Utilizatori de STOKKE EXPLORY

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Daca ti se pare ok sa impingi peste 20 de kg (ca nah numai carutzul are 15) si sa iti ia de un sfert de ora de cate ori vrei sa-l strangi e ok.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Oooooo mcoca cata spiritualitate ! Iti multumesc pt raspuns! E clar, raspunsul tau minunat se refera la Britax Roemer(Stokke nu l-ai folosit, reiese din posturile anterioare) ... sa inteleg ca ai utilizat acest carucior B Smart? Nu cred! Sau ai raspuns din ce ai citit pe diagonala in link dat de mine? Spun ca ai citit pe diagonala pt ca nu stiu unde ai vazut ca are 15 kg?

Asa ca pastreaza-ti sarcasmul pentru tine sau cei care il apreciaza (daca sti pe cineva)!

O zi buna,

mami de theo (7.11.2004)
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Theo daca nu ai fi citit pe diagonala, ai fi vazut ca aia spun ca are 15 kg. In alta ordine de idei, vecina mea il are, si il detesta din motivele sus mentionate (si da, ii ia cel putin 10 min sa-l stranga si sa-l bage in masina). Abia asteapta sa faca copilul un an sa-si ia unul usor.

Acum fara sarcasm (ca si prima data de altfel, dar in scris e altfel decat la oral), trebuie sa te gandesti bine de tot, ce e cel mai important pentru tine sa aiba acel carutz, iti faci o lista de prioritati si apoi alegi. Acum toti zic : pana la 3 ani, pana la 4 ani, dar chiar si un carutz de 12 kg dupa un an devine "greu". Eu la un an, cand am plecat in vacantza l-am schimbat cu unul "usor", tip umbrela (am avut un trio for me initial).

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Vorbim de Britax Roemer B Smart cu 3 roti?
Pushchairs
Weight Birth - 15 kg
Age Birth - 4y
adica e de la nastere pana la 15 kg ale copilului

Suitable from birth to 15kg de pe aceeasi pagina copiat; inseamna tot aia: a se folosi de la nastere pana la 15 kg ale copilului

nu pot copia dimensiunile caruciorului DAR daca vrei sa te uiti cu atentie pe pagina indicata in partea dreapta este un dreptunghi verde si acolo sunt dimensiunile caruciorului

La primul copil am avut 3 carucioare! Primul a avut landoul ideal si scoica, al doilea era fff comod in partea sport (deci dupa 6-7 luni) iar al treilea a fost perfect pentru copil peste 20 luni (quinny zapp)

Eu stiu ce vreau si incerc sa gasesc primele 3 chestii (landou, scoica si parte sport super comode) intr-un singur carucior ca sa nu mai schimb

mami de theo (7.11.2004)

Mergi la inceput

Ok, in teorie are 13, dar ia in calcul si eroarea, pune-l tu pe cantar si o sa vezi la cat ajungi. Mult imi pasa mie ce fel de carutz iti ei, vrei sa faci sport, in fiecare zi, ok nu e treaba mea. Ai cerut un sfat, voila, ti l-am dat (fara sa fiu sarcastica, dar prefer sa scriu 1 fraza decat sa ma intind pe juma de pagina si sa spun acelasi lucru) !
De fapt tu doreai sa ti se confirme ca vai e super, pentru ca ideea ta e deja formata!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Nu am nici o parere formata, caut informatii.
Nu trebuie sa se mi confirme "ca vai e super", vreau experiente personale, am mai specificat acest lucru.

mami de theo (7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

quinny zapp e f fain pt deplasari, cred.
Nu uta ca tu o sa ai probabil si wrap si dupa aia pouch.

Iti spun,aca nu ar fi chestia cu portabilitatea si greutatea carutului, Stokke e absolut cel mai cel, dpdv confort (landoul e extraordinar) si manevrabilitate. Asa greu cum e el, il impingea copil de 5 ani cu o mana....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina
Sigur ca voi avea wrap si poate pouch.
Ma voi mai duce la magazinele ce le comercializeaza si le mai manevrez!
Multumesc

mami de theo (7.11.2004)

Mergi la inceput

Daaaa .... Deci am folosit si wrap in primele luni, apoi am inca pouch si mei tai in care ne mai plimbam. Am si un alt SSC. Deci imi port copilul.
DAR am si Stokke care face toti banii. Dar toti. E perfect. E super. Se strange usor, se monteaza usor. Iar copilul este absolut fericit. Doarme mult si bine si frumos in el. Inca. In vacante ... super, la restaurante statea cu noi la masa efectiv.
Recomand cui nu are prejudecati gen "e de fitze" ce-o sa zica vecinii, prietenii ca dam atatia bani pe un "carutz". Da, dar in acel carucior bb, comoara fiecarei familii sta ff comod si sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

am avut carucior Bertoni Plasma parca, primit.
Puncte forte:
rotile mari - ca la Stokke
pliere f usoara si se injumatateste pliat, poate fi transportat usor
suspensii foarte bune
manevrabilitate excelenta
pret mic, comparativ cu cele similare dar de la alta firma.
landou tare si perfect orizontal, poate sta copilul pe burtica. Cum de altfel a si stat al meu, scotand capul ca un popandau, pana s-a facut de scaun sport.
Puncte in minus:
Scaunul sport se regleaza din niste cureluse insa niciodata nu poti sa il dai pe spate complet, in caz ca adoarme copilul, sau sa il ridici la 90 grade, sa stea drept in el. Copilul meu nu statea deci pe spatar ci se tinea cu manutele - si cu dintii! - de para din fata. Am renuntat la el la scurt timp dupa ce am ajuns la varsta de 1 an

Mie Stokke mi se pare foarte fain, insa nu as lua unul nou. Insa pe de alta parte eu nu as lua nici masina noua, la ce piata auto e acum, de exemplu. Cine isi permite insa, go ahead. Pare foarte comod atat pt mama cat si pt copil.

De cate ori deschid fereastra...

Mergi la inceput