Prietene la bine si la greu - 63
Raspunsuri - Pagina 6
Ramonika spune:
cretulina e bine, are 5 dinti si sta sa iasa al 6-lea. 2 jos si 3-4 sus.
ieri a fost barbatu-meu la pescuit si am chemat-o pe mama, sa mai stea cu fata. numai ca sub ochii lui maica-mea a cazut din pat a plans mai mult de sperietura, ca nu cred ca s-a lovit.
lavi - sper sa fie bine cu sarcina si sa ai o nunta ca-n povesti.
de jucarii nu stiu ce sa zic, ca nu prea avem cine stie ce, mai mult jucarii mici si ieftine (sincer mi se pare foarte mult 2-3 mil. pe o jucarie, oricat de complexa ar fi ).
si oricum cretulina e atrasa de orice, numai de jucarii nu. in principal vrea ziare, reviste, etichete si orice avem noi in mana, le roade bine (daca i le dam) si apoi dupa 5-10 minute se plictiseste de ele si le arunca pe jos... asa ca daca vrea sa ma duc la buda deex. tre sa ii dau un obiect nou (nu jucarie), ca sa stea si ea cuminte 5-10 minute, cat studiaza obiectul respectiv.
e foarte activa, face de-a rotocoale prin pat, se taraste, se ridica in fund, numai in picioare nu sta inca.
de baut nici ea nu bea aproape nimic, numai . nu stiu cum sa o invat sa bea, mai degraba trage cateva guri din paharul simplu decat din canita cu cioc sau canita cu pai.
cam atat deocamdata, nu ma mai lasa sa scriu...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
laura - andreea spune:
Buna dimineata! Cafia multa va rugam(oare exista vreo mutrita cu femei/mamici moarte de somn?????
Azi stam acasa ca azi noapte am dantuitCe statea dupa fustele mele inainte acu e si mai sisa vedem cat ne tine raceala asta si cum o va suporta ea in conditiile in care urla ca un lup daca vreau sa-i scot mucisorii sau daca vreau sa-i pun picaturi.
Sabinutza, bravo, fii tu fulgusorul deschizator de drumuri
Am vazut poze superbe aseara cu Albastrel - baiatel in toata puterea cuvantului (mami, cu tati la ce seamana); Geo - ce frumos zambeste cu tot cu ochisori; Dominic - ce mare si frumos ai crescut si mor dupa bretonasul tau. Daca si la noapte stam de paza mai ma uit si la alte pozici ca tare vreau sa vad cum au crescut fulgusorii nostri. O sa pun si eu ceva poze ca avem tare multe din vacanta.
Apropos de meniu: ieri mar cu banana si piure de brocoli cu praz si peste + ulei de masline. I-am facut o mamaliguta cu branzica si unt insa din motive de muci si infundat in nas a refuzat-o
Azi: tot mar si banana si un pic de kiwi si peste cu sfecla rosie, gulie si ceva ierburi. Diseara cred ca va fi decizie de moment in fctie de evolutia muciosilor.
poze
Ramonika spune:
apropo de meniu, noi papam azi (sper): mar, banana, iaurt, cartof cu morcov, patrunjel, conopida, dovlecel si ou.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
douradoudou spune:
lavi ...eu sper din toata inima sa duci sarcina pana la capat ..
girls eu va citesc mereu dar nu am news..suntem bine ..fara contractii ..dar niste dureri cand se impinge bb-elina cu capul in colul meu..dar o tin bine ..sa mai stea pt ca inca nu ma cumparat mobila si caruciorul..
am vazut si poze du fulgusori..toti deliciosi
va pe toate
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu
ionelamaria spune:
Ziua buna
Tare bine e sa va citesc.
Nu am facut ieri cinsteala.... da bag azi pentru ieri... Am baiat mare... acusica face 1 an.
Despre jucarii: noua lui dragoste e www.dinoland.ro/p-2130-laugh-n-learn-catelus-educational-in-limba-maghiara.aspx" target="_blank">asta, dar in engleza. E suuuuper!
Pupam fetele si baietii.... merg la "mofturici" care bate din buze la propriu sa imi atraga atentia
Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE
raluci_b spune:
fetele, azi vin canile probabil ca luni ne va trimite comanda, mai au o problema cu sosetutzele in sensul ca mai are pe stoc asa :
1 pereche vaca 12-18 l
2 perechi vaca 6-12 l
1 pereche iepuras 12-18 l (vedeti mailul comun)
Lucia care se ocupa de comanda, o sa-l probeze pe baietelul ei cu o pereche 6-12 l sa ne zica cum sunt, Gabitza tu ai vrea o pereche cu iepuras?
