt 3 jocuri pe care i le-am luat de ziua lui si care ii plac la nebunie. Ii place sa construiasca, il fascineaza de fapt asta.
Mi-as dori tare mult sa il pot inscrie la anul la un sport, pentru ca ii place sa danseze ( e tare scump cand incearca sa imita tot felul de dansuri ) dar ii place si fotbalul. Acum probabil visez, pentru ca deocamdata imi e imposibil sa realizez ceva din toate astea.
Dar tocmai aceste visuri ma tin tare si ma fac sa sper ca intr-o zi vom fi amandoi fericiti.
Stardust - Suflet de mamica
Mediajust spune:
Da-mi, te rog, o adresa pe PM sau pe mail mediajust@yahoo.com. Cu tot dragul, iti voi trimite rechizitele in colet.
eumada spune:
Brrrrrrrr.....
Cate trimiti Mediajust...toate sau impartim si mai cumpar si eu?
Si ghiozdanel?
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
madau spune:
Pot sa trimit si eu cate ceva din ele, le impartim sau mai trimitem fiecare suplimentar?
Eumada, daca imparti tu cu Mediajust, as trimite eu ghiozdanelul. Astept un semn si purecedem la treaba . Am si cateva carti de colorat, le pun si pe acelea
Stardust, trimite-mi te rog adresa ta pe PM
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Kahyla spune:
Ti-am citit povestea...sper sa reusesti sa te ridici.
Mie nu mi-a dat niciodata o palma dar cred ca ar fi in stare sa ma loveasca in timp...in rest, vorbe urate din orice motiv...
Iti multumesc pentru sfaturi si sper din toata inima sa iti fie bine tie si copilului tau.Ai tolerat atat de multe iar el nu a apreciat nici 1% din tot ce ai facut si faci.
Iti doresc numai bine si sa te bucuri din nou de viata!
Stardust spune:
kahyla imi pare rau ca ai parte de vorbe urate... asa a inceput la mine toata povestea asta. Si cred cu tarie ca un barbat daca apuca sa dea o palma, va prinde gustul si va repeta "fapta mareata".
Eu imi tot repet ca inca sunt in putere sa o iau de la capat, desi asa cum am spus, lipsa unui loc de munca imi taie aripile. Am 31 ani, si din pacate mai ales din cauza bolii de piele pe care o am si pe care nu imi permit sa o tratez ( daca as putea face asta as fi cu mult mai bine ) nu stiu cum voi fi, sa zicem, peste 15 ani. Asa ca trebuie sa lupt acum cat inca sunt tanara. Chiar daca imi repeta obsesiv ca nu voi reusi, ca nu ma va vrea nimeni niciodata, ca voi ajunge la pamant... il las sa spuna ce vrea si sper ca intr-o zi o sa il pot privi in ochi si sa ii arat ce pot de fapt eu.
Nu am de unde sti exact prin ce treci tu, dar vreau sa iti spun atat: pentru nimic in lume nu il lasa sa te transforme din om in neom. Pentru ca e cumplit.
Ai grija de tine
Stardust - Suflet de mamica
CorinaDani spune:
stardust, ai grija, gandeste-te ce justificare ii vei da sotului tau atunci cand vei primi coletul cu rechizite sau te va intreba de unde ai avut bani sa le cumperi...
nu poti sa stii ce reactie ar avea, si dintr-un lucru atat de nevinovat sa ajungi sa fii acuzata de cine stie ce, insultata sau chiar lovita...
editez, ca mi-am adus aminte : cand accesezi forumul, ai grija de fiecare data sa folosesti "Log In" si "Log Out", eventual sa stergi link-ul spre DC din istoricul accesarilor pe internet...daca-si baga sotul tau nasul vreodata in calculator si gaseste subiectul tau ?!?
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
CamiSol spune:
Stardust, eu abia am vazut subiectul tau. Sunt din Gl si locuiesc intr-un sat din apropiere de oras, poate ca suntem vecine. Astept un msg de la tine pe pm.
Fetelor, cu rechizitele o pot ajuta eu, si cu gentuta pt. gradi.
Ce varta are puiul tau?
Revin...
Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)
A easy way to make some money
Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith
Mediajust spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Brrrrrrrr..... Cate trimiti Mediajust...toate sau impartim si mai cumpar si eu? Si ghiozdanel? Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009 |
Eu pot suporta singura rechizitele, cu tot dragul. Eventual sa ajutati voi cu restul - poate si cu jucarioare sau carti potrivite varstei, pentru ca aveti copilasi mici si va pricepeti la asta.
Si revin: eu cred ca rechizitele nu strica niciodata (oricum se consuma cu o viteza teribila)- la gradinita/scoala va tot merge, daca sunt in plus le poate pastra pentru urmatorul semestru.