Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(130)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Pissi la Arcadia vei naste? Cu ce dr? Si eu tot acolo as vrea.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

ma omoara de 2 zile niste dureri de spate, de fapt mijlocul in dreapta, si se duce durerea in jos pe picior

pissi stai linistita , nu esti tu prima pacienta a ei: mai ales ca zici ca e la privat nu angajau eu orice medin, e in joc reputatia lor, plus ca la operatie ei lucreaza in echipa. ca sa te linistesti nu te poti interesa de ea ?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex
Respectiv asta pentru fetele interesate: http://www.amazon.co.uk/Summer-Infant-Digital-Video-Monitor/dp/B001NAATW0/ref=pd_cp_by_2. Am optat pentru el pentru ca are zoom si se poate roti camera de la distanta, din monitor.
29+

Sorina, poti sa faci o poza sa vad si eu cum se vede ziua / seara (cand e mai putin luminata camera)? Si noi suntem in cautari si e multe de studiat...

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Symo, nu ma las
Eu o scot in scoica. Nu concep sa transport altfel copilul cu masina. Arianna a mers fara scoica/scaun cam de 3 ori pana acum, cd am lasat-o cu mama la mare la apartament si a trebuit s-o duca la doctor. In rest nu a mers niciodata cu noi fara sa fie in scoica/scaun....a, a mers o data cu taxiul in vacanta. In rest, am preferat sa inchiriez masina in concediu, ca sa am scaun.
Eu cred ca m-am molipsit de la sot, care numai la concediu se gandeste. Are vise marete, de parca eu plec si las copii Cu Arianna am iesit prima data din tara, cu avionul in mai, de ziua mea. Dar acum nu ma incumet sa visez, ca na, cu 2 copchii pe avion e greu. Noi suntem mai nebuni. tineti minte prima ninsoare nasoala de anul trecut, din Decembrie? Noi in ziua aia, cu cod, am fugit cu masina cu Arianna de 1 an si o luna, in Budapesta si Viena ...am zis ca dc reusim sa iesim din tara, avem noroc, dc nu, ramaneam pe undeva, prin tara.

Edit: haha, am scris eu o scot Am inebunit, clar. Deci IL scot.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

symo eu o sa-l scot in landou. initial am zis ca doar in paturica dar dc e frig sau ninge/ploua, mai bine e in landou

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Pissi,! Cu starile pe care le ai, te pot consola ca sunt prezente la toate burticile... Ganduri, agitatie, temeri, nesomn etc. Sfatul meu(pe care il aplic si la mine) e sa te gandesti doar la momentul vostru in 3, cand veti fi acasa si va fi totul frumos, cald, asteptand sarbatorile de iarna si bucarandu-va de mica voastra minune.
Victoria, multumim pentru album!
Raportez final de calcat 10 tinute de interior, nu stiu de cate voi avea nevoie in spital, astept detalii de la burtici, oricum, sa nu-mi spuneti pe "bucati", cate din alea si cate din celelalte, ci direct tinuta... ca eu deja le-am sortat. Dar cate ma sfatuiti sa iau in spital, avand in vedere ca ma lasa cu bebe in camera si cu hainutele noastre? Sa stiu daca mai calc sau sunt suficiente cele 10. Va multu in avans!
In alta ordine de idei, cine zicea ca bebe creste in fiecare saptamana f mult?? Ca eu am o burtica mega tare, dar nu e contractie, ci ii simt fundul copilului, spatele...stiti voi ce vreau sa zic... Si parca mi s-a mai marit un pic, fata de saptamana trecuta. Of, nu mai rezist, va pup pe toate si va doresc un somn super linistit, din cate vad, toate avem nevoie de asta. Ne "vdm" la cafea, sunt curioasa care burtica va fi mai harnica!
Ah, Andreea, poate tragem o vizita la targul de Craciun, in Viena!
Ral_eli, castanele sunt super bune, mai bune coapte decat fierte, intr-adevar, dar cum nu am dispozitia sa le "crestez" pe fiecare in parte, m-am multumit si cu ele fierte. Nici ai mei socri n-au mancat castane, never ever si le-am promis un sac. Mai vrea cineva? Am "pile" la o plantatie de castane, langa Tg Jiu... Sunt dulci si pufoase!
Ioana, striga catalogul! Cu toate ca eu cred ca sunt la "Dansez" multe din ele.
M-am intalnit azi si cu Eliza_cri, e bine si era tare dezamagita de maternitatea din Craiova, unde i-au cerut pana si ata pentru operatie, si bisturiu, si de toate, de fapt. Eu am ramas masca, sincer...
Allexxia, am uitat sa te ! Am trecut ieri prin Craiova si am vrut sa te sun.
Gata, fug in pat! Va !

