Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***262***
Raspunsuri - Pagina 24
mihaelacg spune:
tufete, am adormit mandra fara tzitzi. mi-a luat un pic, dar am reusit. am o tona de crema pe ele.am dat si cu glicerina si degeaba. acum ma si ustura.
cami, nu-i dau nimic pt ca nu stiu nici ce fel de tuse are. nici nu-mi pot da seama. noaptea is prea adormita, iar ziua cand a tusit nu eram langa ea.a tusit f putin.oare poa sa-i treaca asa? am eurespal in casa atat.mi-e ciuda ca nu-i pot da tzitzi la greu. lapticul meu caldut sigur ii facea bine.asta e.
nana sigur o sa zica ca n-o deranjeaza, insa eu stiu ca ei se feresc de asa ceva.
mihaelacg spune:
diana, ai de la mine votul nr 31.de ce nu pui link-ul si la status pe mes? mai strangi ceva voturi.
pisik
, am vizionat si site-ul vostru. felicitari.sa fie intrun ceas bun, mai ales ca l-ati inaugurat de ziua voastra.
am vazut-o pe ana mik mik.

Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyana27 fetel help help help cu voturi ca m-am rostogolit cu tot cu mitzisor alb din clasament ![]() link pe mail![]() Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 MINUNEA MEA in OCTOMBRIE![]() |
Dyana, ce frumoase sunt pozele noi!

Mutzu e baietel mare de-acum! Mi-au placut grozav broscutele alea lipite in baie, de unde le-ai luat?Mult de tot mi-a placut si pisica, rareori vezi pisici complet albe...foarte frumoasa!
Ma duc in mail sa-ti votez zambetul.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
mihaelacg spune:
ilincaaaaaaaaa, unde esti?
hai sa-ti zic una naspa .da naspa rau
stii tipul ala de aparea in pozele olgai mai prin toate vacantele lor? ala de ne placea noua de el? mai exact de ochii lui?![]()
ei bine, afla draga mea ca-i dat tipul. e dat oficial cu acte in regula. asta e. suferim in tacere.![]()
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Dyana, ce frumoase sunt pozele noi! ![]() ![]() Mutzu e baietel mare de-acum! Mi-au placut grozav broscutele alea lipite in baie, de unde le-ai luat?Mult de tot mi-a placut si pisica, rareori vezi pisici complet albe...foarte frumoasa! Ma duc in mail sa-ti votez zambetul. Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
i eu m-am bucurat de pozele cu Mutzu, caci nu l-am vazut demulticel. Este tare dragalas
Diana de unde aveti pijamaua cu Thomas? Cred ca i-ar placea si lui David la fel, asa ca te rog zi-mi sursa 
Olga, mamica lui David iepurasul

olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Dyana, ce frumoase sunt pozele noi! ![]() ![]() Mutzu e baietel mare de-acum! Mi-au placut grozav broscutele alea lipite in baie, de unde le-ai luat?Mult de tot mi-a placut si pisica, rareori vezi pisici complet albe...foarte frumoasa! Ma duc in mail sa-ti votez zambetul. Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Da, da este luat oficial, uitati aici dovada
http://picasaweb.google.com/olgagireada/NuntaAlesiaSiIonut?authkey=Gv1sRgCMLa8oHr_v-UmQE#5526543805498876930
Doamne si ce petrecere de burlacite am avut

olishka spune:
Aaaaa Ilinca, daca vrei sa te inveselesti, in albumul de mai sus sunt poze cu barbata-miu facand "fete"![]()

Anaan spune:
Tufete triste- Miha, Ilinca- hai sa va mai imping si eu cutitul in rana: si nevasta-sa e frumoasa!!! Nu ma omorati!![]()
Olga, tu si Cristi le-ati fost nasi?
Anaan spune:
Uite aici imi place mie tare de tot de voi http://picasaweb.google.com/olgagireada/NuntaAlesiaSiIonut?authkey=Gv1sRgCMLa8oHr_v-UmQE#5526544930682162882
Si tu ai fost frumu tare la nunta
mihaelacg spune:
eu m-am scapat in pozele olgai.super tari toate
si am dat la alea cu mancarea, mai precis mi-a sarit in ochi sunca![]()
ce bine merge cu o bucata de pita niste sunca afumata si ceapa rosie musai