Fluturasi de martie-aprilie 2011 (48)
Raspunsuri - Pagina 2
bb_yasmi spune:
fii'mea imi tot spune ca ii este somn.....dar sa o culc la ora asta????? 
ea se trezeste la 8 , de la 8.30-8.40 e la gradi (ca e la 3-5 min de mers pe jos de noi) si doarme bine si la amiaza .....ce sa fac???? nu e prea devreme?? ea de obicei la 22 doarme....

mamica fericita de printesa
si
baietzoi
21+
alina.n spune:
aha merci yasmi sunt chiar la limita...superioara![]()
mami de
Maria Natalia(10.04.2009) si
22+ cu
Rares Alexandru
bb_yasmi spune:
merg sa o prega de nani.....ca vrea la somn....sper sa nu ma trezeasca pe la 5....

si
baietzoi
21+
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina.n aha merci yasmi sunt chiar la limita...superioara mami de Maria Natalia(10.04.2009) si 22+ cu Rares Alexandru |
eu sunt cu 1,5 kg in minus fata de limita superioara....

si
baietzoi
21+
alina.n spune:
yasmi mergi si culca fetita si papa ceva,nu mai sta cu matele chiortaind![]()
mami de
22+ cu
Rares Alexandru
strumphitza spune:
draga mea yasmi , am mai spus de 1000 de ori de unde ma trag din zona Moldovei...am spus Eminescu, am spus lacul si Padurea de argint... Enescu... Luchian! recunosti ? ![]()
Si nu , nu e tarziu de papa la mine aici, abia e 6 si un sfert seara, dar mai mult pentru sot gatesc ca el vine pe la 7-8-9 seara de la munca si ma face si pe mine sa mananc la ore de astea tarzii, ca dup amine la maxim 6 gata cu mancatu, dar ce sa fac daca trebuie sa ii tin companie, las si mananc cu el cand vine ![]()
Am pus sa fac piure de cartofi si ma duc sa toc varza pentru o salata , apoi sa pun pieptul de pui pe grill dar cand imi spune ca pleaca de la birou ca am timp, face cam 45 min pana acasa
si-s in Londra nu in afara 
BB on board!!!
16+
millie spune:
Salutari
roxy_s spune:
bb_yasmi si eu am mancat acum sana. am luat si eu din aia Covalact-prea bun, prea ca la tara. era chiar tanti din reclama acolo in Real![]()
. este super buna sana asta de la ei si iaurtul la fel
si am mancat si juma' de snikers![]()
l-as fi mancat eu pe tot dar.....

![]()
strumphitza mai lasa-ncolo gatitu'. du-te si tu in pat, stai calma. cred ca o sa iasa bebelina aia super agitata, asa ca tine

catank acum plec in pat, gata. tu deja cred ca esti. merg ca incep si desenele.![]()
![]()
simona cred ca le este foarte greu la copilasi sa se trezeasca asa dimineata. saracutii de ei
ne este greu noua, apai lor.
S-a intamplat minunea mult asteptata
20+
alina.n spune:
MILLIE imi pare rau ca ati racit
nu stiu ce e cu Naty ea dormea ziua 1 tura pe la 12 dar de 1-2 sapt e total dat peste cap programul si noaptea ff tarziu adoarme ea care defel adormea asa de usor mereu...
dinti doar 6 avem la 1an jumate inca 2 se vad sub gingie
mami de
22+ cu
Rares Alexandru
roxy_s spune:
bb_yasmi dupa calculatorul ala, in saptamana 40 ar trebui sa ajung la 68 kg si n-o sa ajung in veci acolo
. abia am luat 3 kg.
S-a intamplat minunea mult asteptata
20+