Sept-Oct'10 - Felicitari ghiocela!!!(188)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sebi a racit si eu la fel.am luat batista bebelusului ce se ataseaza la aspirator,dar, la 2 noaptea pana sa o atasez, nu intelegeam de ce sebi a facut ochii lui mari ,verzi,si mai mari.de ce?caciulita lui preferata ,de la buni, a disparut si a ramas intepenita pe teava aspiratorului,caciulita,nu buni.
cand ne-am dat seama la ce se uita bebe asa mirat, nu l-am mai dus la oftamolog a doua zi,ca trecuse testu:a vazut ceea ce degeneratii lui parinti nu vazusera.
suge non stop.sunt deja Nicolact,filiala de Napolact.Avem 3,200 kg si 49 de cm la 2 luni si o saptamana.acasa mi-a luat,intr-o luna jumate, 1,500 kg.
Multumesc lui Dumnezeu.

sa va spun de ce fug de acasa:suge non stop si ,in rarele momente cand adorm,visez ca ii dau sa pape.
dar cand zambeste el larg..........mami se topeste.
cele mai mari planuri sunt sa apuc sa ma imbrac sau sa fac patul pana in pranz..................

--------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

felicitari tuturor fetelor care au nascut.
nu am timp nici sa respir.
sebi iar vrea sa pape.
noaptea ma mulg si 100 de ml ii papa ca nimic.
o fi ruda cu Pantagruel?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui donna79

Hello!
Sorana si iarta-ma ca nu am apucat sa-ti multumesc pana acum ca ai transmis mesajele mele

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Cu mare placere!

sorana 37+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

sebi a racit si eu la fel.am luat batista bebelusului ce se ataseaza la aspirator,dar, la 2 noaptea pana sa o atasez, nu intelegeam de ce sebi a facut ochii lui mari ,verzi,si mai mari.de ce?caciulita lui preferata ,de la buni, a disparut si a ramas intepenita pe teava aspiratorului,caciulita,nu buni.
cand ne-am dat seama la ce se uita bebe asa mirat, nu l-am mai dus la oftamolog a doua zi,ca trecuse testu:a vazut ceea ce degeneratii lui parinti nu vazusera.
suge non stop.sunt deja Nicolact,filiala de Napolact.Avem 3,200 kg si 49 de cm la 2 luni si o saptamana.acasa mi-a luat,intr-o luna jumate, 1,500 kg.
Multumesc lui Dumnezeu.

sa va spun de ce fug de acasa:suge non stop si ,in rarele momente cand adorm,visez ca ii dau sa pape.
dar cand zambeste el larg..........mami se topeste.
cele mai mari planuri sunt sa apuc sa ma imbrac sau sa fac patul pana in pranz..................

--------------------------------------------------------------------------------

Ce bine ca ai laptic sa-i dai la bb!!Sa vezi ce repede o sa creasca cu laptic de la mami.Ce mai conteaza un pat nefacut sau ca mami e in pijama,cand bb papa si creste mare?
Tare faza cu aspiratorul!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
sunt in urma rau cu stirile, cu cititul despre bebei si despre fetele care inca asteapta sa aduca pe lume pretioasele comori

eu sunt ...secata de Petru, noaptea ma suge la propriu, ziua doarme...eu nu dorm, pt ca vreau sa-l scot si afara, sa fac si treaba, sa gatesc...

pe 7 noiembrie vom boteza bobitza si ne vom casatori religios, totul intr-un cadru restrans. Mi-am achizitionat o rochita deschisa, superba...am o problema cu ce o sa port pe deasupra...o capa, un pulover..ceva...are careva ceva de genul asta si-l poate inchiria/imprumuta/vinde?

Bebe Petru s-a ingrasat, abia astept sa merg saptamana viitoare sa vedem evolutia in kg ca la cm a luat 4...deja

va pup fetele, si va doresc un we placut cu bebelusi cuminti

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! In pline pregatiri pentru botez! De asta si absenta!
Felicitari mamicilor Camy81, Botosel, Alina.clau, Tutz, Maricicutz, Fistiq si Ghiocela13!
Va pup si abia astept sa revin!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Felicitari Ghiocela!

Bun venit Irina!

38+ cu

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

pupam mamicile si putinele burtici care au mai ramas!
ma "laud" si eu cu 2 ore dormite azi-noapte. si alea in 2 runde...
in fine, noi sa fim sanatosi!
vroiam sa intreb ceva mamicile. voi cum pastrati lapticul pe care il mulgeti pentru a-l da bebeilor? eu dupa ce ii dau sa pape lui matei, ma mulg, pentru a goli sanii(indicatia dr meu); iar lapticul respectiv il pun in congelator. dar as vrea ca lapticul muls sa il dau la urmatoarea masa. si nu stiu cum sa il pastrez. la frigider daca il pun, ma gandesc ca e prea rece... sa il pun in biberon si sa il las in bucatarie pana e ora mesei? habar n-am!!

am zburat! urla...

va pup si mi-e tare dor sa mai stau de vorba cu voi!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

tanamera,pana sa scriu eu PM,raspund aici,ca sa stie toata lumea: first of all- & then-nice too meet u-Ela
Hai ca zic fetele ca am innebunit!Puup!

Mai,dar toata lumea boteaza bebeii anul asta? Mamici de Octombrie-toate? La noi,cand se vor implini 6 sapt,vom fi deja in post si nu vrem sa-l facem atunci..In Decembrie,de Sf.Stefan,s-ar putea?Cine se pricepe?

Apoi,D3-ul sub ce forma il dati? Lui Mihai i-am dat D3 de la Biofarm.Am eu un fix cu Vigantolul si refuz sa i-l dau Foloseste cineva,altceva?

Si-nca una si ma duc-de Luciana nu se mai stie chiar nimic?

Pupicioi!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zozela

tanamera,pana sa scriu eu PM,raspund aici,ca sa stie toata lumea: first of all- & then-nice too meet u-Ela
Hai ca zic fetele ca am innebunit!Puup!

Mai,dar toata lumea boteaza bebeii anul asta? Mamici de Octombrie-toate? La noi,cand se vor implini 6 sapt,vom fi deja in post si nu vrem sa-l facem atunci..In Decembrie,de Sf.Stefan,s-ar putea?Cine se pricepe?

Apoi,D3-ul sub ce forma il dati? Lui Mihai i-am dat D3 de la Biofarm.Am eu un fix cu Vigantolul si refuz sa i-l dau Foloseste cineva,altceva?

Si-nca una si ma duc-de Luciana nu se mai stie chiar nimic?

Pupicioi!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Zoze poti boteza fetita linistita de Sf Stefan! Si noi am botezat o finuta acum 2 ani tot pe 27 decembrie!
Ce mai zici de noi care, sigur, vom face botezul abia la anul?!
Asta e, nu se poate altfel!
Pupicin pt tine si micutzii tai !

dana 39+ cu Mara Alexa

Mergi la inceput