Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(130)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Corina, sa fie cum vrei tu!! Oricum, iti tin pumnii. Sa mergi la dr chiar daca se opresc contractiile.
Pentru mine ideal ar fi sa se fisureze/rupa membranele acasa. Asta a fost punctul cel mai neplacut de la spital.

Beatrice, multumesc! Haiduc pare destul de popular, poate chiar e prea ocupat sa mai primeasca pe cineva asa tarziu? Perioada sarbatorilor insemnand dupa 20 dec, nu?:)

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

So, dc stau la orizontala e ok, dc ma ridic, cam la cateva minute se uda tamponul zilnic si trebuie schimbat. am dureri, dar nu mari. Ma bag la dus si sa ma spal pe cap, apoi ma aranjez si plec spre spital.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Vasari, incearca, au fost fete care s-au dus pe ultima suta de metri si le-a acceptat. Cred ca se potriveste mult si personalitatii tale, fiind asa, mai finutzNu stiu cine scria de la odisee ca nu este in perioada sarbatorilor, uite, Corina ar putea sa-l intrebe ca tot se duce acum la spital(eu ajung abia marti la el). Corina, sa ne tii la curent!

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Corina, l-ai sunat pe Haiduc? Ce are de spus vis a vis de ce ti se intampla?

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Corina suntem langa tine

Spune ne ce se mai intampla, SUCCES!!

Ana, 36+, mami de Matei

AMR 3 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Eu m-am tezit la 8.02 brusc, ca m-am simtit uda. am pus mana si m-am blocat. Aveam pijamaua uda. Dau sa fug la baie si mi se pune carcel. Ma vait de durere, ajung la baie. Ma uit: pijamaua uda si secretii muuullte ca albus de ou (scuze de detalii). Acum astept, sa vad ce sa fac. Ma doare rau ca la ciclu, dar poate trece Eu nu vreau sa nasc decat pe 20. Zau ca n-am facut baie, n-am facut nebunii, doar shopping intens
Mai stau putin si ma duc sa ma spal pe cap si sa-mi aranjez parul, sa fiu mumoasa, in caz de se complica lucrurile.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Corina, tinem pumnii si pumnuletii stransi sa fie bine, oricum ar fi ! Of, asa m-am emotionat! Tu esti prima din odisee care ne-a dat asa vesti. Celelalte fete au fost luate mai pe nepregatite .

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Corina, chiar vroiam sa-ti scriu ca ai alergat prea mult ieri.

Fetelor,am o retinere cu epilatul. Lasand la o parte contractiile, categoric jos aplic lama ca n-am ce face in cazul meu, dar acum mi-e frica sa ma epilez pe maini, picioare cu ceara ca venele sunt foarte sensibile. Voi n-ati avut probleme, nu?

Inca nu am vergeturi, m-am tot dat cu o crema frantuzeasca zic eu, foarte buna, insa de cateva zile ma mananaca asa tare burtica!!!Ieri noapte m-am trezit ca nu mai puteam de mancarime si ma gandeam ca am facut vreo intoxicatie alimentara.

36+
37 ecografic

Beatrice, si pe mine ma mananca burtica destul de tare si ma gandeam ca probabil e pielea care se tot intinde saraca. Pana cand sa reziste si ea? SI eu m-am dat tot timpul ba cu creme, ba cu uleiuri (din cele pentru burtici).
Si de vergeturi inca nu pot sa zic nimic, sotul meu zice ca nu vede pe burtica mea niciuna. Bine, dupa cum se vad pe picioare si pe fund (astea-s mai vechi, e drept), poate acum ma sare faza cu vergeturi.

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

fetelor care nasteti cu dr Haiduc, stiti cumva daca dr ia nasteri intre Craciu si Sf Ion?

+25 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Inca sunt acasa. sotul s-a dus la Ikea, c ami s-a pus pata pe un pat, sa am in ce dormi cu Patrick in camera. am dureri f suportabile, lichid nu stiu dc mai pierd, ca pana acum am facut baie. Inca n-am sunat medicul, ca sa nu ma trimita urgent la spital, iar eu trebuie sa ma aranjez.

==========
Corina

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Corina, ma bucur ca ai preocupari de-astea pe final.:)) Imi aduci aminte de mine - curatenie si baie f linistita. Bine, la cumparaturi nu ma gandisem.
Imi inchipui ca o sa ai cu totul alte griji, dar daca iti aduci aminte intreaba-l si daca mai accepta sarcini de 33 sapt.:)

Eu in dimineata asta am citit despre Filantropia, azi-noapte nu am putut dormi de ganduri - total neproductiv dealtfel. M racita, sigur e bronsita.:( Iar eu tb sa plec si la cursul de mozaic, poate reusesc sa-mi mai ridic moralul acolo.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

Mergi la inceput