Fluturasi de martie-aprilie 2011 (48)
Raspunsuri - Pagina 18
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandreeac Trebuie sa va povestesc si voua, ca eu tare m-am amuzat. L-am sunat pe sotul meu sa se duca la un plafar sa imi ia crema pentru hemoroizi. I-am spus eu ce contine, Miki inca o data iti multumesc si ma suna el disperat ca nu ar contine si castan crema aia. Eu ii spun " intreaba, iubitule, pentru hemoroizi daca au ceva , ca si mie cine mi-a spus nu mai stia exact". El imi spune " sunt in magazin, iti iau cu galbenele si propolis, ca d-asta au" . Eu tot insistam sa intrebe si la un moment dat m-am prins ca ii era rusine sa intrebe. I-am zis bine, daca nu vrei sa ma ajuti, ia ce au acolo si gata. La 2 minute ma suna sotul " am intrebat iubita si mi-a zis ca asta e cea mai buna si te rog nu mai rade de mine" Madutza ![]() . Nu ai dat azi pe aici pe la noi.Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+ |
ha, ha..dragul de el, ii era jena..poate era si coada
mami de Vlad 09.04.2009 si
19+ cu
roxy_s spune:
eu nu mai mananc sarat. nici sare pe ou nu mai pun. am zis gata. fara sare ca este mult mai bine. si asa mancam destula sare din toate alimentele. ca toate-s pline.
si dulce am zis ca nu mai mananc. dar azi nu mi-a iesit![]()
![]()
S-a intamplat minunea mult asteptata
21+
anaxena spune:
carurcior neaparat cu landou,eu fara el eram terminata,in primul rand ca adormea des in el si imi era comod sa-l transport in casa,dc o luam in brate de acolo se trezea instant,o pozitie buna de stat 180grade,dormea la salon in el fara probleme,era ca un fel de patutz mobil
sare,am observat sa sarcina aceasta am probleme cu sarea,am rasfoit netul si din ce am citit tre sa cumpar de la farmacie sare speciala,inca nu am ajuns
mie mi-a fost groaznic de rau azi,senzatzie de voma,1 scaun moale,fara vlaga,nu pot manca,nu pot bea,am incercat sa-mi provoc voma,nimic n-a mers...dau vina pe ceva bacterie la stomac,sper sa trec cu bine episodul acesta,problema e ca am tensiunea foarte mica 9 cu 5 luata acasa si cand ma ridic din pat simt cum ma topesc...ce oi fi mancat aseara de imi e asha rau nu-mi dau seama,probabil oul fiert sau branza,ca o ceapa verde si 4 ridichii nu cred ca aveau ce-mi face
am rontzait la covrigi si am baut ceai de menta,afara nu am ieshit decat 1 data,dar imi e rau,nici de adormit nu pot,dc ma pun la orizonatal sunt ca noua,cum ma ridic cum simt ca ma sfashesc
Ana-Maria mami de
Maria 19.06.2008 si
18+
bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
roxy_s spune:
anaxena imi pare rau ca nu te simti bine. poate ti-a picat ceva pe invers, cine stie. nu stiu ce remediu ar fi pentru asta. poate stiu fetele. cred ca ceaiuri ceva dar nu stiu de care.

21+
mandreeac spune:
Roxy, Miki
. Ar fi ceva sa devina si al meu asa, ca de felul lui e foarte bagaretz si vb cu toata lumea la magazine, dar acum ii era rusine.
Anaxena imi pare rau ca nu te simti bine. Paine prajita si ceai de menta si sa iti faci si niste orez fiert, sa te stranga la stomac.
Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+
stefyapost spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
Mananci atat de sarat?????? Nu cumva o fi si de la statul in picioare???????? EU asa mai patesc si cel mai tare ma dor calcaiele cand stau mai mult in picioare. Multe lichide si lasa sarea, daca e de la asta. ![]() ![]() ![]() Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+ |
'atat de sarat' nu cred...acum nu stiu cat de sarat mananca restul
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 19+
felicitas spune:
Am trecut repede pe la calculici sa va scriu. Deci avem o fetita in burtica,o smecherutza si jumatate a zis doctorul. Se mai misca si foia pe acolo, cu piciorusele langa fata era la inceput, ca si o adevarata contorsionista. Apoi a tot schimbat la pozitii de numa cat am stat la ecograf. Sunt asa de fericita ca va fi cu rochita, dar cred ca si daca era baietel era bucuria la fel de mare. E foarte bine din punct de vedere anatomic si fiziologic, cu masuri specifice varstei pe care o are 20 sap si 3 zile, este normala, nu foarte mare cum zicea asistenta.
Deci va rog, fetele, treceti caruciorul roz. Multumesc anticipat!
Un sf de sap foarte frumos!
Feli cu Miriam in burtica 20 +
roxy_s spune:
felicitas sa va bucurati de bebelina, sa creasca mare si sanatoasa

21+
stefyapost spune:
cate
la cati
??? se pare ca o sa 2011 v-a fi un an roz

cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa