Fluturasi de martie-aprilie 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Mai trimit o data linkul cu Vanita pentru bebe

www.jako-o.de/shop/Babys-Praktisches-fuers-Baby-Baby-Hygiene-Babywanne-faltbar/dmc_mb3_search_pi1.pos/1/dmc_mb3_search_pi1.searchstring/Babywanne faltbar/group/1965/product/192868/select/Babywanne faltbar/Produktdetail.productdetail.0.html" target="_blank">cadita minune

Dino 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

dinora mie nu-mi deschide pagina.

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput

dinora scuze...pana am trimis eu mesajul tu ai mai trimis o data si merge

Mergi la inceput

ce cadita, n-am mai vazut asa. si se si strange? dar din ce este? nu este scumpa deloc, nu mi se pare. dar nu stiu la noi daca gasim asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinora77 spune:

Roxy...exact faptul ca se stringe ma atrage si pe mine. Nu este Jako-o in Romania? Pe aici sunt magazine, dar poti comanda si de pe catalog. Cadita e din plastic, iar partile flexibile sunt din silikon.

Jako-o are foarte buna calitate. Trimit shi in Romania. Daca va intereseaza candva ceva de la ei, aici puteti citi in mai multe limbi (romana nu au cred) despre cum puteti comanda: http://www.jako-o.eu/So-liefern-wir.3077.0.html

Dino 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

roxy normal ca si eu o sa-i mai tot cumpar cate ceva ca doar nu mapot abtine
si mai ales taica-so, care e un fitzos daca vede ceva cum..sa nu aiba fica-sa pff nu se poate deci..tot o sa cumparam nu-mi fac griji

strumphy la cat suport eu matzele cu siguranta nu ar mai fi fost in casa pana la ora asta...eu zic ca trebuie sa ai o discutie cu Nick, fara cearta dar ...trebuie spus ca sigur va intelege sa treaca nervi

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello burtici!!! n am mai apucat sa intru ca pana acum, am avut o gramada de treaba, dar acum ca vine weekendul gata, incepe relaxarea

shtrumphi, ma bucur tare mult pt rezultatele bune de la analize
miki, felicitari pentru bubulina, foarte draguta poza, sa creasca mare, sa fie cuminte si frumoasa ca mami

eu m am deprimat acum complet pentru ca cei de la care vroiam sa comandam mobila pentru bebe au intrat in faliment cred...magazinul nu mai exista, site-ul e in reconstructie si nu mai au nici un nr de tlf alocat

am inceput sa mai caut pe net variante si eu, care ma minunam de preturile la patuturi de la mothercare am ramas interzisa..am dat peste unii care au intr adevar o mobila superba dar ce credeti..un pat convertibil 67 milioane!!!!!! cum e posibil asa ceva?? faza cea mai proasta e ca m-am indragostit de mobila asta, e absolut superba, dar cred ca nici daca as avea banii sa ii dau nu as putea sa cheltui atat de mult:( acum ma gandesc sa salvez pozele si sa fac mobila la comanda, oare o iesi bine?

s 15, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Multumesc fetele pentru felicitarile in legatura cu analizele eu tot sunt foarte stresata si ingrijorata in legatura cu toxo aia

salo_sama, as vrea sa le fac si eu vant naibii afara din casa asta dar nu stiu cum ca sotul le iubeste de ii iese si pe ochi si el nu ar putea trai fara el

felicia, spor la gatit si sa ai un weekend cu mult soare Ai grija ce firma de taxi iti iei in bucuresti ca la gara de nord sunt multi banditi de aia care au 15 lei pe km, ai grija sa fie un nume de firma serioasa de taxi. daca vrei detalii da-mi PM si iti spun sa nu spuna moderatorii ca fac reclama

dinora, faina cadita pentru aia de nu au mult spatiu dar mi se pare cam mult 40 euro sau inca nu-s documentata bine in legatura cu preturile ?

scrish, imi pare rau de dezamagirea ta , poate poti sa faci la comanda vorba ta, doar sa gasesti o fabrica buna care sa ti-l faca exact ca in poza . Nu te vreau in barca mea cu deprimarea ca nu mai e loc si pentru tine, daca te urci si tu ma duc naibii la fund si ma inec. mai am putin pana se rastoarna barca si asa numai cu mine in ea, ma duc naibii la fund ...

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

moama ce latite sunt paginile astea ...

Dinora sa nu te superi, dar nu poti sa stergi linkurile si sa le ascunzi???? , scrii asa : [url=".... aici pui linkul dupa care " si ] scrii aici cadita sau ceva de genu si scrii iar [ /url ], fara spatii intre ele, sper ca ai inteles, daca nu este si pe prima pagina explicatie cum se ascunde un link

BB on board!!! 16+

Mergi la inceput

Am schimbat semnatura, uitasem mai devreme!

Am intrat in saptamana 18!!

Abia astept sa o mai simt , de luni seara ca m simtit-o prima data nu am simtit-o iar, sper cat de curand.

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput