Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***262***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ce fac feteleeeee???
floric eu n-am avut legatura cu mucisorii; mutzu n-a facut mucisori niciodata la dinti 9 a facut orice altceva iti poate trece prin cap in schimb), dar stiu ca au scris fetele ca este posibil sa mai apara; dar ma indoiesc ca din astia grosi si nesuferiti...
mutzu meu face nanica si eu am bagat 2 tavi de briose cu ciuperci, sunca, cascaval si telemea la cuptor; daca ies bune lansez reteta

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27
mutzu meu face nanica si eu am bagat 2 tavi de briose cu ciuperci, sunca, cascaval si telemea la cuptor; daca ies bune lansez reteta

abia astept

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Va rog frumos parola la contul comun. Multumesc.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Am vrut sa mai spun ceva desi sunt cam bulversata si eu de situatie: sunt insarcinata! Ma cam streseaza gandul, nu stiu ce fel de sarcina va fi asta, cu siguranta nu vreau sa mai stau la pat, nici nu-mi permit pt ca trebuie sa ma ocup de Maria, nu stiu cum o sa ma pot imparti intre 2 copii, Maria e o mare rasfatata si nu vreau sa sufere...
DPN ar fi pe 18 iunie si desi abia maine am 5 saptamni, m-au si apucat greturile, mai devreme decat la sarcinile precedente

Mergi la inceput

maya sa iti fie de bine si sa ai o sarcina f f usoara

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya25

Am vrut sa mai spun ceva desi sunt cam bulversata si eu de situatie: sunt insarcinata! Ma cam streseaza gandul, nu stiu ce fel de sarcina va fi asta, cu siguranta nu vreau sa mai stau la pat, nici nu-mi permit pt ca trebuie sa ma ocup de Maria, nu stiu cum o sa ma pot imparti intre 2 copii, Maria e o mare rasfatata si nu vreau sa sufere...
DPN ar fi pe 18 iunie si desi abia maine am 5 saptamni, m-au si apucat greturile, mai devreme decat la sarcinile precedente

felicitari!
vei vedea ca cineva acolo sus va avea grija de voi, si vei avea o sarcina usoara.
te vei descurca cu 2 copii mici. e greu, dar trece.

Mergi la inceput

la cap trecut recitind am gasit un mesaj de la pikka
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157297&whichpage=7
normal ca e moderata si apare dupa ce trecem noi la alte pag
pikka bine ai venit la noi si vrem sa aflam cat mai multe despre tine/voi.

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

maya curaj mult si da-i inainte cu multa tarie si dragoste; maria e deja maricica, si daca a fost sa fie acum.... Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si fara nici un fel de probleme; nu ai pe nimeni care sa te ajute???

Mergi la inceput

inapreda unde esti?

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Va multumesc tuturor pt incurajari. Nu ma ajuta nimeni decat sotul dupa ce vine de la servici. Parintii mei sunt ff comozi, socrii nici nu o cunosc pe Maria, deci nu-i intereseaza asa ca...

Mergi la inceput