Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***262***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Acum 10 min ne-am trezit si noi

Multumim frumos de urari

Ce o sa se bucure surioara cand o sa auda ca v-a placut to
rtul, caci ea singura l-a facut.

Astazi avem zi de curatenie generala (rectific: eu am zi de curatenie generala, caci al meu sot se duce la nu stiu ce bazar caritabil si oricum el nu pune mana mai pe nimic )

Va pup si sa aveti un week-end minunat!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

neata si de la mine.
va scriu din varful patului.aici e tare naspa afara. bag seama ca e ca la deva.novus multam pt cafea, delicioasa

am zis eu ca o sa intru ieri sa mai zic vreo doua, insa ieri am fost la un botez la biserica si la petrecerea de 6 luni a nanutului mariei.
maine avem petrecerea de la botez si ziua unei fetite mici de 2 ani la un loc de joaca.aseara a tusit maria.adica prin somn.o monitorizez azi.in rest e super ok.

felicitari gravidutelor, sa aveti sarcina usoara.

pt gaza cu intarziere
gazulina este un copil care-ti merge la suflet.ti-e greu in prima faza sa crezi ca articuleaza pe unu si altul(mai ales pe cine a vazut-o cum lua ea de manuta copiii la sovata), insa e doar o perioada care o sa treaca mai devreme sau mai tarziu.nu stiu ce sa-ti zic ca maria inca nu ataca.la faza cu jucariile mie nu mi s-a parut deplasat ca s-a suparat de ex. in parc. ai vazut ca maria mea a fost cea care nu a vrut sa dea una din jucarii.a ramas ea cu doua pana am reusit sa-i "sustrag" eu una.aici avem si noi probleme. nu vrea sa dea jucarii.nici macar una din doua, dar sa aiba una singura....nici gand. plange si de multe ori are castig de cauza ca mereu se indura cineva de ea si-i lasa jucaria.mie nu-mi place situatia. aici tb sa "lucram" si noi.scandal ff mare nu iese ca incerc sa remediez cat mai urgent situatia. de obicei o distrag, o duc in alte locuri, ii arat altceva.
aseara la nana a facut mare scandal pe jucarii ca nu-i ajungeau si micutul vic a pus ochii pe aceiasi jucarie pe care o vroia si maria.iar a castigat ea pt ca sarit nanu ca vic tb sa fie cavaler
faza e ca s-a sesizat si al meu sot la faza cu plansul si "datul" jucariilor.a zis ca tb sa vedem cum facem sa o aducem pe "calea cea buna"
deci "suferim" in gasca. nu esti singura.

Mergi la inceput

BRIS
DAVID

Mergi la inceput

olga, ce petrecere faina a avut che-bu.super atmosfera, invitati super si petrecerea foarte colorata.mi-a placut tare mult rochia neagra pe care a primit-o. sigur e de la tine, nu?
nu pot sa-l sun pe david sa-l felicit personal ca inca nu mi-am facut rost de incarcator si am tel mort.

Mergi la inceput

felicitari alexandreica nu-si mai suge degetelul.
mare dreptate a avut tati al nostru cand mi-a zis ca maria o sa lase singura degetelul. nu l-am crezut sincer. si se fac de-acum 3 luni.
cu somnul noi stam cam asa. ne trezim intre 8-9 dimi, dormim pe la 13-14 un somn(fara tzitzi) de vreo 2-3 ore si seara stingerea pt ea este in jur de 22-23(tot fara tzitzi).
de ceva vreme ii dau tzitzi pe "lumina" in sufra dupa care mergem la nani in dormitor.

cu mancarea stam mai prost cand mergem in deplasari. acum ne-am mai revenit.

Mergi la inceput

annan, da ce mancare faina ai facut tu.
eu i-am facut ieri mariei din lipsa de timp niste legume fierte(aduse din gradina de tati toate super bio) cu muschiuletul de la pui. toate fierte cu ceva patrunjel. sincer nu erau ff comestibile. adica ea s-a invatat cu mancare mai cu gust, deseori facuta la cuptor.astea care seamana cu mancarea de bebelusi nu prea-i mai merg la stomacel.

se aude aspiratorul. al meu sot si-a facut de treaba dar nu stiu ce, ca doar ieri am facut "sectoare".

Mergi la inceput

ca de obicei, vb singura

mi-e ciuda ca am tzitzile inca "varza" si nu pot sa-i dau mariei sa suga non-stop acum ca tuseste un pic.faza e ca pe zi nu tuseste.

eu preventiv ii pun in gat albastru de metil seara la culcare.imi face tzitzica albastracand isi sugea degetelul era si ala albastru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Tufetelor iar nu mai stiu : la muci lichizi ce dam ? eu am disponibile Pivalone, Vibrocil si Protargol
Merg si combinate ?

Aici ploua

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

eu nu stiu. dar pot sa dau un mare sa treaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Miha trimit luni curierul cu incarcatorul. Am uitat ieri sa trimit

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput