Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(130)
Raspunsuri - Pagina 13
ioanast spune:
Multumesc frumos celor care mi-au raspuns. Ati reusit sa ma mai incurajati.
Pana la urma scopul ar fi sa ajung macar la 36 de saptamani, dupa aia cred ca sunt ok. Doctorita a zis ca daca e totul ok o sa facem cezariana intre 15 si 20 noiembrie.
Eu deja si daca sunt ultra ocupata tot intru zilnic pe forum sa vad daca nu cumva a mai nascut cineva. Asta e, am intrat in perioada "fierbinte". Pupici!
34+
si mami de Irina (10.02.2007)
Madanic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Joy, multumim. ![]() Madanic, si eu la fel... duc f bine sarcinile. Nici cand am mers la spital sa nasc nu aveam colul deschis sau scurtat. Dar la mine e altfel, fetitele sunt micute amandoua, desi eu am 1,70, iar in familia sotului toti bat spre 2 m. Sper sa fie si de data asta bine, multa sanatate. ![]() Amelia, AMR 2 saptamni de job. In cazul in care nu te hotarasti ca a ajuns.:)_ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33 |
problema la mine e ca in ultimele 4 saptamani bebei iau in greutate precum Fat Frumos. Si cu cat stau mai mult cu atata se fac mai mari. Asta este ma resemnez, cu o noua cezariana sper sa vina laptele mai repede de data asta.Eu acuma pun la punct cu cine las fetita cat stau in spital, ca tati vrea sa fie cu mine iar si eu bunici nu am la indemana.
N-am facut bagaj de spital, si asa nu prea am ce pune in el. Nu imi trebuie decat hainutzele lui bebe de iesit din spital si haine de schimb pentru mine. In rest totul imi dau acolo de la chiloti pana la periuta de dinti.
Am vazut ca cineva se gandea sa ia trolerul, eu iau doar un diaper bag cu haine si camera video/foto.
Si cum de abia acuma m-iam adus aminte ca intreba cineva de ce un e voie cu lac de unghii la cezariana. Exista un senzor de monitorizare a nivelului de oxigen din sange, probabil ca in Romania il monteaza frecvent la cezariana. Aici nu mi-au pus, eu aveam lac de unghii rosu inchis
Senzorul este un led rosu prins de o bucatica de leucoplast, i-au pus Isabellei in cele doua randuri cand am fost la ER cu ea. Nu putea sa respire ca lumea si au pus sa o monitorizeze.
la toate fetele, in special pe cele care au probleme sper ca toti ursuletii sa fie rabdatori si sa ajunga la termen. Pun o vorba buna la bebe al meu sa le de-a ceva rabdare de la el, ca se pare ca are destula, poate asa ajung si eu sa nasc la timp.PS. Ioana_ast, nu te supara prea tare pe Bogdan, l-a cam ajuns stresul de pe urma acuma ca s-a trezit cu toate in capul lui, l-am tras eu un pic de urechi
sper sa tina colul si sa fie rabdator si ursuletzul tau.Madalina
mami de
Isabella Andreea si
37+ 
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 1 saptamani dar mai sigur 3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
Ioana_Mami spune:
Mai da ce e linistea asta pe aici azi?
Nici n-a venit bine weeknedul si ati si fugit??Unde mai umblati cu "burta la gura "

Ia ca acus ma supar si scot catalogul....
Fericita
36+
Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?
Madanic spune:
| citat din mesajul lui Ioana_Mami Mai da ce e linistea asta pe aici azi? Nici n-a venit bine weeknedul si ati si fugit??Unde mai umblati cu "burta la gura " ![]() ![]() ![]() Ia ca acus ma supar si scot catalogul.... Fericita 36+ Raisa Maria................................................................ AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ? |
Eu, n-am fugit ca-s la servici. Si la mine "burta la gura" e la propriu, ca mai are putin si-mi da stomacul afara. Ma gandesc serios sa inghit un semn de "Wrong way".
Madalina
mami de
Isabella Andreea si
37+ 
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 1 saptamani dar mai sigur 3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
ral_eli spune:
si eu sunt prezenta
caut o reteta de mancare pe net, ceva cat mai usor si mai repede. vine sotul si azi nu m-am simtit in stare sa fac nimik dar ceva tot trebuie sa-i pun pe masa
33+
BraveGirl spune:
Eu vin dupa o repriza de ...shopping ![]()
Am fost in Bricostore, apoi in Ikea. Acolo m-a sunat sora mea ca am aviz de la posta ca mi-a sosit comanda de la Next. Asa ca ne-am suit in masina, am adus-o pe Arianna acasa si am fugit repede in capatul celalalt al orasului, la fosta adresa, sa ridic coletul de la posta. Am fost tare incantata de lucrusoare, pana am observat acasa ca o vestuta e putin desirata 
Apoi am fost in Real sa luam de mancare, si desi am luat 3 nimicuri, am platit o caruta de bani
am luat si eu scutece Huggies, ca prea sunt la moda printre ursuleti ![]()
Maine mai trebuie sa merg la cumparaturi, ca n-am terminat azi.
Am contractii, dar nu ma las eu asa usor.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
37+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
pissi78ro spune:
Si eu sunt pe aici. Va citesc tot timpul, dar dureaya 15 min pana se deschide o pagina.Ma dispera internetul asta de acasam iar cum la serviciu nu mai merg...De aia parca nu ajung niciodata la sfarsit si nu mai apuc sa raspund pt ca uit ce am citit in 5-6 pagini. Of!!!
In ceea ce priveste...depresia
, cred ca mi-am atins maximul stiut de mine zilele astea. In primul rand nu pot sa dorm noaptea si mai ales de cand iau cate o pastila de Elevit, parca ma agita. Nici nu stiu ce sa fac...as ranunta la ele.
Si am continuu tot felul de ganduri, ca bebe nu va fi bine, ca daca va avea ceva, ca daca operatia nu va reusi. Ma apuca o stare de plans continuu. Eu am schimbat si doctorita, pt ca nu imi dadea incredere ca ar veni la nastere (eu ma duc la privat), nu ma retinea niciodata, nu retinea ca vreau cezariana, ca nu stie ce o sa faca atunci etc. Am schimbat cu o dr. mai tanara care e angajata la spitalul privat si imi acorda timp, imi explica si, mai ales, va veni la nastere. Dar acum...mi se pare ca e prea tanara, am inventat ca daca nu a mai facut nici o operatie pana acum si eu sunt prima, daca nu reuseste si mai ales daca se intampla ceva lui bebe.

