Sept-Oct'10 - Felicitari ghiocela!!!(188)
Raspunsuri - Pagina 14
andre_flo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela tanamera,pana sa scriu eu PM,raspund aici,ca sa stie toata lumea: first of all- & then-nice too meet u-ElaHai ca zic fetele ca am innebunit! Puup!Mai,dar toata lumea boteaza bebeii anul asta? Mamici de Octombrie-toate? La noi,cand se vor implini 6 sapt,vom fi deja in post si nu vrem sa-l facem atunci..In Decembrie,de Sf.Stefan,s-ar putea?Cine se pricepe? ![]() Apoi,D3-ul sub ce forma il dati? Lui Mihai i-am dat D3 de la Biofarm.Am eu un fix cu Vigantolul si refuz sa i-l dau Foloseste cineva,altceva?Si-nca una si ma duc-de Luciana nu se mai stie chiar nimic? Pupicioi! Mamica lui Mihai si a Mariei ![]() ***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
ce are Vigantolul?
Andreea,
fericita de
Diana Elena (28.iulie.2010)
maitreyi spune:
felicitari ghiocela si bun venit piticei 
ana laptele ramas intr-un bibe nu i-l mai dai desi nu iti vine sa il arunci la chiuveta...pt ca il contamineaza bebe cu saliva. mai bine il imparti si vezi cat manaca si ii dai supliment daca nu se satura. asa macar nu il arunci pe tot.
simona laptele muls il tii la frigider si il incalzesti in baie de apa. eu il incalzesc la incalzitorul de bibe
donna saru'mana 
noapte buna girls 
-----
O poveste cu Minuni - o
roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
simona24 spune:
mai3! saru'mana mult!
buburuzule,pe unde mai esti? cum te descurci cu sofia? sper ca nu-ti face nopti albe!![]()
donna! ma bucur sa citesc ca esti mai bine! 
ana, m-am uitat acum la pozele cu maia.
are capsorul atat de micut! si ea pare a fi asa mititica! e o frumusete de fata! 
pupam! noapte buna!
simona cu
matei
nikolici spune:
Pentru cine mai are de nascut...poate alegeti varianta asta :
, eu ma bag!
http://documentare.italk.ro/nasteri-orgasmice-amber-haramein/
cu K2 in 38s si mamica de K1
andre_flo spune:
| citat din mesajul lui K.A.T. andre_flo, Diana e deja atrasa de jucarii? ![]() ![]() Ah, are 2 luni si jumatate. Ce maricica pare in penultima poza. E tare frumoasa! ![]() _ Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% loveOur baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T |
multumim frumos

este atrasa acum de animalutele de la caruselul montat la patut
si Tessa este o dulcica

Andreea,
fericita de
andre_flo spune:
felicitari Ghiocela, refacere rapida si bun venit pe lume Irinei 
Andreea,
fericita de
sorana_23 spune:
| citat din mesajul lui zozela Apoi,D3-ul sub ce forma il dati? Lui Mihai i-am dat D3 de la Biofarm.Am eu un fix cu Vigantolul si refuz sa i-l dau Foloseste cineva,altceva?Si-nca una si ma duc-de Luciana nu se mai stie chiar nimic? Pupicioi! Mamica lui Mihai si a Mariei ![]() ***** Siluan trebuie sa traiasca!! |
Nu exista alte variante pentru vitamina D3 in afara de Vigantol si solutia romaneasca de la Biofarm. Da chiar, de ce ai fixul cu Vigantol ?
Luciana nu prea mai scrie, dar e f activa pe facebook. O sa ii spun ca ati intrebat de ea.
sorana
37+ cu
Tudor
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui maitreyi ana laptele ramas intr-un bibe nu i-l mai dai desi nu iti vine sa il arunci la chiuveta...pt ca il contamineaza bebe cu saliva. mai bine il imparti si vezi cat manaca si ii dai supliment daca nu se satura. asa macar nu il arunci pe tot. ----- O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Saru-mana. Nu am stiut.Asa am sa fac.

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010) Poze
Cum s-a nascut Maia
ana_25 spune:
citat din mesajul lui simona24 mai3! saru'mana mult!buburuzule,pe unde mai esti? cum te descurci cu sofia? sper ca nu-ti face nopti albe! donna! ma bucur sa citesc ca esti mai bine! ![]() ana, m-am uitat acum la pozele cu maia. are capsorul atat de micut! si ea pare a fi asa mititica! e o frumusete de fata! ![]() pupam! noapte buna! simona cu matei |

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010) Poze
Cum s-a nascut Maia

& then-nice too meet u-Ela
Puup!
Foloseste cineva,altceva?

Iulia Maria