Fluturasi de martie-aprilie 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Vad ca nu mai e nimeni, ma duc si eu pe canapea langa sot la pana o fi sa mergem sus la nani , dar cred ca in curand ca ma simt obosita, nu prea am dormit azi noapte de grija rezultatelor de la analize.

Noapte buna burtici cu bebici!

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Miki, felicitari pt vizita la dr. Cred ca e tare bine sa te asigure dr ca e totul cum nu se poate mai bine.
Cat despre cadit si masute, la acelea de care spui tu m-am uitat si eu pe net. Mi s-au parut intr-adevar folositoare, ca au si sertare, cate 3, 4, o folosesti si mai tarziu pe post de sifonier. Mi se par o idee cam scumpe, pe la 800 de lei, dar na', nici toate degeaba nu merge .
Ma intrebam insa de cadita, pana pe la ce varsta ai folosit-o?

12
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

eu am avut 2 cadite,prima a fost foarte utila si ocupa foarte putzin spatziu,am folosit-o pana la 6 luni,a2a pana la 1 an cred..nici nu mai tzin minte,mie var cu cadita incorporata nu mi-a placut.eu vroiam cat mai mult spatiu in camera copilului si ce am vazut eu atunci erau cadite mici si nu am vazut rostul sa dau atatzia bani si sa trebuiasca sa iau alta,am ales var mai economica

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 18+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

hello fetele
abia acum am terminat de citit si am zis sa scriu si eu cate ceva ca nu mai apaucasem de ieri. Am fost azi din nou la control ca m-am apucat de merg la doi doctori, imi place tare mult de amandoi si nu-mi vine sa ma las de nici unu...poate prind pe vreunu din ei de garda cand nasc...cine stie

de data asta am vazut-o si mai bine pe mamarutza noastra ne-a aratat fata , dar ne-a aratat si fundu' de am reusit sa-i vedem clar cele trei liniute care ne confirma clar ca e fetita, forate bucurosi suntem si foarte fericiti ptr Petra noastra.

yasmi iti ziceam ca azi mai merg o data si la 20 sapt si o zi are 300gr, deci de sambata pana azi a mai pus 40 de gr. acu nu stiu ce sa zic dar sigur n-are rost sa=ti faci griji

mi-e un somn de mor
a si pe mine de o saptamana va ziceam ca ma doare stomacul foarte tare seara,mi-a zis doct azi ca e gastrita, ca am inceput cam devreme si ca o sa fie mai greu mai incolo si mi-a zis sa iau dicarbocalm , sa nu stau cu durere sa nu fac ulcer. Apai nu stiu ce sa zic dar stiu si eu ca e ok dicarbocalmul in sarcina

cam atat acum , sper sa reusesc sa fac si eu un scan cu poza din seara asta ca se vede foarte furmos capsorul si fata din profil, va anunt cand o pun sus poza

va pup acum ca pic de somn
pupici si ne auzim maine

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

dragile mele burtici,am intrat acum sa va spun ce am facut azi la doctor,ca maine lucrez si sigur nu o sa am cand sa intru.
sunt foarte fericita ca bebele meu e bine,foarte bine de fapt,mi a zis doctorul,are 200 de grame,12.38 cm si nu mi amintesc acum sa va mai spun masuratori dar e super bine si are 17 saptamani si 5 zile dupa eco,eu stiam ca sunt 17 si 3 dar inca si mai bine si e un baietel in principiu dupa cum a vazut el.
asa ca sunt super happy si m am linistit acum...sunt in cautare de cel mai frumos nume pt baietelul meu drag si scump
va pe toate si mi pare tare rau ca nu pot sa intru si eu mai des sa vb cu voi in direct..dar o sa vina si vremea aia!cand ajungem in ro,nu o sa va mai scapati de mine

17 saptamani de fericire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Miki, felicitari pt vizita la dr. Cred ca e tare bine sa te asigure dr ca e totul cum nu se poate mai bine.
Cat despre cadit si masute, la acelea de care spui tu m-am uitat si eu pe net. Mi s-au parut intr-adevar folositoare, ca au si sertare, cate 3, 4, o folosesti si mai tarziu pe post de sifonier. Mi se par o idee cam scumpe, pe la 800 de lei, dar na', nici toate degeaba nu merge .
Ma intrebam insa de cadita, pana pe la ce varsta ai folosit-o?

12
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

da, cam atat am dat pe ea..cadita n-am folosit-o mult pt ca nu mai incapea bebe, vlad a fost tare voinic, crestea intr-o luna cat altii in zece cred ca primele 3-4 luni am folosit cadita, insa a fost de mare ajutor ca nu trebuia sa te apleci si dupa nastere orice efort e suportat mai greu ca ai dureri. dupa ce scoti cada o folosesti ca dulapior, e f incapatoare, bagam in ea cat intr-un sifonier iar tavita de schimbat scutec ramane in continuare si o poti folosi cu succes pana la cat reusesti sa-l tii locului acolo, 1 an, 2. eu la 1 an ne-am mutat la ai mei si am luat sifonierul, de ea n-am mai avut loc,, prin urmare de atunci il schimb pe vlad pe pat..e mai greu ca trebuie sa stai aplecata. dar cumnata mea o folosea si la 2 ani

mami de Vlad 09.04.2009 si 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Lauriciu, felicitari ptr vestile bune si ptr cuculetz

fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Strumf, ma bucur ca ti-au iesit toate analizele bune
Si eu mi-s moldoveanca

fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Miki,felicitari ptr bebelina jucausa si ptr vestile f bune

fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

salo_sama, lauriciu felicitari ..in seara asta avem pereche..ca in vama veche glumesc..sa fie sanatosi si sa stea la mami in burtica pana la termen

mami de Vlad 09.04.2009 si 19+ cu

Mergi la inceput

salo_sama felicitari ptr mamarutza jucausa
Alina.n felicitari ptr cuculetz
Deci e clar baietii conduc -o sa fie 7 baieti la fata

fericita 20+ cu

Mergi la inceput