Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(130)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Corina, ma bucur ca ai preocupari de-astea pe final.:)) Imi aduci aminte de mine - curatenie si baie f linistita. Bine, la cumparaturi nu ma gandisem.
Imi inchipui ca o sa ai cu totul alte griji, dar daca iti aduci aminte intreaba-l si daca mai accepta sarcini de 33 sapt.:)

Eu in dimineata asta am citit despre Filantropia, azi-noapte nu am putut dormi de ganduri - total neproductiv dealtfel. M racita, sigur e bronsita.:( Iar eu tb sa plec si la cursul de mozaic, poate reusesc sa-mi mai ridic moralul acolo.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

Sanatate multa micutei! Si bafta sa afli vesti bune despre medic!

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

fetelor,nu stiu cum puteti voi sa fiti atat de linistite...nu e vb ca nu cred k voi intra neaparat in panica dar stresul meu este legat de dr,cred k l-as suna intai sa m asigur ca va fi acolo apoi m-as linisti si m-as putea gandi in liniste la ultimile aranjamente
MULTA MULTA BAFTA,CORINA!!!!

32+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

buna fetelor!
Ana asa este la maternitatea de la noi din Craiova, nu au de nici unele, si mie mi-a dat doctora mea lista cu necesarul, inclusiv ata chirurgicala cum a zis si Eliza_cri, dar asta e, mai bine sa mi le cumpar sa stiu ca le am decat sa ma trezesc acolo ca nu am tot ce-mi trebuie!
Pai si de ce nu m-ai sunat Ana? Ai merita o bataita! Chiar as fi vrut sa ne intalnim!
Eu zic ca 10 tinute sunt mai mult decat iti trebuie, daca am presupune o tinuta pe zi, ar fi 10 zile, ceea ce nu cred ca vrei sa stai asa mult in spital!

Eliza_cri sa inteleg ca nasti in Craiova, dar la care spital nr1. sau nr2 ? Pana in decembrie cand nasti tu am sa-ti povestesc eu cu lux de amanunte cum este nasterea la spital 1

Victoria, multumim pentru album!

Eu am sa scot fetita in scoica, oricum mergem cu masina.

Ioana felicitari pentru grasunica! Sa mai stea cat trebuie acolo! Si aceeasi urare si pentru restul fetelor, sa ne stea bebicii cat trebuie in burtica!

Doamne MSymo cat de putin mai e ....
Nastere usoara, BB sanatos si refacere rapida! Nu-mi vine sa cred cat de putin mai este!

BraveGirl si eu zic sa te duci la spital, ce descrii tu seamana foarte mult cu ruperea membranelor! Mai bine sa ne inselam decat sa fie asa si sa ramai acasa!
Sa ne tii la curent! Suntem langa tine!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

corina eu staim ca daca se scurge atunci cand te ridici inseamna ca e lichid amniotic...so..cred ca scoatem agitatele inainte de 20

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata!
Corina, asteptam vesti! Hai ca e frumoasa si data de 15.10! Sa ne anunti cand e momentul sa scoatem motatele!
Simona, multumim de cafea!
Allexxia, m-am gandit ca e tarziu...

Imi simt burtica jos, jos... ce-o fi? Tot tare, dar nu am contractii. S-o fi ingrasat Piersicuta al meu peste noapte?

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ral eli, daca te doare spatele si durerea se duce pe picior, e de la nervul sciatic. eu am avut asta si te cred, e naspa rau durerea. poti face injectie cu piafen sau no-spa cu scobutil injectavbil. sau macar un supozitor cu scobutil.

Adi +32 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Burtici ma puteti ajuta si pe mine cu cateva detalii, cele care ati trecut prin asta. Eu am depus doar pentru alocatia copilului ( stiu ca se depune in 30 zile), dar pentru indemnizatie cand trebuie depus si unde? Altceva mai trebuie facut?

Mami de ANDREEA LAVINIA - 16 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Buna dimineata fetelor
aoleo...BraveGirl e clar ca dupa ce ai patit tu acum eu ma patucizez. Ca si eu am intrat intr'o mica febra de shopinguiala si doctora imi spune de fiecare data sa stau linistita si sa nu fac efort, nici macar mers prea mult, da' eu nu o bagam in seama. Cred ca ma reorientez.
ai grija ce faci... suna dr... ai dureri? aoleo... imi vine iar sa plang... hormoni de gravi..

pupici pe burtici :*:*:* 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Burtici ma puteti ajuta si pe mine cu cateva detalii, cele care ati trecut prin asta. Eu am depus doar pentru alocatia copilului ( stiu ca se depune in 30 zile), dar pentru indemnizatie cand trebuie depus si unde? Altceva mai trebuie facut?

Din cate stiu eu la Asistenta sociala se depun ambele cereri... dar asta din ce am citit de pe net... asteapta sa raspunda cineva cu mai multa experienta. si eu o sa vreau sa ma interesez de indemnizatie, deoarece eu sunt studenta la stat zi si nu aveam nicaieri carte de munca so... trebuie sa vad daca eu beneficiez sau nu deoarece am citit ca si da si nu... acum tre' sa caut la sector 4 pe unde au astia asistenat si sper sa dau de un functionar dragut ca la cum sunt saracii acum cu grevele si nebunia mi'e ca ma iau la 13-14

pupici pe burtici :*:*:* 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Stimulentul lunar pentru cre#351;terea copilului pān#259; la 2 ani - 100 lei/lun#259;. Asta ce este? Depune toata lumea? Eu nu prea inteleg din ce scriu astia pe site-ul sectorului 6.

Mergi la inceput