Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (88)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

RaluKara, in sapt 30 fac din nou morfo. Nu stiu sincer care este intervalul recomandat, in planul meu dat de dr este mentionata perioada 25-30 oct, deci sapt 30.

_
BB e deja pe drum
Roxana 27+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Somn usor Lucia

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

noapte buna buburuzelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Va spun si eu Somnic usor si vise placute. Ne mai vb maine. pt toata lumea.

Laura

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Am revenit si eu de la doctor, sunt mai linistita, ce inseamna un doctor bun si care vorbeste cu tine, altfel te simti. La primul, la Patrick stateam si cate 4-5 ore in sala de asteptare si ma trimtea dupa 5 minute afara cu totul e OK si la orice intrebare raspundea ca asa e in sarcina!
La asta mai mult de jumate de ora n-am asteptat niciodata si sta cu mine la povesti si la glumite.... cat vreau eu.

Deci Tierry cica sunt mai multe tipuri de placente joase, a mea nu acopera colul, deci e de bine, din experienta lui 99% din placentele de tipul meu se ridica pana in saptmana 28-30. Mi-a mai zis de col ca nu i se pare deloc scurt la 2.99 cm, sa nu-mi fac griji. Din precautii... mi-a zis no sex, macar pana la urmatoarea ecografie cand ne edificam daca placenta s-a ridicat sau nu, iar de efort- mi-a zis sa ma comport absolut normal, nu trebuie sa stau in pat. A zis sa nu fac eforturi foarte mari, ca oricum nici nu mai sunt in stare (si asta e adevarat, urc si eu cateva scari si gafai de nu mai pot) de genul mers pe jos cativa kilometri sau urcat munti. Dar in rest, sa-mi vad de treaba.
Asa ca sunt mai linistita...

Edit - sunt bucuroasa ca nu m-am mai ingrasat, ba chiar am slabit jumate de kg in astea 4 saptamani. Si de mancat am mancat, insa am revenit la stilul de mancare corect din primele 3 luni ca m-am speriat rau de tot ultima data, cu 5 kg intr-o luna. Asa ca raportez cu mandrie patriotica 5 kg luate pana acum.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 22+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Bun dimineata!!
Ce fac fetele???? Hai sus ca azi e vineri!!!!!!!.
Mirela, ieri l Dr.Oz exact despre sindromul asta vorbeau. Am avut si eu intentia sa ma uit dar printesa mea s-a imbracat in rochie si vroia sa-i pun muzica asa ca....s-a dus documentarea mea.
Zumzu, la mine femeia vine o singura zi la smotru, adica in dualpuri imi fac eu tot si ramane doar exteriorul, mobila, geamuri. FAc si eu cu ea cat pot si cam 60 de lei e tariful. E adevarat ca e mai brunetica dar e foarte curata si se descurca bine....nu ii trebuie prea multe indicatii.
Multumesc mult de sfaturi cu morfo. Ma programez saptamana viitoare, cred ca pe miercuri. Singurul meu stres e colul, colega mea e internata in spital cu colul deschis la 26 de saptamani.....

Eu am alta problema: nu mai pot purta pantaloni de nici un fel. Dar culmea ca nu ma doare burtica ci ovarele, ligamentele dar nu pricep de ce asa tare. Asa ca stau toata ziua in fusta la munca si acasa in ceva foarte larg.

Adryiii, da chiar ma miram ca e primar PDL, si rar se intampla asa ceva...sa ne dea voie acasa mai repede.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata!

In dimineata asta va servesc eu cu cafea , ceai cu un pic de miere si polen (ca sa nu racim sau ca sa ne facem bine), lapte, gogosele, clatitutze si fiecare ce mai doreste . sa-mi spuneti acum cat mai sunt in bucatarie (as vrea eu, sunt fix in birou la serviciu!). Ceva amar, ceva sarat, ceva dulce, dulce-acrisor?

Va doresc o zi minunata si sa treaca repede, repede, sa vina week-end-ul!

Sanatate multa fetelor racite si celor ce mai intampina alte probleme!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata si de la noi!
Wudi multumim de tratatie, foarte buna cafeluta, iar gogoselele... hmmm - o minunatie!

Sa avem o zi minunata, fara evenimente neplacute!

Irina ~ 28+ cu Patric Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Neata burtici si multumesc pt coffe Wudy, o zi usoara sa ai!
Doloress ce vesti bune...ma bucur
vad ca Tunde tot n a aparut....

va pup si sanatate racitelor

24+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Wudy multumim de rasfat! Neata!

tierry scaun auto merge si fara isofix, se prinde in centuri; in isofix sta cel mai tzeapan, dar e safe si fara isofix, scaun sa fie.
andryi draguta mea, eu imi amintesc foarte vag informatiile de la cursuri (in 2008), poate ar trebui sa vad daca mai am acasa slide-urile date de cei de la curs. Acum, constat cu uimire ca desi la cap. “ingrijire bebe” am invatat multe pe Robert, la cap “sarcina, nastere”…povestea zumzu de la curs si parca erau lucruri noi. Deh..neuronul senil… si eu eram inscrisa la baby center… inca mai primesc mailuri despre Robert.

Doloress ma bucur enorm de vesti bune despre palcenta&col; imi pare rau de Patricutz, mai nu poti crede ca la voi nu se elibereaza fara reteta o ametita de glicerina boraxata; face minuni la aflte si alte probl. de gurita.

Bebelu ia-ti sit u pulmex baby de la farmacie, unge-te pe piept, gat, te va desfunda; e pt bebei (hihhhi ca tot esti tu bebelu)>6 luni, insa eu cand il dadeam pe Robert simteam cum ma desfund pana in fundul… e pe baza de uleiuri, eucalipt, ia sa caut prospect; ar fi ami bun decat olinth. Uite www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2765" target="_blank">prospect

Ralukara sanatate muuuulta!

Lo pliul nucal mi la masurat doar la prima ecografie morfologica.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 26+

Mergi la inceput