Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(130)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mirunail simte pe bb f jos.. e cu multe contractii si dureroase si BH..ia no spa magneziu si ..repaos..dr a zis ca nu crede ca ajunge la termen...si in plus a si racit...a spus ca revine cand poate..ca "nu scapam noi de ea"

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Sugubina sper sa mai stea bebitele acolo la caldurica pana la 3 kg bucata.
Miruna sa treaca contractiile!
ALEXA1985 sper sa aduci minunea cat mai repede acasa si sa va aduca numai bucurii!

Fetelor sunteti minunate! Va pup si va trimit cate un buchet imens de !

Cris mami de Teodora si 37+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

miruna sugubina fetelor aveti grija de voi.
offf, sper sa fie bine

symo este prima pe lista, da?? sa nu va bagati in fata

doura dar tu cum te simi? esti bine?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Sorina, multumesc pt urari!
Yarrina, si fata mea e pe col si apasa si da din picioare, dar daca nu ai contractii e ok.poti lua no-spa preventiv.
joann ce-o mai face?
sugubina, gravida cu gemeni baieti era la municipal si cand am fost eu sapt trecuta. ma bucur ca puficele sunt deja de 2 kg, e o superveste. stai cuminte ca nu nasti asa curand!
ioanast, incearca sa nu stai aplecata in fata la birou, se deskide colul. este pozitia cea mai periculoasa pt col. asa l-am deskis eu. crede-ma, nu o sa-ti placa sa ti se recomande repaus la pat.

moshulik, pupam mama si fata!

Adi +32 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Cum sa nu ajunga la termen Miruna? TREBUIE! Nu este acum in sapt 36?
Si eu de 2 zile stau numai la pat, cu contractii.

35+
36 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

cine a luat sutien de la astrateax: ese de bumbac? macar partea interioara?

Adi +32 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Schimb semnatura din seara aceasta!
Doamne, ajuta-ma cu inca o sapt!
Dati pe protv

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Back home!
Elfica, ! maine merg la Prislop, langa Hateg, la mormantul lui Arsenie Boca... sa ma rog in liniste pentru sufletul meu, iar duminica merg la spovedit si la impartasit. Pentru mine tot ce-am facut si ce voi face urmatoarele zile, au facut parte dintr-o lista obligatorie. Clar eu si omul meu nu suntem binecuvantati de Dumnezeu, el nici atat, ca e departe de a fi un crestin ortodox... Ma rog la Dumnezeu sa il tina pe bebe in burtica, macar pana duminica seara, ca sa am si eu timp pentru a ma "curati" de pacate.
Legat de sfintirea casei, cand ajungem la Bucuresti(peste vreo luna), o sa facem sfestanie, obligatoriu.

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Deci gata cu epilatul, cu unghiile... ma apuc de calcat, ca deja intru in panica. L-am sunat pe doctor si m-a speriat putin. Dupa el(i-am spus ca mi s-a "lasat" burtica si ca am contractii in fiecare zi), cel tarziu saptamana viitoare, nasc. L-am rugat sa ma lase macar pana marti acasa, mi-a zis ca nu, apoi m-a intrebat dc ar avea cine sa ma aduca, in caz de... dar ca ma supun unui risc. In fine, eu am incredere ca se va face voia lui Dumnezeu si asta e, ce va fi, va fi.
Am 5 pagini de recuperat, apoi pun la fiert niste castane, ca nu mai am timp sa le bag la cuptor si dupa asta, ma apuc de calcat si bag la spalat aparatoarele de pat si plapumica(stiu ca n-o voi folosi, dar na, sa fie spalata).

Ana
37+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Multumesc ptr laude...am dormit asa linistita vreo 3 ore ...ce bine imi face sa ma duc la doctor
Cris , ia tine tu motatele alea pitite...Motate imi trebuie mie ?!?Eu mai am nevie de 3 luni sa ma oibisnuiesc ...
Ukume ...cred ca starea pe care o am e de nedescris si sigur ne napadeste pe toate...Imi e o teama teribila ..chiar ieri vorbeam cu sotu ca acu nasc ..si poi vin cu bebe acasa , bebe definitiv care o sa stea cu noi vreo 20 ani ...el saracu mi-a zis ca stie , ca e constient ...dar eu ma uitam la el de zici ca a fost bunica gravida 9 luni nu eu ...
Astept cumintica...
Aaaa...fetele care nasteti la Cantacuzino , vedeti ca nu au anestezicul ptr peridurala ...trebuie cumparata si trusa si substanta.
Pupici la toate ursoaicele!

Fericita 36+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput