Fluturasi de martie-aprilie 2011 (48)
Raspunsuri - Pagina 15
mandreeac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
tia-m scris mai sus..si o crema simpla de galbenele e buna ![]() mami de Vlad 09.04.2009 si 19+ cu ![]() |
Iarta-ma nu am vazut!

Multumesc frumos!

Andreea B.
cu o minune
in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+
strumphitza spune:
Vai Andreea, sa ma ierti ca nu ti-am spus la multi ani pentru aniversarea casatoriei
sa fiti fericiti , sanatosi si la cati mai multi ani inainte si lu` bebe sa mai stea la mami in burtica 4 luni si sa iasa la primavara ca un ghiocel 

La cat sunt eu de aeriana azi, am citit tot dar am retinut pe bucati 
Da sunt optimista si fac glume si ma prostesc, dar cand mi-e lumea mai draga sotu asta a meu ma scoate din pepeni , am vorbit cu el acum si mi-a promis ca diseara le aranjeaza ma matze un culcus afara , avem niste dulapuri si acolo o sa le puna un cos si o blanita de aia ca de oaie, artificiala, le-am luat din Ikea cand ne-am mutat aici , dar nu au dormit niciodata in ele , ca e mai bine sa doarma pe masa sau pe scaune
Daca o fi sa nu doarma in ele nu ma intereseaza , sa stea unde vor ele dar numai sa nu mai prind picior de matza in casa ca le fac bucati.
Aseara eu m-am dus singura in pat pe la vreo 10 ca eram tare obosita ca nu dormisem cu o noapte inainte mai deloc, si el a mai ramas la tv dar mi-a spus ca o da iar afara pe matza sa nu ne mai trezim la 4 in concertul ei sa ii dam drumul afara si nu a dat-o afara , a preferat sa inchida usa la bucatarie si sa o lase sa doarma ca de obicei pe scaunul ei
ca cica era tare frig si i-a fost mila de ea ca si ploua

Abia dimineata cand s-a trezit pentru la munca a dat-o afara si a deschis usa ca nu cumva sa vad eu ca Molly a fost si a dormit inauntru, motanul doarme afara de vreo sapt jumate, dar eu am stiut ca am vazut ca e inauntru azi nopate cand m-am dus la baie m-am coborat putin de scari sa vad daca e adevarat ce gandeam si asa era
plus ca azi dimineata cand a intrat in bucatarie a trantit usa si apoi am auzit cand i-a dat drumul la usile de la gradina, am niste urechi tare fine, ca de securist
aud tot ce misca la orice ora, am un somn super sensibil din aceasta cauza si de asta eu auzeam concertu` matzei si el nu , sforaia si patul sub el
Chit ca a fost usa inchisa la bucatarie , eu tot am auzit concertu matzei si azi nooapte chiar de nu asa de tare ci putin mai vag, dar problema nu e asta, problema e ca iubeste matzele astea afurisite mai mult decat nu stiu ce si le scarpina si intre coarne si zboara parul peste tot , i-am spus de riscurile toxoplasmozei, de Doamne fereste cum se poate naste un copil cu fel de fel de chestii urate , ca nu e igienic sa sara matzele pe mese ... si azi i-am spus clar, i-am pus piciorul in prag si i-am explicat , l-am luat de la Adam si Eva si i le-am pus pe hartie si l-am pus sa aleaga ca m-a adus intr-o stare de disperare de m-au luat si contractiile si am si plans 2 ore dimineata 

BB on board!!!
17+
roxy_s spune:
mandreeac si mie la fel mi s-a recomandat. sa nu iau carucior 3 in 1 cu landou. ca cica landoul il iau degeaba. de plimbat in el nu-l plimb, de dormit in el n-o sa doarma ...pai si atunci pentru ce il iua? nici nu stiu cum o sa fac. tot felul de pareri. pana la urma sunt sigura ca o sa gasim un carucior pe sufletul nostru 

fetelor, landoul pentru ce-l mai folositi? care sunt toate intrebuintarile lui? ziceti care stiti

S-a intamplat minunea mult asteptata
21+
mandreeac spune:
Multumesc tuturor pentru urari! Sa dea Domnul sa fie bine si de acum inainte!
Offf mai Strumphy, ce te mai necajesc pe tine matzele astea , insa e bine, daca ai pus piciorul in prag si sotul a luat decizia de a le face culcus , e minunat! De acum inainte nu o sa mai aiba cine sa te supere!
si nu mai plange. Eu am observat, ca de cate ori am plans, insarcinata fiind, ma lua o durere de cap, de nu trecea cu nimic,aveam senzatia ca imi plesneste o vena efectiv.
Sa nu mai plangi ca se supara bebelina pe tine!

