Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***262***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Andiaroro, bine ca ai mai trecut pe aici, esti tare haioasa !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Cu programul de somn noi stam bine, sper sa nu apara modificari, dimineata se trezeste la 8, doarme la pranz de la 13 pana la 15 max 16 si seara la 22 cel tarziu dar mai nou ne apucam de procedurile de culcare la 21 si in jumate de ora doarme deja , la tziti desigur

Anaan, ce meniuri aveti voi !! Alexandra nu e asa avansata, ea e consecventa, cu toate ca mai nou nu mai vrea pasat deloc, si foarte bine face !!

Tufetelor cand mai faceti chestii asa mai deosebite va rog sa ne impartasiti si noua reteta, ne mai diversificam si noi

Eu am facut tiramisu pt maine, nu de alta dar e singura prajitura, tort, ce stiu sa fac , Pisi a facut salam de biscuiti iar mama o gramada de bunatati !!

Mergi la inceput

Iar e rost de petreceri de majorat astazi !!

BRIS

DAVID

Fug la !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Poze petrecere Chitibus

http://picasaweb.google.ro/olgagireada/LMAChiti8Ani?authkey=Gv1sRgCNzuyoqUkY-rMg#5528351898049734690

Olga, mamica lui David iepurasul

Frumoase pozele si mai frumosi protagonistii Se vede ca v-ati distrat, iar tortul arici arata super.

Joanna nu a mai intrat pe forum din lipsa de timp. A inceput seriviciul, pleaca dimineata de acasa si ajunge numai seara, si putinele ore care ii mai raman le petrece cu Andrei.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

David

Bris

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Neataaaa !! poftiti la cafea !

Alexandra inca doarme ca azi noapte s-a tot foit, cred ca ne mai iasa ceva dinti si vad ca are si ceva muci parca, sa fim in trend si noi
Aici s-a stricat vremea, a plouat dar sper sa putem iesi mai incolo la plimbarea de dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

'Neata!

Eu am dormit rau azi noapte, acum sunt mai obosita decat atunci cand m-am culcat, Andrei insa a dormit bustean, asa ca sa vedem cum om impaca azi oboseala mea cu energia lui.

Olga, merci de poze.Ce petrecere faina! Chitibus a fost regina balului, asa cum se si cuvenea, de altfel! David era mortal, cum misuna el printre copiii mai mari, dar am vazut ca a existat si companie de varsta lui. Tortul-arici mi-a placut la nebunie!

Novus, nu-ti imagina ca gatesc eu cine stie ce complicaturi, dimpotriva! Criteriul meu de cautare a unei retete este "simplu de preparat". Chestia aia cu zucchini iti ia cinci minute s-o pregatesti, asa ca e pe gustul meu!

Kea, ma bucur ca ai mai aparut la o poveste; ma intristeaza insa vestile ca ati avut atatea probleme din cauza vaccinului; mai zi-ne niste noutati despre voi!

Si mie mi-e dor de Joanna!

Pacat ca 1 Decembrie pica miercurea! Ce bine ar fi fost sa fie lunea sau vinerea!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

BRIS

DAVID

Si de la noi!

O urare speciala: David, sa-ti placa grozav la gradinita, sa nu te imbolnavesti deloc, deloc si sa te culci devreme!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Neata

Olishka foarte frumoase pozele de la petrecere
Kea ami pare rau ca ati trecut prin asa ceva.Ce vaccin ati facut de a avut reacti adverse? La mine Time dupa vaccinul care trebuia sa-l faca la 1 an a facut rosu in gat
Noi nu dormim ziua decat 30 de minute in schimb mai nou ami adoarme la 22 cu o trezire pe noapte pt laptic pana dimineata la 8.In schimb eu asta noapte in timp ce-i faceam lapticul ma luat un soi de ameteala si simteam ca numai primesc aer si abia am reusit sa ajung inapoi in pat sa-i dau lapticul fetei.Acum dimineata ma luat din nou ,am luat un magneb6 si mi-am mai revenit.Nu am idee ce ar putea fi ca pana acum nu am patit asa ceva
La multi ani !!!
Bris si David

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Novus zici ca Pisi al tau stie sa faca salam de biscuiti? ia trimitel si la mine

Legat de intalneala daca ar fi in perioada 4-5 dec am putea veni si noi ca atunci tati al nostru e liber doar asa ca idee
Ma duc sa-mi pregatesc o omleta cu cascaval ca parca nu m-am prea saturat cu ce am papat mai devreme

mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009 si 12+

Mergi la inceput