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
lylyana.ion spune:
aveti mail si de la je pe contul comun
ionela, multam de cinsteala, mai bine mai tarziu decat niciodata
avem si noi varianta broasca a catelului dar nu-l pasioneaza. cei drept i-am luat-o la 6 luni
alexa, vesti bune de la tine, dar pozee?
noi am mancat azi-dimi banana cu para si 3 biscuiti hipp
la pranz are in meniu ficatel de pui cu cartof si conopida (de obicei avea si cartof dulce, dar azi n-am)
la 5 jumate-6 urmeaza iaurtul si seara cerealele
a dormit azi-noapte de la 21.45 la 9 dimi, cu vreo 3 treziri in plans si ros degete, banuiesc maselele de care am fost avertizati
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
laviniablaga spune:
FETELORR, LUNI AM PROGRAMARE LA UN MEDIC IN MURES, CEL CARE I-A FACUT CEZARIANA A DOUA OARA CAMELIEI PUSTAI, SA VAD PAREREA LUI...ACUM...CINE STIE...SPER SA FIE BINE1
NU MAI EDITEZ CA RARES E NERVOS SI EU AM NISTE MESTERI IN CASA...SI NU IMI MAI VAD CAPUL DE TREABA...PLUS CA AM FOST DE DIMINEATA SI CU BATRANA LUI LUCI LA SPITAL CA SA AFLU CA MEDICUL, UNDE AVEAM PROGRAMARE NU E! OFF!
RamonaCopot spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b fetele, azi vin canile probabil ca luni ne va trimite comanda, mai au o problema cu sosetutzele in sensul ca mai are pe stoc asa : 1 pereche vaca 12-18 l 2 perechi vaca 6-12 l 1 pereche iepuras 12-18 l (vedeti mailul comun) Lucia care se ocupa de comanda, o sa-l probeze pe baietelul ei cu o pereche 6-12 l sa ne zica cum sunt, Gabitza tu ai vrea o pereche cu iepuras? by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2 |
yupiiiii...inseamna ca am cadou pentru Dominic de 1 an, jucaria aia de masina, ca si asa se pare ca ne vom sarbatori doar noi 2, pe drumuri pe undeva .
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
krelia spune:
Buna dimineata fete!
Sper ca am trecut clasa cu pozele ....si va multu' tare pt aprecieri ...stiti voi senzatia...se umfla pipota, penele si se ridica nasu' cu mandrie in sus
Laura, Rares are de la tati sexu' ...degetele de la maini si de la picioare, barbia si partea aia dintre nas si buza de sus. O mai avea si altele, dar deocamdata prea mici ca sa fie atat de vizibile.
Asa, despre jucarii...la noi, cele mai folosite sunt o carticica si un volan de la Vtech, oala cu biscuiti (sarmale sau smantana, fiecare ce pofteste ) de la FisherPrice si o orga-pian la care-mi scapa firma acum.
Cat priveste cadoutzul pt 1 an, noi oscilam intre un antemergator, un ursulet vorbitor si o maasina din aia de-mpingi la ea. Insa, tinand cont ca nu prea mai e sezon de-mpins masini (sau e aproape pe terminate), probabil raman cele 2....si multe altele pe care le-am tot vazut la Noriel, apropos
Si noi ne mai gandeam la un laptop....insa, aca i l-am lua, ar trebui sa nu vada laptopul de oameni mari...ca oricum 2 taste sunt off....asa ca, nimic nu l-ar opri, deci...ar f cam degeaba jucaria lui ...aahhh...ati inteles ceva?
Cu mancarea.....la fructe nu-i problem.....azi are program mar+pruna+para (sa vedem ce-o iesi pe partea ailalta ).....si la pranz, retetele cu supe de pe mami punct ro sa traiasca...., am zis ca-i fac o cura cu supe, macar asa.....numai ca e cam sclifosit, cand da de lichid.....oare de ce nu ma mira?
Lavi, Doamne ajuta, tin pumnii!
fete si inc-odata, saru'mana pt aprecieri..uitasem cat de bine e
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)
Muhammad Ali