Prietene la bine si la greu - 63

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

fetele, azi vin canile probabil ca luni ne va trimite comanda, mai au o problema cu sosetutzele in sensul ca mai are pe stoc asa :
1 pereche vaca 12-18 l
2 perechi vaca 6-12 l
1 pereche iepuras 12-18 l (vedeti mailul comun)

Lucia care se ocupa de comanda, o sa-l probeze pe baietelul ei cu o pereche 6-12 l sa ne zica cum sunt, Gabitza tu ai vrea o pereche cu iepuras?

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

sal

acum am intrat...bine ca am inceput de la coada...vreau si iepuras,nu conteaza animalutul,sa zornaie e important

iti trimit si PM

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Eu vreau sa-i cumpar pentru un an, un bijou care sa-i aminteasca de aniversarea primului anisor. Asa an gandit eu.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Smara nici Pinky nu se omoara cu apa. Bea foarte putina. Asa ca ii storc o portocala si stiu ca pe aia o bea sigur. Nu am stoarcator. AM o prostie de plastic din comert, din aia de costa 5 lei. O pun pe cana si storc portocala sau grepfrutul. Apoi strecor sa nu cada pulpa, ca se ineaca. Pulpa o las in cana si o amestec cu alte fructe pentru a face piuerul de fructe. Eu folosesc cu mare succes piciorul Brawn. Cu ala ii fac piureurile de fructe sau legume.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Doamnelor, verificati mailul comun. Am rugat o mamica de la dovlecei sa ne trimita si noua retetele pt bebelusi pe care le-au pus ele pe mailul lor comun. Nu am timp sa ma uit la ele. Sper sa fie faine.

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

am listat o parte...dupa ce hranesc mucosii arunc un ochi peste ele

mucosii

Mergi la inceput

meniul de azi
10 : 1 para+ 1 banana+1 piersica+ cate 1 biscuite
14 : legume aburite(cartof dulce+1/2 ardei rosu+1 morcov+ 2 usturoi)+ peste (azi e crap;tot caut un peste din care sa pape si Dragos mai mult de 5 lingurite; pana acum nu e bun pastrav, salau, cod,somon, merluciu la borcanel)...alte idei?
18 iaurt cu cereale sau branza

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

saluti

am citit doar ultimele 2 pagini si am aruncat un oki mic pe contul comun la retete. nu stiu cum sunt, dar primele 2 de la 'retete 12 luni' incep cu zahar la greu si foi de gelatina../ . Sper sa fie si unele coerente mai incolo

salut toata gasca de mamici si pitici si revin pe seara

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare!! am intrat repede sa va salut..merg sa prestez o schimbare de look...(sa vedem daca nu ma razgandesc pana ajung la coafor)...

noi suntem bine ,cele doua mese ale zilei au fost un succes:mar+cereale+banana; la pranz:dovlecel+sfecla+morcov+patrunjel+ salau...vedem pe seara...

Lavi tinem pumnii sa fie bine sarcina paana la capat!!!

Monis sper sa ma revansez cu poze pana la sfarsitul "semestrului" sa nu raman corijenta...am schimbat si aparatul ,iar laptopul da semne de oboseala asa ca nu prea am mai descarcat...sper sa o fac cat mai curand..

cred ca mai voiam sa zic ceva..dar ,trebuie sa fug..va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Mnaziua!
Is prin zona da nu prea in mare forma..
Am vazut una bucata Tzuptzupid albastrel frumos frumos, numa bun de pus pe coperta unei reviste pt bebei, mami sa mai faci si o titita ca tare frumoasa cred ca ar mai fi!!
Si una bucata Soricel bucalat, ce mare a mai crescut!!
De fapt toti fulgusorii nostri au mutrite de copilasi, gata bebelusenia..
Va aud vorbind despre cadouri pt 1 anisor, eu ma rog macar sa avem bani sa putem sa ii serbam ziua cum se cuvine ca avem deja vreo 15persoane minim care sigur vin sa o vaza pe mandra cand face anisorul..Nu mai spun de cadouri ca sigur nu avem cu ce sa ii luam..Di asta is prin butoi sau pe langa, nici de sport nu mai am chef sa ma tin..and so on.
Am deschis si eu mailul si chiar voiam sa intreb cine ii mamica Ioana, dar vad ca s-a elucidat misterul.
Cam atat..aa ...am terminat de pictat peretii in camera rechinasei, am facut o bordura de panselute mov si zic eu ca e cam gata cu pictatu pe acolo. Cam astea is indeletnicirile mele pe langa pofta de dulce ce o am de vro cateva zile incoace..
Motivez lipsa de pe aici anticipat, nu am chef de nimic, totul se rezuma la strictul necesar pt. copil, la cu ce platim ratele/facturile si atat. Visez si eu cu ochii deschisi vro zi cand nu o sa mai duc grija banilor si o sa pot sa ii cumpar tot ce vreau la fetita..da nu cred sa apuc vro una..
Intre timp va citesc, nu scapati voi de mine..
Uff, sa trimit postarea ca acus tre sa vina un mester sa mai repare un colt de varuiala ca ne-au inundat nemernicii de deasupra..alti bani..alta distractie.

Nu ma bagati in seama..is down rau de tot. Nu mai zic ca proiectu bb2 se intarzie pe motiv ca nu am avut bani sa merg la stomato sa imi scot o nenorocita de masea cu probleme, si nu vreau sa raman gravi si sa ma doara afurisita, sa nu pot lua medicamente contra durerii...Asa ca Raluci baza e la tine si la Lavi

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

ca jucarii prefera cele muzicale (panoul cu activitati de la antemergator,un pian cu animalute,covorasul muzical si cangurul de la chico cu gaurele in burtica),niste masinute cantatoare/rotitoare si adora sa dezmembreze puzzle-ul din burete si sa roada la componente

la un an le voi lua fie ceva de incalecat (calut,masinute) in speranta evitarii tricicletelor de impins ( ptca nu se strang ca si carutul si nu stiu daca au loc 2 in portbagaj),fie volan ca al RamoneiC ori vreun sistem edu de la LeapFrog ...mai studiez

mucosii

Mergi la inceput