Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(130)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

brave mult succes,sa ne ti la curent. Ce de vesti bune! Eu aseara am avut un episod de tahicardie,puls mare si nu ma mai lasa. Au chemat cardiologia,ekg era prost,mi-a facut presiune pe carotida si am rezolvat,pulsu a revenit la loc a revenit! Vestea buna e k acu pot lua pastile pt k suntem in trim 3. Astept pe pufu cu laptopu si va mai pove.

sugubina 32+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Si mai am o intrebare. Daca eu am intrat in prenatal chiar pe 1 octombrie, ziua in care am nascut, am cele 126 zile si apoi iau indemnizatia. Nu???

Mami de ANDREEA LAVINIA - 16 zile

Mergi la inceput

Aaaa , cred ca m-am lamurit. Stimulentul se da daca te intorci mai devreme la serv. Nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hellooo

Alexa eu stiu k dupa ce se termina cele 126zile, abia atunci mergi sa depui actele pt indemnizatia. pana analizeaza dosaru, inregistreaza, etc, mai dureaza inca 2 luni cel putin pan aprimesti indemnizatia.
asa k nu te baza p banutii aia k ii iei repede, k nu sunt sanse
e o scumpa Andreea. sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea

Sugubina sanatate multa. ai grija de tine si de pufice

COrina te asteptam cu vesti de la doctor.

vad k deja au inceput emotiile cu nasterile.
de sapt viitoare sigur vom avea parte de multe vesti bune si ursuleti care ies la lumina

sa aveti un week-end minunat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Ana simti cumva ca a coborat burtica? Adica nu mai e asa sus cum era pana acum sau doar simti presiune jos?
Ca daca simti doar presiune e normal, daca insa simti ca nu mai ai efectiv burtica si sus, cum era pana acum se prea poate sa te pregatesti de nastere ....
Nu vreau sa te sperii, dar mie asa mi s-a zis, cand o sa simt gol, sus la burtica, asa cum este ea acum, pana la sani atunci inseamana ca a coborat copilul si sa ma pregatesc de nastere

Alexa actele pt indemnizatie se depun in termen de 6 saptamani de la nastere, deci 42 zile!

37+

Mergi la inceput

Iti multumesc. Si eu intru zilnic cate putin sa vad cine urmeaza sa nasca. Nu prea am timp sa citesc tot, ca stau mai mult pe drumuri, dar cand va veni bubusor acasa, o sa recuperez ( sper).

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

hellooo

Alexa eu stiu k dupa ce se termina cele 126zile, abia atunci mergi sa depui actele pt indemnizatia. pana analizeaza dosaru, inregistreaza, etc, mai dureaza inca 2 luni cel putin pan aprimesti indemnizatia.
asa k nu te baza p banutii aia k ii iei repede, k nu sunt sanse
e o scumpa Andreea. sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea

Sugubina sanatate multa. ai grija de tine si de pufice

COrina te asteptam cu vesti de la doctor.

vad k deja au inceput emotiile cu nasterile.
de sapt viitoare sigur vom avea parte de multe vesti bune si ursuleti care ies la lumina

sa aveti un week-end minunat

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

este pe aici o mamica, imi pare foarte rau ca nu mai stiu numele exact, care a spus la um moment dat ca are un copil care s-a nascut cu malformatie la inimioara si ca are acum cam 2 ani si tot mai are ceva probleme ....
sora mea este in aceeasi situatie, imi spuneti si mie, va rog, cine este mamica? va rog!
poate o mai ajuta pe sora mea cu sfaturi!

37+

Mergi la inceput

Chiar daca mie mi se termina cele 126 zile cam prin februarie?

Citat:
citat din mesajul lui allexxia_m

Ana simti cumva ca a coborat burtica? Adica nu mai e asa sus cum era pana acum sau doar simti presiune jos?
Ca daca simti doar presiune e normal, daca insa simti ca nu mai ai efectiv burtica si sus, cum era pana acum se prea poate sa te pregatesti de nastere ....
Nu vreau sa te sperii, dar mie asa mi s-a zis, cand o sa simt gol, sus la burtica, asa cum este ea acum, pana la sani atunci inseamana ca a coborat copilul si sa ma pregatesc de nastere

Alexa actele pt indemnizatie se depun in termen de 6 saptamani de la nastere, deci 42 zile!

37+

Mergi la inceput

Alexa eu stiam altfel, indiferent cate zile ai efectuat din concediul de maternitate, indeminizatia pt cresterea copilului, cea pt 2 ani, se depun actele in termen de 42 zile de la NASTERE
deci nu ar depinde de numarul de zile din concediul de maternitate!
caut acum legea

37+

Mergi la inceput

Preciz#259;ri referitoare la termenele de depunere a cererilor:

Indemniza#355;ie/stimulent:

Conform prevederilor OUG 148/2005 rep., drepturile reprezentānd indemniza#355;ie/stimulent se cuvin #351;i se pl#259;tesc:

Īncepīnd cu ziua urm#259;toare celei īn care īnceteaz#259; conform legii concediul #351;i indemniza#355;ia de maternitate (minim 42 zile calendaristice de la data na#351;terii copilului, dac#259; cererea este depus#259; īn termen de 60 de zile lucr#259;toare de la acea dat#259;.
Īncepānd cu data na#351;terii copilului, īn cazul persoanelor care nu īndeplinesc condi#355;iile legale pentru acordarea concediului #351;i indemniza#355;iei aferente, dac#259; cererea este depus#259; īn termen de 60 zile lucr#259;toare de la acea dat#259;.
Īncepānd cu data adop#355;iei, a instituirii tutelei, plasamentului sau plasamentului īn regim de urgen#355;#259;, dac#259; cererea este depus#259; īn termen de 60 zile lucr#259;toare de la acea dat#259;.
De la data depunerii cererii īn celelalte cazuri.

sursa:
http://www. protectiacopilului6 .ro/document.php?doc=49

fara spatii, stii tu

37+

Mergi la inceput