Imi e dor de viata
Raspunsuri - Pagina 4
Selene_Bunny spune:
Stardust, eu sunt in Braila, deci aproape. :)
Referitor la nevoile piticului tau: daca situatia este deja sau va deveni foarte grea - ai spus de hainute si rechizite, scrie aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155731 cu incredere! Ai numai grija sa respecti regulile topicului!
Sunt fete inimoase, te vor ajuta daca situatia ta este reala!
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Selene_Bunny spune:
Ai grija la faza cu mutatul cu baietelul in alt oras! Vad ca sotul tau deja da dovada de parsivenie, sa nu te acuze de parasire a domiciliului conjugal! Nu zic ca e legal sa faca asta, doar nu-ti abandonezi copilul, dar, ca parsivenie, o poate face!
Abuzul asta, fizic si psihic, asupra ta, se poate dovedi cumva? Martori, ceva?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Pantofiori de vanzare - noi, frumosi!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Stardust spune:
Dragele mele,
Nu am scris zilele astea pentru ca am fost cam bolnaviori, insa acum suntem bine. Am racit putin dar am facut tratament la timp si am scapat de alte complicatii.
Va multumesc foarte mult pentru fiecare vorba buna pe care mi-o spuneti, conteaza enorm de mult pentru mine. Deja vin aici, pe forum, cu drag si parca abia astept sa va "vad", nu ma mai simt atat de singura.
Luisa am vazut de doua ori acel clip, si mi-am adus aminte de perioada frumoasa " din tinerete " cand ascultam numai muzica de acest gen. De fapt eu si astazi tot muzica din anii 80-90 ascult, imi place foarte mult. Ce tineri si frumosi eram ... ehh
Din pacate situatia fundatiilor este una trista, pentru ca majoritatea dintre ele sunt non-profit si au ramas pe zero cu fondurile. Am scris la zeci de astfel de fundatii si ONG-uri insa toate si-au aratat regretul pentru neputinta de a face ceva. Despre asociatia de care imi spui tu recunosc ca nu stiam, dar maine mi-am propus sa fac o plimbare mica in oras si o sa trec pe la ei. Insa ii inteleg si pe ei, sunt atatia oameni cu probleme si nu ii pot ajuta pe toti.
Intre timp am mai trimis cateva cv-uri oriunde am gasit oferte de munca si... astept.. si sper.
Deocamdata maine trebuie sa merg sa mai depun 2 cv-uri, noroc cu alocatia baaitului ca altfel sigur nu ajungeam. O sa profit de asta si o sa fac o scurta plimbare in oras... imi este atat de dor...
Va pup pe toate cu drag
Stardust - Suflet de mamica
Stardust spune:
Selene Bunny suntem vecine deci Despre riscul de a ma acuza de abandon familial am discutat cu avocata inca de la inceput. Am o fosta colega care a trecut printr-un divort tare urat anul trecut si ea mi-a spus ca trebuie sa ma astept de la orice din partea lui si sa fiu pregatita pentru orice.
Atat timp insa cat plec ca sa muncesc si imi iau copilul cu mine, sau il las in siguranta la parinti, nu are ce sa imi faca. Pentru ca nu plec in vacanta sau sa dispar din tara fara sa se stie unde.
Martorii sunt o problema pentru ca la noi in casa nu a venit niciodata nimeni... doar nasii de 2-3 ori in 5 ani de zile si ai mei tot cam asa. Parintii au evitat sa vina la noi cat am stat in oras, si nici macar acum nu vin desi stam in aceeasi curte practic, din cauza lui. Iar eu niciodata nu m-am dus sa le povstesc prin ce trec.
Cate ceva au inteles si ei, insa nu se implica si nici nu au ce face.
Eu ma astept din partea lui la absolut orice... aseara de exemplu mi-a spus sa nu ma mai plang ca nu ies din casa pentru ca ies... atunci cand intind rufele afara...Am tacut... Ce sa ii mai spui? ce sa ii mai ceri?
Ma rog la D-zeu sa imi gasesc un loc de munca si din acel punct sa ma ridic, usor usor. Sper sa si pot sa rezist.
Te felicit sincer pentru blogul tau.
nikole spune:
Stardust, la cat se ridica cheltuielile tale cu rechizitele copilasului?
scuza-ma te rog, nu stiu cum e sistemul, trebuiesc cumparate lunar??
sau platesti o taxa, e cu plata gradinita?
Si eu ma gandeam sa te sfatuiesc, daca situatia e critica sa deschizi subiect la umanitare, sunt oameni cu suflet bun, si macar un mic ajutor ti-l pot oferi, ma refer la hainute, jucarii, eventual rechizite...
putere ,putere, iti doresc din tot sufletul!
detaseaza-te de toate rautatile acestui om, fii tare, vei scapa din cosmarul asta, deja ai facut primul pas...
Stardust spune:
nikole cand a inceput noul an scolar, la gradinita ni s-a dat o lista de rechizite ( dupa parerea mea imensa...) pe care fiecare parinte trebuie sa le cumpere. Practic ni se cere de la radiera pana la tot felul de hartii colorate, caiete, acuarele, carti de desen, etc. Mie nu mi se pare normal sa se ceara atat de multe, mai ales la gradinita, insa tot copilul sufera daca nu ii cumperi pentru ca vede la ceilalti si vrea si el.
Chiar azi am vazut ca i s-a rupt ghiozdanelul si unul nou e destul de scump. Mi s-a mai spus sa postez la umanitare insa... imi e rusine sa cer :)
nikole spune:
Stardust, activeaza-ti pm-ul.
Esti intr-o situatie grea, ai un copilas care trece si el prin momente grele, mai ales datorita atmosferei din casa, nu furi...ceri ajutor...ptr a merge mai departe.
Cred ca sunt multe fete care pot ajuta cu anumite lucrusoare
eumada spune:
Doamne...pe scurt eu propun ca toate cele care scriem aici sa luam fiecare cate un lucrusor necesar de pe caea lista si sa i lr trimitem.cat poate sa coste un ghiozdan?
Ca doar nu o fi dior.sau dolce sau...ci unul normal,care paote fi luat din standuri.unele putem lua caiete culori si alte prostioare....etc.si uite asa se aduna si femeia are cu ce trimite copilul la scoala.
ce ziceti?
Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
Stardust spune:
[Stardust, activeaza-ti pm-ul.
Esti intr-o situatie grea, ai un copilas care trece si el prin momente grele, mai ales datorita atmosferei din casa, nu furi...ceri ajutor...ptr a merge mai departe.]
Sper ca am reusit sa activez PM... nu stiam ca trebuie sa fac asta :)
E adevarat ce spui.. insa...e greu :) crede-ma... e greu...
Mediajust spune:
Trimte-mi, te rog, si mie pe PM lista aia imensa de rechizite, daca nu vrei s-o postezi aici. Multumesc.