Andreea B.
cu o minune
miki1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumphitza Vai Andreea, sa ma ierti ca nu ti-am spus la multi ani pentru aniversarea casatoriei sa fiti fericiti , sanatosi si la cati mai multi ani inainte si lu` bebe sa mai stea la mami in burtica 4 luni si sa iasa la primavara ca un ghiocel ![]() ![]() La cat sunt eu de aeriana azi, am citit tot dar am retinut pe bucati ![]() Da sunt optimista si fac glume si ma prostesc, dar cand mi-e lumea mai draga sotu asta a meu ma scoate din pepeni , am vorbit cu el acum si mi-a promis ca diseara le aranjeaza ma matze un culcus afara , avem niste dulapuri si acolo o sa le puna un cos si o blanita de aia ca de oaie, artificiala, le-am luat din Ikea cand ne-am mutat aici , dar nu au dormit niciodata in ele , ca e mai bine sa doarma pe masa sau pe scaune Daca o fi sa nu doarma in ele nu ma intereseaza , sa stea unde vor ele dar numai sa nu mai prind picior de matza in casa ca le fac bucati. Aseara eu m-am dus singura in pat pe la vreo 10 ca eram tare obosita ca nu dormisem cu o noapte inainte mai deloc, si el a mai ramas la tv dar mi-a spus ca o da iar afara pe matza sa nu ne mai trezim la 4 in concertul ei sa ii dam drumul afara si nu a dat-o afara , a preferat sa inchida usa la bucatarie si sa o lase sa doarma ca de obicei pe scaunul ei ca cica era tare frig si i-a fost mila de ea ca si ploua![]() ![]() Abia dimineata cand s-a trezit pentru la munca a dat-o afara si a deschis usa ca nu cumva sa vad eu ca Molly a fost si a dormit inauntru, motanul doarme afara de vreo sapt jumate, dar eu am stiut ca am vazut ca e inauntru azi nopate cand m-am dus la baie m-am coborat putin de scari sa vad daca e adevarat ce gandeam si asa era plus ca azi dimineata cand a intrat in bucatarie a trantit usa si apoi am auzit cand i-a dat drumul la usile de la gradina, am niste urechi tare fine, ca de securist Chit ca a fost usa inchisa la bucatarie , eu tot am auzit concertu matzei si azi nooapte chiar de nu asa de tare ci putin mai vag, dar problema nu e asta, problema e ca iubeste matzele astea afurisite mai mult decat nu stiu ce si le scarpina si intre coarne si zboara parul peste tot , i-am spus de riscurile toxoplasmozei, de Doamne fereste cum se poate naste un copil cu fel de fel de chestii urate , ca nu e igienic sa sara matzele pe mese ... si azi i-am spus clar, i-am pus piciorul in prag si i-am explicat , l-am luat de la Adam si Eva si i le-am pus pe hartie si l-am pus sa aleaga ca m-a adus intr-o stare de disperare de m-au luat si contractiile si am si plans 2 ore dimineata ![]() ![]() BB on board!!! 17+ |
doamne strumphitza, parca sunteti intr-un film hotul si detectivii..glumesc, sa stii ca daca m-ar fi adus in starea de disperare in care spui tu ca esti la cat sunt eu de calma tot i-as fi spus-o direct in fata..fara ascunzisuri si explicatii, nu se poate si punct. trebuie sa inteleaga ca e si bb lui si responsabilitatea lui
sa treaca supararea, nu te mai consuma ca nu-i faci bine lui bebe..el nu vede in ce stare te-a adus?mami de Vlad 09.04.2009 si
19+ cu
mandreeac spune:
| citat din mesajul lui roxy_s mandreeac si mie la fel mi s-a recomandat. sa nu iau carucior 3 in 1 cu landou. ca cica landoul il iau degeaba. de plimbat in el nu-l plimb, de dormit in el n-o sa doarma ...pai si atunci pentru ce il iua? nici nu stiu cum o sa fac. tot felul de pareri. pana la urma sunt sigura ca o sa gasim un carucior pe sufletul nostru ![]() ![]() ![]() ![]() fetelor, landoul pentru ce-l mai folositi? care sunt toate intrebuintarile lui? ziceti care stiti ![]() ![]() ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 21+![]() |
Ma bucur ca ai auzit si tu la fel. Ne-a raspuns Miki foarte amanuntit zic eu. Mai asteptam si alte pareri.

Andreea B.
cu o minune
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui roxy_s mandreeac si mie la fel mi s-a recomandat. sa nu iau carucior 3 in 1 cu landou. ca cica landoul il iau degeaba. de plimbat in el nu-l plimb, de dormit in el n-o sa doarma ...pai si atunci pentru ce il iua? nici nu stiu cum o sa fac. tot felul de pareri. pana la urma sunt sigura ca o sa gasim un carucior pe sufletul nostru ![]() ![]() ![]() ![]() fetelor, landoul pentru ce-l mai folositi? care sunt toate intrebuintarile lui? ziceti care stiti ![]() ![]() ![]() ![]() S-a intamplat minunea mult asteptata 21+![]() |
roxy, eu l-am folosit primele 5-6 luni la plimbari, primele saptamani a dormit in el si uneori si in masina il lasam in el daca aveam drum mai lung pt ca ii statea coloana dreapta..eu nu stiu cum ziceti voi..persoanele respective cum ii scoteau la plimbare ? doar in scoica ? acolo sta indoit de spate, cat sa reziste asa ? mie nu mi se pare ok.
mami de Vlad 09.04.2009 si
19+ cu
roxy_s spune:
strumphitza in loc sa fi vesela, bucuroasa si linistita tu iti faci de lucru cu matzele alea, lua-le-ar gaia sa le ia.
ca sa te linistesti du-te si fa toxoplasmoza mai repede daca poti.

fetelor azi am dat iama in ciocolata, nu stiu ce am....
tot zic ca mai iau o patratica si gata, inca una si gata...si deja jumate de cioco este gata![]()
![]()
21+
roxy_s spune:
mandreeac dar vezi? daca de culcat in landou nu, de plimbat in landou nu...atunci la ce sa-l mai iau?
am mai luat 3 patratele de cioco. promit ca-s ultimele

21+
roxy_s spune:
miki ii scoteau la plimbare in carucior direct. mie mi s-a parut si incomod sa duc landoul ala in mana. mi s-a parut foarte greu. pai daca ies eu la plimbare cum car landoul ala? tot il plimb dintr-o mana intr-alta?
21+