Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Mushil, sofia mea in general e cam isterica....iar momente din astea cum ai descris tu am avut din plin! Acum ma pot intelege altfel cu ea.....

Cat despre Baby Einstein ai mare grija. da o dependenta incredibila! era in stare sa stea si 2-3 ore sa se uite la un moment dat, fara sa se plictiseasca, ca deja m-am speriat .... Am ajuns in situatia de a se trezi in miez de noapte ca vrea la televizor..... Si pana cand nu am desfiintat televizorul cu totul nu am rezolvvat. intr-o amiaza cand dormea, am scos tv-ul pe bacon si l-am ascuns. avea 1 an si 4-5 luni atunci. a avut un soc incredibil cand a vazut ca nu e. isi punea dvd-ul si il auzea in boxe si cauta pe toti peretii imaginea si nu o gasea
Si uite asa, Sofia nu a mai vazut tv mai bine de juma de an, pana cand a venit in vizita tatal meu si se plictisea fara tv. i-am zis care e problema si mi-a promis ca se uita numai cand sofia doarme. Dar l-am prins cum o punea la desene cand noi pelcam si il rugam sa ramana cu ea...
Oricum problema s-a rezolvat. acum nu are rabdare sa stea mai mult de 15 min si asta ma bucura

bun venit noilor burtici!

referitor la pantaloni, eu incap mai bine acum :))) cu toate ca parca am o mica burtica. dar cantarul arata cu 1 kg mai putin decat ininte...

----------------------------------------
Marina8+ & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

pretty, m-am uitat la filmulete si cu amnio, si cu ce ai zis tu... sa stii ca am gasit pe un site american, faptul ca la cvs rezultatul poate fi dat in 1-7 zile
in plus, "Corionice villus de prelevare de probe detecteaza anomaliile cromozomiale (de exemplu, sindromul Down) #351;i tulbur#259;ri genetice (de exemplu, fibroza chistica.). Acest test este diferit de la amniocenteza, în sensul c#259; nu permite testarea pentru defecte de tub neural."am cautat pe google, si am citit despre cvs vs amnio. interesant... ma voi rezuma la amnio. bine, la noi in tara nu am auzit de investigatia cvs, am sa mai caut, insa amnio da un rezultat cu o paleta mai larga de boli genetice si altele, decat cvs, doar ca se face mai tz, si rezultatul vine si mai greu. nu cred ca medicul ti-a zis sa le faci pe amandoua, nu? asta ti l-a recomandat pt a te linisti mai devreme, presupun, pt ca aveti rezultatele repejor. sau... a avut si un alt motiv pt care ti-a recomandat asta?
te rog sa nu te superi ca vin cu tirul asta de intrebari, insa chiar ma intereseaza subiectul. :)

Mamica de baiat mare si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floretronela spune:

Buna! Ce fac fetele? Ati fost foarte vorbarete!
Maine rotunjim la 11 saptamani! Am vazut ca ati vorbit de haine, de kilograme, de somn..
Asta imi lipseste cel mai mult somnul, si mai ales ala in care adorm pe burta! Am un program tare ciudat: adorm pe la 23.30 ma trezesc pe la 2.30-3 sa merg la toaleta si mai adorm pe la 6-7 dimineata pana la 9-10. La inceput dormeam si ziua, acum nu. Sanii am impresia ca sunt cat casa, si dor de imi vine sa ii leg, sa le fac ceva! Cu hainele stau rau de tot.. eu am plecat de la 56 kg, purtam totul pe fund (mare greseala!) si evident ca acum nu ma incape mai nimic. Burtica se vede putin.
Am mai observat ca am devenit tare plangacioasa .. sa nu radeti de mine, dar de exemplu am citit povestea Regele Leu si am bocit de mama focului.
Alternez de la ras la plans si am o caruta de nervi!
Hai ca v-am facut capul calendar.
Va multumesc ca m-ati ascultat