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Eu il scot in landou, am unul special pentru asta. O sa-mi aduca mama si scoica pentru masina, a cumparat-o si e la Viena, o s-o am cand ne intoarcem acasa, dar stiu de la nepot, ca eu l-am scos din spital si i-am luat landou special pentru scos din spital, cu tot necesarul si a fost super bine. A dormit bebele pana la Tg Jiu fara stres. Si drumul a fost groaznic, ca era plin de gropi.
Symo, ne "epilaram" in aceeasi zi? Eu ma simt super "cheala", pacat ca nu mi-o mai vad. I-am cerut cosmeticianei oglinda, sa mi-o vad si eu gravi(umflatica, adica), ca pana acum, in ultimele 2 luni, nu am mai studiat si inspectat nimic in zona. Dar dureros procedeul de azi, sunt curioasa cum va fi data viitoare, fara burtica la purtator.
Pupici, fug in pat.

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Hai ca v-am speriat si v-ati facut aparitia ... imediat treceam la absente ...
Msymo eu pe bebe o scot in landou ...cred ... chiar ca mare dilema ... am landou de la carucior , landou de mana si scoica ...dar landoul de mana mi se pare cel mai "safe" e foarte protector...
Ana , si eu sunt pe "dansez" conectata...praf editia asta ...asta numesc ei "vedete" ...hmmm

Fericita 36+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Aaaaaa....
Toata lumea este invitata la un castron cu floricele cu cascaval si la un pahar mic de cola (avem si fresh de portocale cu lamaie dc vreti ) ....pentru ca de cateva minutele am intrat in saptamana 38!!!

Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Symo, nu ma las
Eu o scot in scoica. Nu concep sa transport altfel copilul cu masina. Arianna a mers fara scoica/scaun cam de 3 ori pana acum, cd am lasat-o cu mama la mare la apartament si a trebuit s-o duca la doctor. In rest nu a mers niciodata cu noi fara sa fie in scoica/scaun....a, a mers o data cu taxiul in vacanta. In rest, am preferat sa inchiriez masina in concediu, ca sa am scaun.
Eu cred ca m-am molipsit de la sot, care numai la concediu se gandeste. Are vise marete, de parca eu plec si las copii Cu Arianna am iesit prima data din tara, cu avionul in mai, de ziua mea. Dar acum nu ma incumet sa visez, ca na, cu 2 copchii pe avion e greu. Noi suntem mai nebuni. tineti minte prima ninsoare nasoala de anul trecut, din Decembrie? Noi in ziua aia, cu cod, am fugit cu masina cu Arianna de 1 an si o luna, in Budapesta si Viena ...am zis ca dc reusim sa iesim din tara, avem noroc, dc nu, ramaneam pe undeva, prin tara.

Edit: haha, am scris eu o scot Am inebunit, clar. Deci IL scot.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 37+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Al meu barbat se vede la schi in ianuarie, adica el pe partie si eu la baza cu copchilul in brate....
Dar sincer, daca Diana va fi cumintica nu vad un impediment, tot laptele ala i-l dau, singura pb este bagajul...care se va TRIPLA.

Symo 38+ Diana Nicole
AMR 5 ZILE

Mergi la inceput