Gata cu vaicareala. Ma scuzati daca v-am zapacit, mi-am zis si eu offul. Eu nu sunt asa, sunt de obicei f optimista, ii ridic pe altii si sunt un sprijin pt clientii mei (inca mai lucrez la cabinet). Acum am asa o pasa.
In camera Ursuletei nu am reusit sa termin, parca nu am mai inaintat deloc, tb sa se ocupe sotul cu eliberarea camerei (adica mobila) si apoi sa varuim, sa pun tapet. Mobila vine la sf. de luna. Nici nu stiu ce tb sa mai fac si sa mai cumpar, sunt tare confuza.
Of, girls, va multumesc ca sunteti si mai citesc si eu alte pareri, mai invat si mai schimb opinii.
Ahh, si maine am taierea motzului fetitei nashilor mei. Iar petecerea va fi la noi acasa pt ca ei nu au loc in apartament, iar noi la casa nu avem probleme. Aici am facut si botezul fetitei lor. Sper doar sa rezist si sa arat cat de cat prezentabil sa nu sperii invitatii. Am sa va trimit poze.
Va pup si ma scuzati daca am scris prea mult.
P.S - am 29 saptamani si 6 zile, dar nu mai am rabdare sa schimb
28+
Roberta
MSymo spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Eu vin dupa o repriza de ...shopping Am fost in Bricostore, apoi in Ikea. Acolo m-a sunat sora mea ca am aviz de la posta ca mi-a sosit comanda de la Next. Asa ca ne-am suit in masina, am adus-o pe Arianna acasa si am fugit repede in capatul celalalt al orasului, la fosta adresa, sa ridic coletul de la posta. Am fost tare incantata de lucrusoare, pana am observat acasa ca o vestuta e putin desirata ![]() Apoi am fost in Real sa luam de mancare, si desi am luat 3 nimicuri, am platit o caruta de bani am luat si eu scutece Huggies, ca prea sunt la moda printre ursuleti Maine mai trebuie sa merg la cumparaturi, ca n-am terminat azi. Am contractii, dar nu ma las eu asa usor. ========== Corina Mamica de Arianna Maria si 37+ ![]() POZE CU PRINTESA BEBE2 |
Corina, bag de seama ca nu te lasi....vrei sa le facem cunostinta la bebei, miercuri!
Si eu vreau sa ajung maine la ikea sa iau niste rame foto colorate si poate un covoras pt camera fetitei.
M-a mancat in cur, pe romaneste, sa ma uit la filmulete cu cezariana pe Youtube si m-am pus pe un plansssss, iar pitica asta se foieste de mama focului.
Symo
38+
Diana NicoleAMR 5 ZILE
MSymo spune:
Astazi am fost la defrisare si a durut rau, am fost si stresata sa nu se intample ceva, mi se parea ca e prea fierbinte ceara etc, dar pana la urma sunt cheala peste tot.
Luni am pedi si manichiura, merg la consultatia preanestezica si la preot si gataaaaaa, asteptam ziua de miercuri.
Tati a iesit mai devreme si eu i-am zis ca m-am saturat singura in casa, iar el: pai de asta vine Diana, sa nu mai stai singura! 

Spuneti si voi, halal raspuns.
Voi in ce scoateti copilul din spital? Cos, scoica, landou sau pur si simplu in paturica?
Mie nu-mi vine sa dau 4-5 mil pe un cos pe care nu-l mai folosesc dupa.
Azi n-am vazut-o pe Ratusca, ce-o fi cu ea?
Symo
38+
Diana Nicole
AMR 5 ZILE