--------------------------------------------------------------------------------------------proteina S 26.4%, mutatii heterozigote MTHFR C667T si MTHFR A1298C10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Apropo de desene,noi nu am fost fani Baby Einstein,noua ne plac la nebunie desenele pocoyo,le gasiti pe youtube in diverse limbi si sunt tare dragute numai bune pt copilasi micuti.bine noi deja am trecut la alta etapa,astea sunt prea simple acum pt noi dar ca desene de inceput mi se par super.

de Luca si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

hai ca am cautat si aici, cu functia "cautare", si am gasit ca cvs se face si la noi, la filantropia. :)
ma opresc aici, in seara asta numai m-am documentat, am obosit.
va doresc noapte buna, fara insomnii si mai mult de 1 drum. :))

Mamica de baiat mare si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Miris,tu ai gasit si informatii in limba romana despre cvs,inseamna ca trebuie sa mai caut,eu n-am gasit decat in engleza.Doctorul a spus sa fac testul pentru ca am peste 35 de ani,insa ce ma fac daca dupa asta trebuie sa fac si amnio?

8+

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Prettysunshine eu nu am apucat sa citesc despre testul asta insa inteleg ca daca asta iese prost se face si amnio dupa?si sa mai inteleg ca si asta e la fel de riscant ca amnio?adica ai sanse de avort dupa el si mai stiu eu ce?in cazul asta de ce nu faci unul dintre ele si atat,eventual cel care e considerat cel mai sigur?adica daca asta nu exclude amnio si e la fel de riscant mai bine faci amnio direct nu?zic si eu.corecteaza-ma daca gresesc.
Oare nu era bine sa faci intai dublu test sau triplu test sa vezi care sunt sansele sa fie un copil cu probleme si abia apoi daca astea ies prost sa faci proceduri mai complicate care implica si un mic risc asupra sarcinii.

de Luca si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Musette,am inteles ca la varsta mea,indiferent de rezultatul dublului si triplului test,se face oricum si amnio.Si da,ai inteles bine cvs nu exclude amnio si e la fel de invaziv si se poate solda chiar cu pierderea sarcinii.Singurul avantaj e doar ca se face la o varsta mai mica a sarcinii.Credeti-ma ca nu stiu ce sa fac.

8+

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Draga Draguta, ce sa zic...noi ne-am "chinuit" 5 ani si jumatate.
Am facut toate analizele recomandate pt depistarea cauzei...si nimic!
Am facut HSG si histeroscopie...si totul normal. Apoi mi-am luat inima in dinti si am facut laparoscopia.A gasit doctorul ceva aderente pe care le'a rezolvat. Mi-a spus ca dupa laparoscopie sansele de a ramane insarcinata sunt f crescute in primele 6 luni de la operatie. Eu am ramas la a 5 luna insarcinata. In perioada asta am luat si eu, si sotul meu, "Branca ursului" cate 3 lingurite pe zi.
Poate au contat si acestea. Plus ca am conceput bebele in concediu, doctorii ne-au spus ca stresul este de vina pt infertilitatea in cuplul nostru. Dar, cata lume nu traieste sub stres?
Acum ma rog ca totul sa fie bine, sunt in saptamana cu stresul dublului test...si mergem inainte.

Ramo_b, doctorul meu mi-a spus ca din cauza varstei >30 de ani sa fac in plus fata de cele sub 30 de ani si dublul test. Toate pacientele lui insarcinate sub 30 de ani fac triplul test.

Valentina_D eu am inteles ca se face oricum si triplul test, chiar daca dublul test iese bine.

+11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

Prettysunshine, CVS se face in a cata saptamana?
Mamicile pe care le cunosc eu (trei peste 35 de ani) nu au facut amniocenteza pt. ca se temeau de modul de recoltare, dar probabil ca nici doctorii lor nu au insistat prea mult.

Daca ai oarece indoieli, ai putea sa mai consulti un alt dr ginecolog de acolo?Poate ca o alta parere avizata te-ar ajuta mai mult sa te hotarasti cum sa procedezi!

Pe net scrie ca mai intai se face triplul test, apoi, in functie de rezultat se recomanda si amniocenteza. Cred ca esti intr-o mare dilema..

+11

Mergi la inceput