Burtici de nov-dec2010 - FELICITARI LIDIA_P(130)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Multumesc.

Citat:
citat din mesajul lui lore76

criss nu te mai fi trista ca nu e bine pt bebe, pune o comedie sa-ti treaca starea asta

alexa ce frumusica e bebelina ta, o sa ia cat trebuie in greutate si o sa vina acasica repede, o sa vezi

Lore 30 + &

Mami de ANDREEA LAVINIA - 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Ioana_mami, felicitari pt bebelina grasuta. O asteptam cu drag in barlog Sa ne tii la curent cu starea ta, sa stim cand sa scoatem agitatele. Oare Symo va fi urmatoarea mamica din odisee? Eu intru in panica cand ma uit la AMR lui Symo, desi mai am pana la termen. Am fost la serviciu, am stat plecata 4 ore si sunt obosita de zici ca am lucrat toata ziua. Acum stau in pat de vreo ora si am contractii ...ciudate, ultimele doua au fost numai pe dreapta. anterioarele 3 au fost toata burtica. Sunt putin dureroase ambele tipuri . Am luat no-spa si magne b6, sper sa ma lase.

Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Multumesc.

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Citat:
citat din mesajul lui ALEXA1985

Neata burtici,
Am venit si eu cu vesti de la spital. Bubusorul meu frumos a ajuns la 1820 gr ( a luat 70 grame de ieri pana azi). In cateva zile ii dau si ei drumul acasa. Mananca si cate 45 ml la o masa, deja e fata mare. Va multumesc pentru comentariile si urarile de bine. Am mai pus cateva poze cu ea. Va pup.

Alexa,ma bucur enorm sa aud asa vesti minunate
Daca ia in greutate asa bine, in cateva zile, cel trz miercuri, vei lua bubusorul acasa . Este superba, sa va traiasca si sa va bucurati de ea

Claudia 35+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Ana, spor la pregatiri, sigur va fi impresionat bebe de cat de frumoasa e mamica lui la prima intalnire Imi aduci aminte ca ar trebui sa mai fac si eu cate ceva in sensul acesta

Ioana_mami, mult a fost putin a mai ramas Noi suntem alaturi de tine, gata sa facem galerie. Felicitari pt vestile bune de la ecograf.

Acum cateva chestiuni administative: am incercat sa adaug cateva poze de la cea mai recenta intalnire in album, dar nu prea mai e loc. Daca aveti propuneri, astept

In al doilea rand, ar fi frumos sa mai facem un cont/album pentru pozele cu micutii ursuleti. Daca vreti il fac eu.

Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Crisis: E firesc sa fii un pic depresiva astazi, dar incearca sa nu te gandesti decat ce turnura deosebit de frumoasa a luat viata ta dupa incheierea casniciei tale! Relatia aceea s-a dovedit ca nu a fost sa fie, asa a vrut Dumnezeu... Ati incercat totul pentru a avea un copil si nu a fost sa fie! Dupa aceea, imediat darul Domnului a venit! Jumatatea ta urma sa fie alta, gandeste-te ca ai un om minunat langa tine! Cati barbati ar accepta langa un copil infiat si l-ar trata cu toata afectiunea? Si apoi si-a dorit si un copil alaturi de tine! E de apreciat, asa ca tot raul din fosta casnicie a fost inlocuit, incat sufletu-ti sa simta mangaiere! Esti o femeie implinita, stii sa apreciezi si mai bine bunatatea si grija celui de langa tine si, lucru mare, Dumnezeu ti-a dat doi ingerasi minunati! Sa va ocroteasca Dumnezeu pe toti si sa va indrume pasii pe cai alese!

SimonaMaris: Ma bucur ca si la tine Dumnezeu v-a aratat calea! Erati in cumpana, nu stiati ce sa faceti, era greu si sa traiti cu regretul ca puteati avea o viata deosebita acolo, iar daca ramaneati in Romania, refuzand oferta, se alegea praful. Asa, v-ati dus si acolo, ati luat decizia in cunostinta de cauza, nu aveti regrete, e clar ca e mai bine aici! Ma bucur ca si tu imi impartasesti parerea cu spoveditul, impartasitul si sfintitul casei. Sper si eu sa duc la bun sfarsit planul, sa nu fiu buna doar din gura.... Din pacate, abia in week-end-ul viitor am putea rezolva acestea, ca in acest week-end sotul nu e langa mine si biserica la care mergem noi e un pic mai departe si mergeam cu masina. Sper ca bebelina sa astept cumintica in burtica :)

pentru toate burticile cu griji, suparari si emotii! Incet incet se vor inmulti vestile despre bebeii proaspat nascuti! Doamne, ai grija de toti copilasii si de noi, mamicile!!!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Crisis, . Cel mai important este ca ai depasit toate incercarile si ai gasit drumul cel bun, alaturi de cineva care te merita Si cred ca mica minune de la tine din burtica este confirmarea.

Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

la noi inca lucreaza la tevi de apa pe toata strada..si sunt anuntate multe opriri de apa....nici nu vreau sa ma gandesc...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

sugubina este tot in spital...puficele au 2 si 2.2 kg..TA 13..col deschis la exterior..face dexa,scobutil,no-spa si gynpiral ..maine ii aduce fratele ei laptopul si ne mai spune ea detalii

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu

Mergi la inceput

Sugubina: Suntem alaturi de tine si de puficele tale! Ne gandim cu drag la voi si va tinem pumnii sa mai cresteti putin pana sa vina micutele pe lume! Stim ca ne citesti si asteptam vesti de la tine, cand vei putea! Speram sa fie numai vesti bune!

37+

Mergi la inceput

Fetelor, ma retrag de pe net, ca incerc sa dorm putin. As vrea sa pot sta diseara la Dansez pt tine si fara nani, sigur nu voi putea. Pe maine!

37+

Mergi la inceput