Fluturasi de martie-aprilie 2011 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
strumphitza spune:
Ia sa ma bag si eu in seama cu landoul si carutul, chit ca-s prima data mama acum, dar dupa cate am vazut eu aici in Uk pana acum sa va spun.![]()
Eu o sa imi iau 3 in unu, chit ca nu avem masina, si scoica de masina ne trebuie doar cand il scoatem pe bebe din spital ca aici nu te lasa sa il iei pe bebe in brate aiurea, trebuie pus corect in scoica in masina,( pe care o sa o luam de la niste prieteni atunci numai cat o sa il scoatem pe bebe din spital) si asigurat ca vine o moasa cu tine sa vada si sa verifice daca l-ai asigurat bine pe bebe... dar scoica eu nu o sa o mai folosesc dupa aia ca noi nu avem masina , noi suntem cu mijloacele de transport in comun ca nu se merita aici sa ai masina, dar asta e alt apoveste, plus ca eu aici am vazut multe mamici care au scoica pe carut si il plimba pe bebe asa , mi se face mie mila de ei saracii micuti cat stau de inghsuiti si amarati acolo asa in spatiul ala mic si inghesuit si eu dupa mine ma gandesc ca nici coloana lor nu sta bine , sta incovoiata si e necomfortabil, dupa mine bebe pana la cel putin 6 luni trebuie sa stea cat mai mult la orizontala si intins cu coloana dreapta.
Asta e parerea mea si eu o sa imi iau landou ca pe afar nu am de gand sa il plimb in scoica, ce fac daca vreau sa stau mai mult in parc si sa ma plimb, el trebuie sa stea intins , sa doarma relaxat si nu cu coloana ghemuita si arcuita si incovoiat. 
BB on board!!!
17+
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roxy_s miki ii scoteau la plimbare in carucior direct. mie mi s-a parut si incomod sa duc landoul ala in mana. mi s-a parut foarte greu. pai daca ies eu la plimbare cum car landoul ala? tot il plimb dintr-o mana intr-alta? S-a intamplat minunea mult asteptata 21+![]() |

roxy, hai ca m-ai distrat..vorbim de lucruri diferite deci asta e carutul asa cum il folosesc acum:http:http://www.micralite.com/toro.asp
asta e landoul ( pana la 6 luni ):http://www.micralite.com/toro_newborn.asp
si asta e scoica:http://www.micralite.com/toro_travel.asp

mami de Vlad 09.04.2009 si
19+ cu
bb_yasmi spune:
hellooo
categoric cu landou!! miki a spus foartee bine. este ideal pt bb in primele 5-6 luni. eu il voi folosi si pt dormit in primele 3-4 luni , pt plimbari (nu imi imaginez sa ies cu bb de 2 sapt la plimbare fara landou)!
andreea, 113 este vopseaua pe care o folosesti??? am vrut sa imi cumpar dar nu mai stiam 111 sau 113...

roxy am fost si am vazut caruciorul!!!! imi place tareee multt, il voi cumpara, probabil sapt viitoare si tot verde lamaie cu negru ne place si noua. acum sa il vezi pe al meu sotz.....inainte sa plecam: "dar trebuie sa luam caruciorul de acum?? doar ami e timp....poate mai gasim si altceva...bla bla bla.." si cand la vazut a vrut sa il cumpere pe loc daca cumva nu mai gasim sapt viitoare.....i a placut si lui tare mult.
mamica fericita de printesa
si
baietzoi
21+
stefyapost spune:
salutari burtici!!! 

...am revenit si eu dupa o zi libera de la 'scarbici'....
alaltaseara mi-am simtit buburuza la mana....
eram singura in pat ma uitam la tv si a dat de cateva ori din picioruse si dintr-o data a dat mai tare si s-a simtit....doamne ce frumos a fost... acum ubi e gelos ca vrea si el...
acum si partea rea...au inceput sa mi se umfle picioarele si nu mai intru in vechii pantaloni
....tre sa fac ceva cu sarea
cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 19+
strumphitza spune:
Multumesc fetelor 
, acum m-am linistit, sper sa puna in practica ceea ce mi-a spus azi ca o sa faca in privinta matzelor. Eu pana acum am mai trecut peste, am mai lasat de la mine, am vrut sa fiu fata buna, sa nu ii scot pe ochi toata ziua problema cu matzele... i-am mai spus eu din cand in cand una alta, dar asa direct si tot ce aveam pe suflet numai azi ca azi chiar m-a suparat tare si nu am mai putut sa tac, si in definitiv de ce sa tac acdn e sanatatea mea si a copilului lui in joc daca de a lui sanatate il doare in cot ? Mi-am sustinut sus si tare punctele de vedere si l-am facut sa inteleaga, finally 
![]()
O sa ma duc sa imi fac si analiza pentru toxo sa pot sta mai linistita dar sa stiti ca nu a venit aiurita aia de moasa cu hartiile nici azi, desi ea a spus ca mi le pune in posta ieri dupa ce iese de la munca
V-am spus eu, mai am de asteptat.. o luna sau poate 2
O sa vad cum fac rost de numar de telefon sa o sun luni daca nu mi le trimite macar prin posta pana luni sau sun direct la spital si fac scandal.
Roxy, dar landoul se prinde mami pe carut, pe scheletul carutului, cel putin asa am vazut eu aici, nu trebuie sa te plimbi cu el in mana
ca de aia ii spune 3 in 1 sau 2 in 1 . Am vazut eu multe faine aici dar au niste preturi
, pana in ianuarie am timp sa ma hotarasc sau poate scriu lista aia pentru soacra sa i-o inmanez cand ne vedem data viitoare 
BB on board!!!
17+
roxy_s spune:
strumphitza nici eu nu zic nu. mai astept pareri, mai vad ceva carucioare...
uitati un site cu de toate, dar in special carucioare
http://www.piticulvesel.ro/store/piticulvesel_viewItem.asp?idProduct=880
imi place tare mult combinatia negru-vernil

S-a intamplat minunea mult asteptata
21+
roxy_s spune:
miki daaa, eu la ala ma gandeam![]()
![]()
pai aia ma tot miram eu, cum iesi cu ala la plimbare

eu v-am zis ca astept sfaturi de la voi care mai aveti bebe si stiti. eu nu stiu cu ce se mananca toate astea![]()
acum invat si eu.
21+
roxy_s spune:
da gata m-am lamurit si eu
. deci clar vreau si landou. nu vreau scoica dar landou clar.![]()
![]()
miki, bb_yasmi 

stefy asa tare ti s-au umflat picioarele?? ma bucur ca ai simtit bebelina mai bine. este tare frumos.

bb_yasmi al meu a zis la fel, daca vedem altceva? ca mai este timp. noi inca nu-l luam.
21+
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui roxy_s da gata m-am lamurit si eu ![]() . deci clar vreau si landou. nu vreau scoica dar landou clar.miki, bb_yasmi ![]() ![]() stefy asa tare ti s-au umflat picioarele?? ma bucur ca ai simtit bebelina mai bine. este tare frumos. ![]() ![]() bb_yasmi al meu a zis la fel, daca vedem altceva? ca mai este timp. noi inca nu-l luam. S-a intamplat minunea mult asteptata 21+![]() |
roxy, mai e o varianta care o practica f multe mamici, insa mie nici asta nu mi se pare ok: cumpara direct carucior sport care are spatele rabatabil pana la 180 grade ( unele se lasa cam pana la 160 gr ) si il plimba in ala de la bun inceput. insa mie nu mi se pare ca sta ok acolo, nu e ca in landou care pare mult mai confortabil

mami de Vlad 09.04.2009 si
19+ cu
stefyapost spune:
| citat din mesajul lui roxy_s da gata m-am lamurit si eu ![]() . deci clar vreau si landou. nu vreau scoica dar landou clar.miki, bb_yasmi ![]() ![]() stefy asa tare ti s-au umflat picioarele?? ma bucur ca ai simtit bebelina mai bine. este tare frumos. ![]() ![]() bb_yasmi al meu a zis la fel, daca vedem altceva? ca mai este timp. noi inca nu-l luam. S-a intamplat minunea mult asteptata 21+![]() |
s-au umflat destul

...dar budigaii nu mai intra pe mine din cauza celor 6 kg luate 

cea mai fericita
ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa
Christina Gheorghia 19+