*Cozonacei iubiti de nov-dec (120)* - LMA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

La multi ani Eva! Mirtha sa va traiasca comoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eva brunetica si scumpica, multa sanatate!

Anca, cum adica nu bea apa? Noi cu apa am inceput diversificarea Apa la canuta am obisnuit-o din primele luni de primavara cand ieseam in parc si cerea titi des doar cat sa tina putin de sete. De fapt eu incercam sa o invat sa suga din canuta cu biberon dar n-a tinut figura. Tu ce-i dai afara cand ii este sete? Stai cu suc sau ceai dupa tine in geanta. Si apai nici nu tin la sete daca-s dulci.
Cred si eu ca cea mai la indemana varianta este sa tai raul de la radacina. Ii este cu adevarat sete apai va bea apa. Numai sa nu cedeze altcineva in fata ei ca nu merge asa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI, Evaaaaa!!
Mirtha sa-ti traiasca frumoasa mica si sa te bucuri de ea! Distractie placuta astazi si te asteptam cu poze!

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

LA MULTI ANI Man-Dat Christian! Cata_Myky sa-ti traiasca si sa te bucuri de el!
Hai cu pozici sa vedem si noi puiul, nu mai stim nimic de voi...

poze august 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Oti, da, desi pare ciudat, asa e, nu bea apa, ia o gura si gata. Am avut o tentativa acu vreo luna, n-a baut apa vreo 4 zile deloc. Adica nici sucuri de fructe, nimic. Dar nici apa n-a baut. In schimb cerea `patu-patu` non-stop. Adica lapte. Am esuat lamentabil.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Anca, poate e rasuflata ideea mea, e modul in care am reusit sa-l fac pe th sa bea lapte: nevazandu-i culoarea. i-am luat un butoias colorat si incet incet s-a obisnuit. te vede cand bei tu apa? eu sunt o mare bautoare de apa si se pare ca si fiu-meu mosteneste asta. lui ii place f mult sa bea din pahar, fara pai, se mai uda uneori,dar atata bai sa fie. daca nu ii scoti de tot sucul de fructe si ceaiul, incearca sa-i luuuuuuuuuuungesti sucul de fructe, cat sa aiba putina culoare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Deci nu pot sa cred nu am intrat in wk pe forum si hopa naste Corina.Ce pierdere, nu am trait si eu nasterea ei in direct.

Felicitari Corina, sa-ti traiasca baietelul si tie refacere rapida si sa fugi repede acasica la Arianna.

Deci urmez eu, da?

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Felicitari, Corina! Sa va traiasca voinicul si sa va bucurati de el, tare scump este! (am tras si eu cu ochiul la odisee, dar abia astazi)

Eva! Sa ai parte numai de bine si sa fii sanatoasa! Felicitari, Mirtha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hera, deci da, cam tu urmezi. De-abia astept.

Ocean, cam asta cred ca e solutia, lungitul. Si inca una ar fi consecventza. Mea. I-am mai lungit limonada (miere, apa, lamaie), dar cand am lungit-o prea mult, iar a fost cah. Da, din butoias colorat bea, azi de exemplu i-am stors sfecla cu portocala, mar, morcov, si s-a inrosit fte tare, daca ar fi vazut culoarea ar fi fugit zicand ca e vin.
Prostia mea, daca pot sa-i zic asa, e ca in vara am tot tinut-o in cure de siropuri de la plafar, fara zahar, dar dulci si alea, adaugate cate putin la apa, pana se terminau, ca sa imunizez copilu. Coacaz negru, catina, sirop de brad... Si-asa bine-am imunizat-o ca nu mai cunoaste gustul de apa.

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Produse la Bazar
...............
La Taclale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Corina, felicitari! Sa va traiasca copii, sa fie sanatosi si frumos iar tie recuperare rapida si usoara.

La multi ani Eva! Multa sanatate si fericire.

Cine-mi recomanda si mie un pediatru bun, bun si disponibil.De miercuri incep munca iar david e tot cu febra, tuseste ocazional, nasul usor infundat dar fara muci si scaune destul de moi.As vrea un medic care sa-l intoarca pe toate partile si sa-mi spuna care-i baiul.Sa pot sa merg la munca, catd e cat lnistita.Acum sunt cu nervii prastie.As vrea sa merg cu david la medic maine sau marti seara, dupa-amiaza, astfel incat sa stiu cum stam.Daca ma duc la medicul de familie se uita in gat, il asculta la plamani si ne trimite acasa ca nu are copilul nimic.

Mergi la inceput